-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Szóval az álláskeresés áll az utadba? Nem emnnyé dógozni Minek az. Hogy azért eladd a szeretett SGS-ed? Há nóóóórmális?
hogy egy kis on is legyen, eddig 404 óra üzemidő CM10 0914-ei nightlyval+sema 2.0.6s kombóval. Ha a dupláját elmegy gond nélkül, akkor meg leszek elégedve.
Nekem is van melókeresés, épp ma megyek egy állásinterjúra, de épp ezért van CM10 rajta, és 15-e óta nem variálok vele semmit, mert bármikor hívhatnak, mert olyan király vagyok, hogy mindenhova én kellek
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Ezekiel Ston
senior tag
Köszönöm a hozzászólásod és kérdésed.
A válasz rendkivül egyszerú: Nem szeretek egyféleképp megismerni dolgokat, szeretem szélesebb körben átlátni, tanulmányozni és utána alkalmazni, mert úgy maximálisan biztos a siker és minimális a kudarc esélye...
És igen, hamarosan JB-lesz a telefonon ezt már én is látom! -
Bass
addikt
Üdv
Egy cimbim vett egy ilyen telót és a kérdés hogy a még rajta lévő 2.2.1-t lecserélné ilyenre
http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=galaxysmtd ezt simán lehet recoveryböl telepíteni vagy van valami varázslat,olvastam a fórumot de nekem úgy tűnik hogy macerásabb megcsinálni mint a saját galaxy ace telómat,vagy ezt is úgy kell?
Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
jjeahh
nagyúr
milyen widget átméretezés bug? nálam nincs ilyen, vagy nem vettem észre...amúgy portugalt próbáltad?, me sztem jobb, s multilingual
Bass attól függ, honnan fogsz neki, rootolva van-e, stb... amúgy nem macerás, személy szerint eddig a galaxy s-emet volt a legkönnyebb buherálni...1hsz-ben majd' minden benne van.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Bass
addikt
Tehát elötte root mindenképpen,most frissíti kiessel a 2.3.6-ra mert még froyo van fent neki
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Begi
senior tag
CM10 (0930):
Nálatok is elég "sokat" eszik az Android System? Este is felébresztette párszor a telót és nem teljesen értem, hogy miért...
Jelenleg 19% töltöttségnél: 1nap 7h üzemidő, ebből 36% képernyő (3h 22m) és 14% Android System (38m keep awake)
No meg a Media server eszik még 4%-ot (31m -> nem hallgattam zenét...), mikor a Wifi csak 2%(3h 26m)
A régi CM10 ilyet nem csinált (0818)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Tegnaptól én is Galaxy S tulaj vagyok.
Most ismerkedek a telefonnal, még a gyári 2.3.4 rom van fent.
Eddig nem nagyon olvastam a topikot, de elfogom az egészet.
Megcsináltam a lagfixet, de nem vettem észre semmilyen változást, nem érzem, hogy gyorsabb lenne.A másik ami nagyon zavar, hogy nem tudom a fényképezőt éjszakai módról levenni.
Hiába állítom át normálra, akkor is éjszakait ír. Camera Zoom FX-el is abba van.
Hibás lenne a készülék?
Remélem van rá megoldás, próbáltam keresni, de nem találtam erről semmilyen infót.
Használtan vettem.Előre is köszönöm a segítséget.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Bass
addikt
Nem találom a hozzá való clockworld modot,itt sem nincs meg valakinek ,vagy link?
-
tresh
veterán
válasz Silent77 #8862 üzenetére
Első legfontosabb 1.HSZ..
Majd tegyél fel egy JW8-as gyári rendszert odinnal (1-3-as verzióval) dirver stb első hszben megtalálod. Telepítés röviden: odin + usb driverek fent telo rácsap download módba>>odin indít 3 részes jw8 betallóz + pit és re-parttal mehet a mehet Majd sema kernel 2.7.4 utána tonyk laggfix megoldása..
-
Bass
addikt
a gyári recoveryje kicsit hiányos
-
Marcee12
csendes tag
Szerintetek melyik a legjobb főzött rom Galaxy S-re?
-
radicspeter1
őstag
[link]
Várjátok már? Vagy el sem fut már az SGS-en???[LG NEXUS 5]
-
Linkin
senior tag
válasz radicspeter1 #8874 üzenetére
Hát szerintem ehez már kevés az SGS
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
f1alonso
aktív tag
Na mivan már tsuna 2.0 -val?
-
tresh
veterán
válasz Silent77 #8881 üzenetére
Akis ki be és bekapcs.
Telepítésnél:
- Odin 1.3 ba jó helyre betallózva a pda,phone, CSS +512-es pit majd repart pipa és vár utána, betölt a teló majd kikapcs d.load mód és odin ba beteszed a sema 2.7.4 kernel-t pda részbe és repart NÉLKÜL elindítod végig fut és enjoyGingerBread telepítés (általános leírás) ezt a részt nézd át minden le van írva bővebben ha végig ment a telepítés és nem írt hibát nem kell aggódni.
A készüléket alaplapi USB-re kell kötni, elosztóra semmiképpen. Tegyük download módba (hang le + home + power), ha az odin felismeri akkor besárgul és jelzi melyik porton csatlakozik a telefon (mint a képen).
A pipákra is figyeljünk: az 1 fájlos romoknál elegendő az alapállapot (Auto Reboot, F.Reset Time), 3 fileos romoknál is maradhat így, de ha partícionálni is szeretnénk akkor repartition-nál is legyen pipa majd start gomb. Csak a 3 fájlos romoknál szabad a repartitiont bepipálni!
Elindul a telepítés, a telefon újraindul és kész is egy gyári Gingerberead-et futtató SGS.Ha megáll a telepítés a Set partition folyamatnál és nem moccan 5-6 percig, akkor a telefont lehúzzuk. Akksi ki-be és újra kezdjük. Legrosszabb esetben is másodszor-harmadszor sikerülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megvolt, már még1x megcsináltam, de ugyanaz.
Pontosan azt csináltam ami a leírásba van.
Nem is indult magától újra amikor befejezte, bejött a recovery mod, és én indítottam újra.
512-es pit az mi lenne? Nekem ilyen van: s1_odin_20100803
Megvan az 512, lehet ez baj? nálam ugye más.betölt a teló majd kikapcs d.load mód és odin ba beteszed a sema 2.7.4 kernel-t pda részbe és repart NÉLKÜL elindítod végig fut és enjoy
Ezt nem értem, de gondolom ezt azután kell, hogy felállt a rendszer.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! rotolni szeretném a telefont esetleg van magyar leírás az odin megvan csak azt nem tudom mi kell még hozzá 2.3.6 i9000xwjw1 rom van fent!
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
tresh
veterán
válasz Silent77 #8885 üzenetére
Na akkor röviden a lépések :
1. Odin elindít
2. Be tallóz 3fájlos PDA rom, és a Pit 512 es itt az odni és a pit
így nézzen ki
3. majd re-part ki-pipa
4. megcsinálja és újra indul a teló.utána kernel csere 2.7.4 re (sema)
1. Odin elindít
2. Be tallóz a pda részbe a sema 2.7.4 .tar fájl
3 re-part nélkül elindít.Ennyi
begrimisu neked a hszem másik fele kell a kernel csere felrakod a sema 2.7.4 es kernelt majd ha felállt a rendszer fogod leszedsz egy superuser appot (market/play ki hogy nevezi) és kész is.
[ Szerkesztve ]
-
Marcee12
csendes tag
http://androidarena.hu/2011/07/fozott-rom-telepitese-galaxy-s/
ez alapján akartam romot telepíteni a telefonomra, de mikor az update.zipet futtatnám, akkor lefagy és csak akksi ki-be vételével lehet bármit is csinálni vele.
Ha pedig elkezdeném telepíteni a romot a rom zipjével, akkor kis idő után kiírja, hogy aborted.
mi lehet a baj? -
begrimisu
aktív tag
root előtt nem kell mentést csinálni?
-
addikt
Tsuna+JB van már annyira stabil,hogy külföldi út előtt fel merjem rakni?Különben egy ideig nem lesz rá lehetőség.
-
polomaa
aktív tag
válasz Marcee12 #8890 üzenetére
Ha GB-d van 2.7.4 sema kernellel és a C romot akarod telepíteni:
Elindítod a telót CWM-be.Megcsinálod a full wipe-t.Mount menűben format data,cache,system.Ezután elindítod a rom telepítését.Elsőre bootlop lesz.aksi ki-be,újra CWM és újra elindítod a rom telepítését.Ekkor már végigmegy.(#8895) grabber Az új verzió ma fog kijönni,még nem tudjuk milyen lesz.Én azért egyenlőre még külföldi útra egy JW8-at tennék fel.De ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
begrimisu
aktív tag
valaki válaszolna az előbb feltett kérdésemre? köszönöm
-
porse
őstag
válasz Silent77 #8897 üzenetére
Lool, most ránéztem, nekem is azt írja, de nincs éjjszakaiban attól még... ha éjjszakait választod teljesen más lesz a kép. Ez csak valami bug, amit jól kiszurtal
( #8898 ) begrimisu
Talán egy helo, vagy valami, vagy mit akarsz menteni stb?!
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
begrimisu
aktív tag
azért kérdezem mert egyszer már meg sz ... tam om frissítésnél elvándorolt az imei szám!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest