- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karee11
tag
Tegnap felraktam a CM10 legújabb nightly verzióját (cm-10-20120914-NIGHTLY) Eddig szépen működik, Már nincsenek azok az FC-k amik CM9.1-ben voltak. Kicsit elkezdtem törölgetni a gyári alkalmazásokat amik nem kellenek, viszont a galériával figyelni kell, mert anélkül kamera app sincs Camera.apk nem is létezik még a zip-ben sem
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Én is most dobtam fel a tegnapi, 14-ei nightly-t. Pár perc nyomkodás után jónak tűnik, nem találkoztam semmi fc-vel ,vagy laggal. Bár a stopper, meg a visszaszámláló elég hülyén lett megoldva. Nem értem, hogy mijeza full képernyős cucc, ha meg rábök, elsötétül. Ja, igen, és az új cuccok, amik belekerültek még nincsenem magyarra fordítva. Mondjuk nem mintha nagyon zavarna, csak megjegyeztem. Úgy kellett volna, mint miui-nál, hogyha a főképernyőn az óra widget-re rábökök, akkor jöjjön az ébresztőóra(ez eddig is így volt) a sima óra, a stopper, meg a visszaszámláló.
Nem baj, majd talán megcsinálják így.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Tegnap vásároltam az egyik GSM boltban használtan eme remek telefont, de gondom adódott belőle.
Letöltöttem a Kiest, hogy frissítsem a ROM-ot, de azt írja, hogy az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést.
Ez mitől van, és hogy tudom elhárítani?
Jelenleg ez van a készüléken: I9000XXJPM
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
-
Remus389
veterán
kerestem CRT OFF animációt JW8-hoz
nem találtam, gondoltam jó lesz a JW6-os is
hát nem, úgyhogy kénytelen vagyok újrarakni mert be sem indult(próbáltam a wipe-ot factory-t, de nem)
szóval meg se próbáljátok a JW6 mod-okat JW8-hoz, várni kell
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
GrooveHero
addikt
válasz Ateszpapa #7404 üzenetére
KIES-t itt nem nagyon szeressük, inkább ODIN. Ahogy a kolléga is írta, olvasd el az első hsz-t, tudj meg minél többet, pölö rootolás, EFS mappa mentés, kernelek, CWM, ilyesmi. És ha marad még kérdésed, vagy vmi nem világos, akkor szivesen segítünk, ha tudunk
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Tamás88
őstag
válasz GrooveHero #7403 üzenetére
Nekem a CM 9.1 sem FC-zik. A stopperes meg az időzítős, az alap cucc? Mert akkor kevesebb dolgot kell letöltenem a Marketről.
-
-
kutkut
addikt
Hi all!
Jelenleg F4k + Devil 1.3.1 van fent, de valami nem stimmel vele.
Először is, DKC/DKM-ben beállítom az XL (391) ramot, de pár reboot után elfelejti, és visszaáll az alapra. Mindeközben egyik lejátszóval sem tudja lejátszani a telefonnal felvett hd videókat.
+ Volt egy fagyás is és egy hálózateldobás (amit észrevettem), mondjuk ez csak pár másodpercig tartott.
Egyébként, ez már több (rommal), devil kernellel is előfordult, hogy elfelejtette a beállításaimat. Most csak én vagyok ennyire noob?!Meizu MX3 32GB
-
Ateszpapa
addikt
Sokat fogok olvasni, van mit bőven úgy látom.
Most sikerült felraknom Odinnal a gyári 2.3.6-ot az kezdésnek megteszi.
Köszi.
-
Tamás88
őstag
válasz GrooveHero #7410 üzenetére
Mutatsz róluk képeket?
-
GrooveHero
addikt
-
Tamás88
őstag
válasz GrooveHero #7415 üzenetére
Tökéletes lesz.
-
Joeker67
aktív tag
Üdv! Kis segítséget kérek: valami nagyon szívja a mobilnetemet, tudnátok ajánlani olyan programot, amivel megnézhetem melyik progi generál magas adatforgalmat? Köszi
-
Karee11
tag
válasz GrooveHero #7415 üzenetére
Hmm... és ez a stopper meg visszaszámláló hol található? Mert nekem is a 14-i CM10 van fent de én nem találom sehol
-
( V )
veterán
válasz Joeker67 #7419 üzenetére
ha ICS vagy JB fut akkor csak simán a beállítások / adathasználat menüpont alatt fogod látni, de a témában a legjobb app a 3G Watchdog Pro
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
GrooveHero
addikt
válasz Karee11 #7420 üzenetére
A menüben lesz egy olyan, hogy óra. Azt megnyitod, és bejön a sima óra, amit írtam, hogy nem nagy eresztés, na mindegy. És balra húzva az ujjad a képernyőn előbújik a két új funkció
-
Karee11
tag
válasz GrooveHero #7422 üzenetére
Ez érdekes, nálam nem csinál semmit, csak elsötétül, vagy ha kicsit lassabban húzom az ujjam akkor fekete alapon kék számok.** Most nézem, hogy nekem a szept 13. verzió van fent akkor nem szóltam!
[ Szerkesztve ]
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Belassult az ics-em. Már kb fél éves. Mit csináljak hogy újra gyors legyen? Hard reset vagy Soft reset?
Azért lassult be mert sok programot próbálgatok?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
( V )
veterán
Devil3_1.4.1 + Devil Kernel Manager = bodottág!
-
( V )
veterán
válasz Tamás88 #7429 üzenetére
szerintem nincs sok mesélni való róla: a kernel funkciók ugye adottak - azokat szépen és kényelmesen kezeli, azon felül annyival "jobb" mint a Config , hogy meg is jegyzi a beállításokat!
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
de miért nem használsz MIUI-t?
meguntad?(S)itt van pl. a tegnap megjelent (/S)MIUI.US(bocsi, ez még nem sgs-re "való)
mondjuk a JB-s MIUI-k még nem az igaziak, de egy jó ICS MIUI-val nem járnál rosszul![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kutkut
addikt
-
-
Osz24
tag
visszatettem a sima JVZ romot
apn beállitasok megvannak telenoros a telo.
es semmi 3g továbbra sem mármint a 3g ikon kint van
de nem megy semmi(:[ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
ICS alatt (f4k r4) a saját szám kijelzést hol tudom bekapcsolni? Call settings alatt nem találok ilyen menüpontot.
-
( V )
veterán
válasz Blackhole13 #7441 üzenetére
tárcsázó / beállítások / további beállítások
-
Osz24
tag
mintha nem lenne elég a netsebesség ,pár kbsec jöhet csak.::S
pedig van meg rajta böven netem.
már semmi ötletem sincs mi lehet a baj. -
radicspeter1
őstag
Semaphore jb kernel is frissülni fog a közel jövőben!
[LG NEXUS 5]
-
Chosen
addikt
T-mobile-osok, ti hogy álltok a mobilnet jelerősségével? Én BP-Vác környékén gyakran kapok 3G-t, Edge-t,HSDPA alig van stabilan. Anno Telenorral pedig szinte mindenhol stabil HSDPA-m volt.
-
polomaa
aktív tag
-
G.I.JOE
senior tag
hali!
Na belefutottam az első sz/patós rom cserémbe. Eddig 3x cseréltem romot, szóval sok problémám eddig nem is adódhatott, de most igen.
Tsuna 2.3-ról szerettem volna cserélni A Tsuna JB X-re.Azt próbáltam csinálni, amit a fórumukban írnak:
If you start from ROM GB or ICS:
Download ROM
Flash ROM Tsunami X JB
Bootloop from change recovery
Remove Battery
Reboot into recoveryVolt bootloop, de a recovery már nem jött vissza. Mondjuk perceket nem vártam rá. Felraktam a fixrecovery-t, nyomtam wipe data-t, wipe cache-t és úgy próbáltam újra rakni a tsuna JB-t, de assert failed üzenettel leáll még a telepítés elején. Azt hiszem talán olyan kernelt kellene felrakni, ami előzőleg volt fent, de fogalmam sincs melyik volt az. Csináltam backupot telepítés előtt, de ezzel a recoveryvel nem hajlandó visszarakni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest