- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
válasz Boonen007 #2900 üzenetére
Igazság szerint azért gondoltam egy ilyen tokra mert a telefon alapból csúszós...és már fordult elő h amikor a kicsúsztathatós tokból híváskor előkaptam kis híján elejtettem mert kicsúszott a kezemből. Tehát mindenképpen egy olyan tok kellene ami biztos fogást biztosít és a lehető legjobban védi a telefont, ezért néztem ki ezt.
...esetleg még case-mate sima szilikon tok...
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Tamás88
őstag
válasz Boonen007 #2900 üzenetére
az azért dudorodik, mert valahogyan rá kell tenni a telefonra, magától nem fog csak rácuppanni, anno 5 ezerért vettem egy tokot (ami igazából fényképezőgépekhez van), és a mai napig tökéletesen véd, csak a teteje lóg ki, de onnan csak simán kihúzom, és nem esik ki a zsebemből.
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! F4k felpakolása esetén mennyit kell várni a reboot után, hogy elinduljon a rendszer? Mert hozzászoktam, hogy sokat kell, de már min. 10 perce várok, és még mindig csak a powered by Spemaphore logo van előttem, nem ment még tovább, de azért nem indítom újra, lehet ennek több kell, csak gondoltam megkérdezem, mert azért 10 perc egyiknél sem kellett
-
Boonen007
őstag
-
Tamás88
őstag
No azt mondja meg valami, hogy mi a különbség a sima CM9 és a devil kernel között?
Mindenhol kerestem, de sehol sem találtam. -
MPeter87
őstag
Devil kernelnél a 378 illetve 391 MB ram-ok között mi a különbség?
Zárójelben ott van, hogy a 403-mal nincs 720p, de a másik 2 közt mi a különbség? Gondolom nem csak a méret, mert akkor nem lenne értelme a választási lehetőségnek... -
( V )
veterán
válasz MPeter87 #2908 üzenetére
vicces hogy ez a kérdés még mindig az asztalra kerül.
(#2907) Tamás88
rengeteg!bár az alapjai a cm9-en nyugszanak, mégis sokkal nagyobb tudású a Devil!
felsorolni is hosszú lenne inkább érdemesebb átolvasni a Devil topicjánac 1 és 2-es hsz-ét![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
f1alonso
aktív tag
kijött a ROM GNEXUS PORT] JRO03H 4.1.1 BETA 7b
Changelog Beta 7b
- Nexus S Base JRO03H thanks Adamg (XDA)
- Update lib's
- Fix USB speed transfer
- Stock Sound Recorder
- Sqlite patched
- Semaphore 2.0.1b
- Lockscreen rotation OFF
- Fixed's "Runtastic, etc.."[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #2906 üzenetére
+ friss Devil kernelek:
[ICS] Devil3_1.1.0 [02/08/12]
(changelog - 2es poszt + letöltő linkek is ott a végénél)+ friss DKM app a didle 2 höz!
es JB kernel (changelog = uaz mint ICS)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #2913 üzenetére
úgy tudom az idle 2 alapból be van kapcsolva
-
tresh
veterán
Tsunami 2.5 alatt nagyon haldoklik a gps erre valami ötlete valakinek miért lehet ez vagy csak nálam csinálja ? :/ GB alatt bitang jó volt most meg jelet is alig talál
-
tresh
veterán
válasz radicspeter1 #2916 üzenetére
Az a baj hogy GB alatt mint korában mutattam hibátlan volt semmit nem kellet állítanom itt meg döglődik papíros fix on
-
( V )
veterán
/system/etc/gps.conf -ban az NTP_SERVER résznél egy hu. -t kell odabiggyeszteni! aztán ment és reboot!
imigyen:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
Fasterfix-be is át tudod írni.
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
Az én telefonom forditva müködik szerintem mint mindenkié.. Ami mindenkinél bugos nálam nem bugol ( pl Helly Bean ). A Tsunamit pedig feltettem, volt reboot, volt olyan hogy az app drawer-be nem jelent meg semmi utána pedig a kezdőképernyőn is eltüntek a widgetek majd bekapcsoltam a wifit és oda vissza váltogatta folyamatosan hogy on-off-on-off és leállítani se tudtam a folyamatot, ujraindítottam akkor bekapcsolt a wifi de nem talált egyet se ( kb. 20at lát amugy).. Szoval nálam a CM9 RC2 nyert, sema kernellel ( sztem smoothabb mint a devil ). Bár helly bean szerintem kicsit gyorsabb volt viszont az nagyon merített, de amint lesz valami jobb JB ( idő kérdése gondolom ) egyből megy fel
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Most bizton állíthatom hogy az apex launcher megelőzte sebességben a novát hatalmas a különbség!!
Apex 1.3.0 beta1 PRO...amiről beszélek[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
Csabulator
tag
Szervusztok!
Érdekes módon az archívumban még nem találtam ilyet, ezért leírnám az észrevételeimet.
Gondolom szoftveres hibáról/fícsörről van szó. Azt ugye mindannyian tudjuk, hogy némely készülék GPS-e egy ótvar. Nekem is ilyen, papírral szépen megoldottam. Na de jön a másik probléma!
Endomondo-t használva észrevettem, hogy amikor kikapcsolom a kijelzőt, majd út közben esetleg méltóztatom megnézni az időt, tehát visszakapcsolom a kijelzőt, onnantól kezdve a GPS jel megszűnik. Azaz nem szűnik meg, a gps ikon a felső állapotsoron nem villog, hanem úgy csinál, mintha minden rendben lenne, holott mikor végzek a túrával/tréninggel ahol bekapcsoltam a kijelzőt, az az utolsó pont, ahol jártam.
GPS Aids program segítségét hívva leteszteltem a jelenséget. Megvártam, míg megtalálja a műholdakat, minden zöld utat kap. Lezárom a kijelzőt, majd pár másodperc múlva feloldom, belépek a programba (vagy visszaugrik a programba, mert úgy hagytam) és egy másodperc erejéig még látja a műholdakat, majd az összeset eldobja és kezdi előről a keresést. Ilyenkor van, hogy megtalálja, de nagy általánosságban nem szokta. Más telefonon nem volt ilyen probléma, igaz azok nem Samsungok voltak."Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
f1alonso
aktív tag
válasz radicspeter1 #2923 üzenetére
Azt mondod? Pont tegnap raktam fel a 1.2.5-öt.
-
polomaa
aktív tag
Hát nem tudom,hogy a HB jobban szívja e az aksit.Mindig azt tapasztaltam,hogy kell 2-3 nap míg rendesen beáll az üzemidő.Na de HB-n erre esély sincs,mivel naponta frissül a rom.
-
bAtt001
addikt
válasz radicspeter1 #2923 üzenetére
és ilyet honnan lehetne szerezni? eddig is apex párti voltam, de ez jó hír.
am meg a cunami most sem vált be, túl csicsás túl sok minden van megváltoztatva. most aokp m6-al játszadozom kicsit -
k.soma
senior tag
Mostmár ZSJW1-es modem és sema, mackay, devil kernelekkel is volt, hogy nem működött a mobilnet. Mostmár ezzel az összeállítással kísérletezek.
Más: Ma jött ki új MIUI, hamarosan valószínűleg nekünk is portolják.
Más 2: Devil kernellel volt a leginstabilabb a rendszer, a többi kernellel nem indult újra. Pedig csak 2-3 alkalmazás futott és a home gombot nyomtam meg.Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
tresh
veterán
Hát nem tudom miért de ugyan avval a gps configgal ami GB talál vagy 8-9 holdat és abból min 6 ot tart 35 fölött cunán max 6-7 és 2-3 van 30 as érték fölött de az is ugrál...megpróbálom egy sema kernel-el is a dolgokat ha nem lesz jobb akkor sajna marad a GB, pedig nagyon tetszik a cuna
-
Deadzone41
őstag
működik valakinek a kamera cm9-alatt? semaphore kernel van fent és folyamat kifagy pár sec videózás után...
-
k.soma
senior tag
-
tresh
veterán
Na akkor egy kis végszó: röviden maradok a GB-nél ugyanis az istenért nem tudtam belőni olyanra gps-t ICS alatt amilyenre szerettem volna. Most Jw6 alatt épületen belül net nélkül 15mp alatt 5 jelet talál mind abból 3db 30 fölötti értéket mutatott és tartotta stabilan Viszont maga az ICS nagyon tetszett ha nem lenne néha szükségem a gps-re akkor maradna a tsuna, de lehet majd még fogok vele ügyködni hogy ott is ezt produkálja Viszont mivel a felület nagyon tetszett tsunán így gb re is rá operálom
-
-
tresh
veterán
válasz logarithm #2940 üzenetére
Nem tudom miért nem találtam az okát ICS-n miért nem képes erre CM9 alatt nem néztem de tsuna alatt kernel csere stb gps.config olás és még nettel se érte el ezt. Most kimentem megnézni mit csinál 5 mp alatt tokba felhős ég alatt 9 jel abból 4 jel 40 fölötti értéken a többi 25-38 között. Amúgy én is ezt a rom kombinációt használom mint te csak jw6
-
logarithm
őstag
Nem próbáltam az elődöket, de ez a jw8, hihetetlenül jó.
A samsung végre kiadott egy jó romot, szvsz.
Semmi modding nincsen nekem, kivétel azok amiket az aláírásomban írtam.
Holo launcherrel meg kis ics feelinget adtam neki, s annyi.
Szerintem van olyan gyors mint bármelyik ics rom.
S mivel rendes driverek vannak a vas alatt így szerintem még dob is rajta egy picit.Szóval, érdemesnek tartom a használatra, ics szinten van kb, aki a gyári vonalat szereti ezt használja.
Ezt raktam fel, 3file-os, forrás hely: [link] és eu-s csc-t ne feledd, annyi.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz logarithm #2943 üzenetére
Nekem is hasonló a véleményem, én próbáltam az előzőeket, de ez nagyon jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
( V )
veterán
ez aztán az "all-in-one" JB:
[ JB - CM10 ] ╬ [ ICS - AOKP & CNA ] by Franzy with Aroma [ OTA ]
(#2943) logarithm
+1
én most a Hybrid féle JW8-on vagyok - szépen visszafogottan mókolt csak, semmi arcba mászó. szerintem gyorsabb mint a JW7 - az a szokásos adag appom alatt elkezdett döcögni...fejlődik a samu - cirka 2 évvel a megjelenés után már képes használható gyári romot kreálni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs