Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
t256
őstag
válasz nggabi #32854 üzenetére
Köszi!
Most azt írja: "Warning You Cannot paste here because the file system is read only."
Rámásoltam a belső SD-re a phone.odexet. Root Exp.-ben kiválasztottam (Copy), átvándoroltam a System/App mappába, nyomtam egy Paste-et és ezt írta.
Erre ötlet?
Ha ez sikerülne teljes a boldogság és soha többet nem rakok fel új romot (és soha többet nem iszom )
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Közben megtaláltam a sztupy romot! Helyreállt minden!
Akkor most kéne Nekem egy megbízható ROM! Lehetőleg olyan, amit ha felrakok onnantól kezdve nem kell semmit pluszba felrakni. Phone fix stb.
A 2.3.6 JVU+Semaphore 2.5 bejött csak fogalmam sincs hogyan kéne felrakni a phone fixet. Elvileg install zip CWM-ben. Csak nekem nem látta, így nem tudtam felrakni.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
válasz hülyegyerek #32824 üzenetére
Megvolt kétszer is! Még mindig nincs IMEI.
Most Google-ben keresek rá arra, hogy jól raktam-e vissza az EFS-t, de minden cikk csak arra tér ki, hogy hogyan kell elmenteni.
-
t256
őstag
Üdvözletem újra! Megint kéne egy kis segítség!
2.3.6 JVU romra ráraktam a semaphore 2.5.0-t. Majd arra a Jetpack V9 nowipe-ot.
Minden szép és jó viszont nincs mobil hálózat. Telefonkönyvben benne vannak a telefonszámok (SIM kártyáról). Lekérdeztem az IMEI-t. Üres...
Na most, akkor kinullázódott az IMEI? EFS mappa mentésem van. Ha azt visszamásolom valahogy, akkor megoldódik a problémám, vagy ennél azért bonyolultabb a dolog?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
válasz nggabi #32517 üzenetére
3 fájlos, igen!
Nemrég felraktam egy JVZ-t. Telepítés után minden program megvolt, tehát mintha nem lett volna friss telepítés. Ez mitől lehet?
Időnként kifagy a Chrome, azért akarok új Rom-ot rárakni.
-
t256
őstag
Üdvözletem!
Raknám fel az új JVU-t.
Melyik pit fájlt tallózzam be Odinban? 512, 513, 803?
Még mindig Odin 1.3 a nyerő? Minden legyen bepipálva (Re-partition, Auto reboot, F. reset time) ?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Üdv!
Szeretném felrakni az i9000xxjvr szoftvert a telóra.
A két fájl közül melyik megy a PDA és melyik megy a Phone helyére Odinban?
CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9000XXJVR_REV_00_CL1044379.tar.md5
-
t256
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 2.2.1-es firmware van a telómon (I9000XXJVE, Dark core 1.0 kernel).
Leszeretném cserélni 2.3.4-re. Samfirmware-ről le is töltöttem.
Van 4 fájlom:
1: CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.md5
2: GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5
3: MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5
4: s1_odin_20100512.pit
Nem teljesen világos, hogy Odinban melyiket hova kell másolni.
Gondolom PIT-hez a 4-est, CSC-hez a 2-est. 1-es és a 3-as lesz a PDA és a Phone helyére, de melyik melyik?Valamint a kernel csere mire jó? És hogyan kell csinálni? CWM-ből Data & Storage?
-
t256
őstag
válasz milanmylo #768 üzenetére
Köszi!
ZTE Blade-ről váltottam. Ott minden ROM-nál kijött valami hiba. SGS-nél, gondolom nincsenek ilyenek.
Akkor fennhagyom ezt és szépen belakom.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Sziasztok!
A mai napon megvettem a telefont! Gyárilag független és egy Darky's v9.5.XWJS8 ROM van rajta.
A kérdésem a következő? Milyen lehetőség van rá, hogy visszarakjak egy gyári ROM-ot?Vagy jó ez a Darky féle ROM?
Mi az ajánlott ROM, amit érdemes feltenni?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest