Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
vitezlejszlo #44331 üzenetére
bocsi, de ki hisztizik? te írtad: " Inkabb tenyleg eladom, es veszek valami mast helyette. SGS-t tuti nem." - hát tégy úgy, szíved joga!
épp a minap írtam egy értekezést hogy én hogy látom Android/SGS hibáit ill. előnyeit és azt is leírtam hogy ezzel a panaszáradat+sz@r+nemveszek többet SGS-t (megfelelő rész aláhúzandó
) dolgokkal nem tudunk (azt hiszem hiszem írhatom többesben) sem akarunk foglalkozni! ahogy a fórumot ismerem, szerintem mindenki szívesen segít a legjobb tudása szerint ha vmi gond van (talán még ha hardveres is), de a pocskondiázásból nem kérünk - ennyi.
a beégés hardveres probléma: a képernyőt üveggel, kerettel mindennel együtt cserélik szervizben! ha benne vagy még a gari időben (1+1év) és van számlád, akkor vidd el kicseréltetni.
a főzött romok sajnos ilyenek, akadhatnak megbízhatósági problémák, igyekeznek minél jobban korrigálni őket. én speciel két és fél hónapig gyűrtem a CM7-et és nem volt gondom vele. a mentőhívás esetére tudom ajánlani hogy mindig legyen nálad 2 telefon! nem vicc, nekem is volt hasonló (nem az SGS volt a ludas) és jól jött hogy volt másik készülék! ha tutibbra akarsz menni akkor tegyél fel gyári romot buhera nélkül!
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest