- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
cunami alá milyen launchereket érdemes felrakni? (amiben van lehetőség téma választásra..)
Hívás beállítások pl nincsenek?
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz SoulReaver #42701 üzenetére
Tárcsázó; menü gomb; beállítások; legörgetsz majd további beállitások.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé meglepő problémával kerültem szembe, ami eddig sosem jelentkezett.
CM9 nightly, mind az április 25. és 29. ugyanezt csinálja:
Újraindítom a telefont, netán kikapcsolás után ismét bekapcsolnám,de a kernel üdvözlőképe után nem lép tovább, csak ott áll. Recoverybe sem hajlandó belépni, csak a download módot tudtam elérni.
Ma ezt másodjára játszotta meg (0429-es rommal), de kivett a sim kártyát, így legalább a recovery bejött. Az előző ilyen affér a 0425-tel történt, ott még nem jöttem rá a sim kivételre. Persze el nem indult a telefon, de recoveryből újra tudtam húzni a romot.
Ezek előtt fogadott olyan hiba is, hogy hívnak, de nem bírom felvenni, nem érzékelt a touch...
Sema 1.1.0 kernelt használtam mindkét esetben. Van valakinek ötlete, mitől lehet ez? -
P3TR!CK
senior tag
válasz SoulReaver #42701 üzenetére
MIUI Launcher.
(#42703) Muki94: Ezt hívják úgy, hogy Bootloop. Ugyan ez volt nekem is, Semaphore kernelle (általában akkor csinálja, ha nem stabil az OC, lefagy, de az OC beállításokkal nem bír elindulni, így bootloop-ol). Úgy sikerült megoldanom, hogy Odin-nal flasheltem ezt a kernelt (Auto Reboot NE legyen bepipálva!), utána bejött a Recovery rendesen. Onnan felraktam a Devil kernelből a legújabbat, és megszűnt a bootloop.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a update me alkalmazással letöltött .zip állományokat hogyan telepítsem?
-
Muki94
aktív tag
válasz P3TR!CK #42705 üzenetére
Nincsen húzva. Ismerem, mi az a bootloop, nem az első androidos telefonom, de az kizárt, hogy bootloop miatt ne tudjon belépni recoverybe. Sim kártya nélkül pedig belép? a-a, itt más probléma lesz.
Nagy valószínűséggel a Sema kernel hibádzik, de meglepő, mivel a legelső nightlytől kezdve stratosk művét használtam, azaz kb semaphore 0.8 óta, és nem volt ilyen gondom.
D1L1ZS kolléga 1.0 verziót használja, és ugyanez a baja, de azzal én pedig teljesen jól boldogultam -
( V )
veterán
válasz SoulReaver #42707 üzenetére
nézz beléjük, ha van benne META-INF és System mappa akkor az cwm-es (install zip), ha más pl fileok vannak benne akkor azt máshogy! legtöbbje cwm-es.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
D1L1ZS
őstag
válasz Muki94 #42708 üzenetére
Sztem félreértelmezted amit írtam neked (vagy én fogalmaztam félreérthetöen?). CM9 04.29 + Sema 1.0.0 sbm és ilyen bootloopom még NEM volt. Alapon járatom a procit csak a governorokat; shedulereket; LMK-t és sd card read aheadot változtattam...
-
Linkin
senior tag
A set cpu programban nincsen powersave geovernors csak ondemand performance és smarttas V2 Infinitum 2.2+sema 1.1.1s van a telefonomon
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
SoulReaver
veterán
cunami alá felraktam a semaphore kernelt és a kb3 modemet és eltűnt a hálózat.... nemtalál semmit... ilyenkor mi a szitu? :S
-
D1L1ZS
őstag
válasz SoulReaver #42715 üzenetére
KB3 modem telepitése: Kf1 modem flash+restart majd kb3 modem+ restart. Ha ez után sincs hálózat akkor rakj fel egy JVO/JVT/JVU modemet. De arra figyelj h CM9re való legyen! Amugy IMEI van?
-
D1L1ZS
őstag
válasz radicspeter1 #42712 üzenetére
Figyu tudom h Sema 1.1.1 alatt bootloopol h ha LMKt állítok (ezért nem is váltottam 1.0.0ról); DE ha olvastad volna az előzményt akkor tudnád h Sema 1.0.0 sbmről beszélek...illetve nem nekem loopolt a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
itt valaki használ android assiantot? mert nekem a batery use menüpontban mindig azt írja hogy a rendszer ui 5% körül van csak nem tudom miért
-
Smani
senior tag
SGS-ből valami rommal+kernellel lehet olyan hangzást kicsiholni fülesen mint az iphone-ből?
Egyedül ez választ el attól, hogy SGS-re váltsak. -
Linkin
senior tag
az infinitum romon használ valaki devil kernelt?
-
( V )
veterán
válasz Chosen #42721 üzenetére
+1 & (#42723) Kleroo +1
(#42724) Smania
gyárival valóban gyengécske, de tegyél rá Voodoo Soundos kernelt és garantálom hogy le fogod f*sni a bokádat!ui. hallottam hogy szól a 4s alma és bár nem vagyok vájtfülü, részemről nincs kérdés hogy ki viszi el a pálmát!
[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
Haha. Köszi mindenkinek.
40-ért vettem egyet úgy néz ki Még garis októberig[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Az inteligens ébresztés hangjait keresem,ami a gingerbread romokban volt(madárcsicsergés,szélfújás),mert hiányolom az ICS-ből.
-
Chosen
addikt
A hangzásra nekem van összehasonlítási alapom, egy iPad 2-őm van az SGS mellett, ami ugyanazzokkal a hangtulajdonságokkal rendelkezik, mint az i4/4S, de Voodoo-val veri az SGS. Nem akartam hinni a fülemnek, többször is meghallgattam ugyanazt a számot itt és ott, de hallható a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
paloczp
tag
öööö izé. Nekem már hónapo óta custom ROM van fent, de a cimborámnak le kellene cserélni a stock GB-jét, valami ICS-re. Honnan tudom letölteni a hozzá való CWM-et? Az első hozzászólásban csak említve van.
Nagyon köszönöm!
-
C_hris
tag
Sziasztok,
Mitől lehet az alábbi jelenség?
Ma valamiért teljesen kikapcsolódott a telefonom, úgy hogy simán nem is lehetett bekapcsolni csak ha a töltőre dugtam, mintha teljesen lemerült volna pedig fel volt töltve.
Ráadásul a telefon beállítási adatai és a telefonra mentett névjegyek elvesztek, de az alkalmazások megmaradtak.
Van valami mód arra, hogy visszanyerjem a hiányzó adatokat?
Mennyire gyakori ez a jelenség, kezd meghalni a telefonom?Köszi a válaszokat.
-
tariattila
veterán
ez a TsunamICS tényleg egybe van rakva... a retro szinezések néhol nekem már sok és nem is vág össze az ICS el... de mivel romon belül témázható és modem, kernel minden variálható így azt kell mondjam, hogy az eddigi legjobb...
az hogy a Telenor APN-ek full friss adatokkal ki vannak töltve az LOL
az accuweathernek külön örülök... a samsung appsosok is örülni fognak...szuper kis rom na....
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42736 üzenetére
"No further questions, your Honor!"
-
Muki94
aktív tag
válasz radicspeter1 #42712 üzenetére
No, akkor itt van elrejtve a megoldás!
Mióta Sema kernelt használok ( GB óta), mindig 80megaaz LMK.
De ha eddig nem volt ilyen gond... miért jött most elő? Igazából lényegtelen, ráhagyom, gyári értéken.
Illetve lenne még egy problémám:
Ugye létezik a 720p patch, amely bigmem kerneles romokat tesz képessé 720p felvételre.
Nekem ez sehogyan sem akar működni, hiába patchelem, a kamera 720 módban csak fekete képet ad. Valami fölött átsiklottam? -
htaos
tag
válasz tariattila #42736 üzenetére
Szia!
Én is megpróbáltam, de a nagyon kicsi betűk miatt lemondtam róla. Van valamilyen beállítási lehetőség a dpi változtatására?
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
mandju
senior tag
Szia!
Milyen vodoocoloros beállításokat használsz, ami annyival jobb, mint a cmc?
1.9.0-ról mik a vélemények?
köszi
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
válasz logarithm #42745 üzenetére
köszönöm a válaszokat!
én is feltettem az 1.9.0át, de egyelőre pihi neki, mert kezdődik a Real meccs...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
dbalazs123
aktív tag
Sziasztok! Van itt olyan SGS tulaj, akinek van tapasztalata Defy ROM-olás terén? Jól jönne egy kis segítség, hogy ne rontsam el egy ismerősöm telefonját...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #42747 üzenetére
gyanítom +SoulRiever- kolléga lesz a te embered
-
tariattila
veterán
TsICS ben mi értelme hogy a taskmanager vízszintesen lapozható?
a CM. en tapasztalt redőny húzogatásnál széttöredező alsó perem itt is ugyan úgy töredezik.....hmmmmm...de még mindigteccik
-
( V )
veterán
válasz tariattila #42749 üzenetére
használd inkább a SystemPanelt
Aktív témák
- loup-garou károsultjai
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?