- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
tjessy #18568 üzenetére
Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem nem igazán jön be pörgős játékok esetén (arcade, fps, akármi) sem a képernyőtapicskolós, sem a telefon döntögetős irányítás. Mindkettő esetlen egy picit.
Egy Lets Golf 2 vagy egy Angry Birds, esetleg egy Cut the Rope esetén tényleg én irányítom a dolgokat, azoknál nem érzem, hogy olyan béna az irányíthatóságuk. Persze lehet, hogy csak megöregedtem. Ha sokat szeretnék játszani, biztosan SE Play-t vettem volna.18567# nggabi Egyszerű képernyőzárat használok és nincs rajta semmilyen app. (báris én nem tettem fel)
Ciskelo van fennt.
Szerk. Hogyaza.. most vettem észre,hogy amikor balra rántom el a képet akkor Kamera, Felfelé akkor Zenetár , lefelé akkor rádió kapcsol be
És a Theme Settingsbe vannak ezek az beállítások bekapcsolva
Ezt nem értem...
Mindjárt ki is javítom őket.
Aktív témák
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest