Hirdetés
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Na meg, ha sikeres volt elvileg a telepítés, akkor mi értelme ugyanazt felrakni? Egyébként csak egy 2.3.3 kernelt kellett volna felraknia, ha nem indította volna el.
mod: Wtf, tökmindegy, hogy JVK-t vagy JVB-t rak ilyen szempontból.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
legenda
minek egy jvk modemhez leírás?
van az xda fórumon is - meg máshol is - elég sok ügybuzgó, én attól nem nyugodnék meg, ha ott valaki leírna valamiről valami jót, pláne nem, ha olyan teszi, aki jobban akar, mint tud...
amúgy ha megnézed, ott is elég sok az eltérő vélemény, nem mindig szabad adni az ott leírtak egy részére (sem)![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
kocsonya
tag
A rohadtak tényleg tudják hol lakom! Mivel különböző MAC van a routerben a wan-hoz és a wifihez én csak az előbbit próbáltam mivel elméletileg az látszódik kifele. Most, hogy a wifi mac-jét írtam be így tényleg méterre pontosan odapöttyözött a térképen.
Szar az élet, mégis éled!
-
OnIces
tag
Köszönöm szépen!
Természetesen GB-re is megcsinálom (haladni kell a korral), de egyszerűen még nem találtam olyat, ami egy napnál tovább húzta volna nálam. (Criskelo ROM-jait részesítem előnyben -ezzel volt a legsmooth-abb a teló-.) Az a fránya Android OS miért pörög annyira a GB-n... nem vágom. Nincs olyan "fejlődés", ami indokolná.
Szóval készül GB-re -ugyanezekkel a megoldásokkal-, de valószínű, hogy nem én fogom kipróbálni ...
...ünnep után...
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez már ezer éve megtalálható a PDA Fan Clubon is... Szerintem tök értelmetlen. Úgy is ki van kapcsolva az adathálózat üzemmód, és csak akkor kapcsolom be, ha netezni akarok. Addig a pár percig meg nem érdekel, hogy HSPA, vagy 3G-e.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
cozmo
őstag
Pontosabban:
Mind a Billentyűzetnél, mind a swype-nál választható lett a magyar nyelv.
Viszont a billentyűzetnél NINCS magyar szótár és a kiosztás is maradt qwerty.
A Swype-nál pedig magyar a szótár a kiosztás
Ez egy kib***t X akta.ricsik:Ha nem ragaszkodsz a gyári magyar bill-hez akkor ajánlom a ginger billentyűt marketről, az tud magyarul és qwertz!
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
ricsik
őstag
Hát nem tudom, nekem is van kiválasztás, de kiosztás nincs, viszont van swype full magyarul, de az meg pont nem érdekel, hanem a kiosztás kéne mega szótár. Nem hiszem el, hogy nincs megoldás, hogy minden legyen. Felteszem majd újra, hogy legalább a marketem menjen, max a linkelt bili progit, de ez akkor sem az igazi. Ha a multi CSC ben van full magyar swype, akkor a bill.-ben mért nincs??? Ezt nem fogom megérteni. Ezt csak engem idegesít a halálba? Nem értem.
-
ricsik
őstag
Összefoglalva: JVB, JVK JV3- mal nincs magyar bili, szótár. JV1-el nincs magyar bili és szótár, viszont van magyar swype + magyar szótár hozzá. Olyan kéne, amiben minden van!!!
Mióta feltettem ezt a rom kombót, nem megy a marketről a letöltés és a progik felét látja csak. Erre van valami? A keybordot sem tudom letölteni, amit fuximaxi ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Felraktam a multi CSC-t, utána kóddal átállítottam a XEH-re a Product kódom.
Így már végre van magyar választható nyelvű billentyűzetem de még nincs magyar Swype-om
Sőt a billentyűzet kiosztása maradt QWERTY[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
Chainfire Kernel - ezzel tudod rootolni, valamint a pár hsz-szel lentebb linket superkúró féle kernel, amiben van voodoo sound
user137: itt van amit eredetileg kértél JVB MULTIUPLOAD (a kali féle nálam sem elérhető)
cozmo: a 2. is supercurio féle
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
ForRedGlory
félisten
Látom nem fogod, amit eddig már kétszer is leírtam. Utoljára megpróbálom, hátha eljut a tudatodig: az android NEM támogatja az automatikus 2G-re történő váltást. Úgyhogy erre nem fogsz megoldást találni. Ezért van, amit kétszer írtam, ha ilyet akarsz, hekkelt rom kell: cyanogen és network switcher.
-
CyraX
csendes tag
Hi,
A problémáidra nagy részére megoldást nyújtó program a Tasker.
1. Amikor a kijelző Off kapcsoljon 2G hálózati módra, mikor a kijelző ON kapcsoljon 3G módra, hogy gyorsan menjen a böngésző!
MEGOLDÁS: Nincs rá, ugyanis a 2G módot ha jól tudom, csak kézzel tudod beállítani, de alternatíva lehet, hogy kikapcsolod a mobilnetet Taskerrel, ha kikapcsol a képernyő és pl beállítasz egy pár időintervallumot, pl óránként 5 percet,amikor visszakapcsolja, frissíteni a dolgokat.
2. Ha WIFI aktív csak 2G hálózati mód menjen alatta, 3G-t tiltsa le. xnace szerint "Ha WI-Fi van, akkor magától tiltja a 3G-t." Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom...ti?
MEGOLDÁS: Ez így van, ha a wifi aktív, nem használja a mobilnetet.
3. Átfogalmazva: Ha WIFI-n nem csatlakozik akkor 5 percen belül kapcsolja ki a WIFI-t
MEGOLDÁS: Egyszerűbb megoldani, ha csinálsz Taskerben egy profilt, amiben az van, hogy hakikapcsolod a képernyőt, lőjje le a wifit. Másik lehetőség, szintén Taskerben, be lehet állítani hely alapú ki- és bekapcsolást, ergo ha beállítod, hogy X helyen kapcsolja be a wifit, amugy meg kapcsolja ki, akkor felesleges az 5 perc is.
4. Ha a képernyő OFF WIFI is legyen OFF és csak 2G hálózaton kommunikáljon.
Lásd 1.Többet között, az ezekhez hasonló problémákra használom én is a Taskert, a következők beállításokkal:
Ha hazaérek/munkában vagyok/asszonyéknál, a Wifit bekapcsolja.
Ha a képernyő kikapcsol, vár 5 másodpercet, és ha még mindig ki van kapcsolva, lelövi a 3Gt/wifit, függetlenül attól, hogy melyiket használtam elötte.
Ha bekapcsolom a képernyőt, bekapcsolja a mobilnetet (3G/HSDPA/EDGE, ami épp van)Ezekhez hozzátartozik még, hogy a helymegállapítást GPS nélkül végzi a Tasker, adótorony információkból, mely pontatlan ugyan, de egy wifi ki-be kapcsoláshoz kellően pontos.
A csokit meg edd meg, fogyózok épp
-
cozmo
őstag
Nem akarom a fórumot ezzel itt terhelni aki tud megoldást, vagy ír rá alkalmazást akkor boci csoki bejátszik!
-
cozmo
őstag
Kicsit szégyenlem a dolgot, de a megoldás most is mint mindig a szemünk előtt van. Ha Indián öreganyámat idézném azt mondanám: Ne csak nézz, hanem LÁSS!
Vigasztal egy hangyányit hogy ti sem tudjátok, hogy a FROYO-ba gyárilag be van építve a lehetőség hogy mikor a kijelzőt kikapcsolod a WIFI is menjen alukálni (de sajnos, hogy mikor kijelző ON akkor automatikusan bekapcsolja a Wi-Fi-t arra nem tudok megoldást még..):
Beállítások>Vezeték nélküli...>Wi-Fi beáll...>Bal gomb>Speciális>Wi-Fi alvó mód irányelve!!! Besza-BehuEz a fenti írás a fel nem tett 4. pontra adna választ
Szóval továbbra is keresem a megoldást:
1. Amikor a kijelző Off kapcsoljon 2G hálózati modra, mikor a kijelző On kapcsoljon 3G módra, hogy gyorsan menjen a böngésző!
2. Ha wifi aktív csak 2G hálózati mód menjen alatta, 3G-t tiltsa le.
3. Ha 3G-n netezek mert nincs wifi akkor kapcsolja ki a wifit ne menjen feleslegesen.FRG: az általad linkelt app sem jó ezekre :S Még nem adok érte boci csokit
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
SzlobiG
félisten
Megnyomogattam a 2X-et én is úgy laggolt mint a szemét én sokkal többet vártam az LG-től galaxy s sokkal gyorsabb nála(főzött romokkal) nem is értem minek adták ki 2.2-vel azt a készüléket. Ami viszont feltűnően gyors/smooth volt az a sony ericsson Arc na az ütött a leggyorsabb készülék ami a kezembe volt a kiállításon.
Ami még érdekes volt a HTC Sensation kár hogy béta rom volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
TMH
no kijózanultál?
hito: ezt nem értem... eddíg alaplapi usb-vel senkinek nem volt baja csak hub-al...
ahogy xnace írja... download mód megy még?
ITT a legújabb speedmod k13e
a .tar kell[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
-
ZEN1TH
őstag
Hogyhogy mitől Statikus tartalomtól. Bővebben nem értek az AMOLED-hez ezért nemtudom.
Szerencsére van egy Samsung S3310-em, így inkább azt használom most az Omnia helyett. Vagy visszamegyek és kérek egy csúszkás valamilyen telefont. Ennél minden jobb.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
cozmo
őstag
Ez egyre érdekesebb. Amit korabban írtam,
"1. Beállítások>Védett adataim>Saját adatok bizt. ment. (ezt ki kell kapcsolni)"
az a marketbe erősen beleszólt. Történt ugyanis, hogy mikor a marketbe lépek csak két telepített alkalmazást lát a my apps-ban. A market elfelejti mit telepítettünk korábban. Most hogy vissza kapcsoltam a biztonsági mentést kíváncsi leszek a market magához tér-e...Konklúzió: kénytelen vagyok eltűrni, hogy ez a bekapcsolt szinkron funkció lemerítse az akkumulátort.
Másnak volt már ilyen?
-
legenda
írj bármit - persze alapelves kereteken belül -, egyrészt nem vagyok könnyen sértődős, másrészt nekem nincsenek ilyen és hasonló problémáim, rendben tartom a rendszeremet...
nem is kell mindenkinek mindenhez érteni, de nem is kell zsákutcázni egy rendszert, ha közel sem vagy biztos a dolgodban, és nem is mindig tudod, hogy mi és miért történik...
az automatikus visszaállítás alapban bekapcsolt állapotban van, a mentés pedig opcionális - annak függvényében is, hogy az első konfiguráció során miként állítod be a google hozzáférést, kérsz vagy sem visszaállítást a korábbi mentésből, illetve kap a rendszer engedély a mentésre vagy sem...stb! a lényeg, hogy az engedélyezett automatikus mentések és visszaállítások mind indítanak automatikusan folyamatokat, ami meríti az akkumulátort! ez pláne igaz akkor, ha csinálsz egy mentést egy korábbi rendszerről, amit visszahúzol egy új rendszerre, de engedélyezve van az automatikus mentés és visszaállítás, így összeugrik a kettő, és a szinkronizáció során elindul a felülírás a szerveren mentett verzióra, majd arról csinál mentést, és az lesz a végleges - ilyen "hibákról" olvasni korábbról, ahol "megmagyarázhatatlan" jelenségekről írnak, hogy elállítódott/felülíródott valami...stb! pedig ez nem a rendszer hibája, külön mind a két módozat megfelelően működik, csak nem szabad összeengedni két eltérő mentést/visszaállítást!
amúgy mind a kér funkció az, aminek olvasod a részletezőben, ellenben nem minden adatot ment, csak amit leír - de azokat folyamatosan szinkronizálja!
mellesleg ahol jó a wcdma lefedettség, ott nincs jelentős eltérés azon és gsm használat között fogyasztás szempontjából, inkább ott jelentkezik érezhető különbség, ahol gyenge a 3g...stb, és a telefon emiatt folyamatosan keres, és ugrál az üzemmódok között![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
HUTCHDB
nagyúr
nem bántásként kérdeztem, csak azt hittem, hogy a leírásod jó a miui kernel cseréhez.
znagy69!
however I wanna clarify something :
Chinese MIUI + Eng pack IS NOT equal to Kenia ROM
please keep that in mind...ebből én arra következtettek, hogy a nyelvi pack az a kínaihoz való, de az nem az általunk használd xda-s miui rom!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ZEN1TH
őstag
Valami szoftveres megoldás kéne. De érdekes, mert letöltöm az sdk-t és a tools mappában nincs semmilyen adb.exe, sehol nem találom. Ezt a javat sem értem, leszedtem feltelepítettem, erre ha az sdk-t telepíteni akarom azt írja, hogy Java Runtime (JRE) is not enough to develop for Android. wtf.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
-
Kakumix
senior tag
Na, én ezt úgy értelmezem, hogy 100 dollár a kedvezmény 2 éves hűség vállalásával + a Verizon hitelképességet vizsgál, hogy eladja-e neked a telefont. Van egy érzésem, hogy nem mennél át rajta. De lehet, hogy nem is ez van a linken, mert nem olvastam végig és a flasht sem néztem meg.
Legyen szép napod!
-
nggabi
félisten
én se szeretem az auto kiegészítést. mellesleg én maradok a 26111-es hszban linkelt hadesz féle ginger billnél. nekem bevált...
van ingyénet de ha elkezdi szívni az akksit odacsapom a földhöz a telót mondjuk így csak gsm-en nem száguld vmi nagyon... kb mint a betárcsázós
jah eredetileg meg az optimus 2x miatt mentem fel a telenorra de nincs sehol... csak az ára érdekelne engem is mint mindenki mást... sztem csak jövő hét kedden lesz... ha lesz.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest