Aktív témák
-
tariattila
veterán
Na látod itt szúrtam el hogy nem probaltam ki...
Egybol reset/ format..stb...uj rom...
A faq-jában az van hogy a woodoo konyvtarban letrehozol egy disable lagfix nevu konyvtarat vagy fájlt es inaktiv lesz... De mikor? Ezt nem mondják...
Csak azt még hogy a Kernel vagy PDA urjaflashelése szunteti meg... -
ForRedGlory
félisten
Nem az a baj, hogy zavarja a pontatlansága, hanem hogy folyamatosan ezen a hülyeségen lovagol. És tényleg kurva irritáló a megnyilvánulása, mert lenéz mindenkit, akinek megfelel e GPS így ahogy van. Amúgy tényleg Everman lehet inkognitóban
Én is már alig írok ide, mert ilyen faszságokat kell olvasnom, és nagyítóval keresem az értelmes hozzászólásokat, de egyre kevésbé találok... -
Gengi
senior tag
A hibáiról essen! Sőt evidens! De ne minden 20. hsztől kezdve. Nézz vissza elég csak kb 8000. hoz-től megnézned ,hogy legalább 200 erről szólt. Vagy úgy érted az emberek tájékoztatását ,hogy minden 50-hsz-ben el kell helyezni egy reklámot?
compi# én az alábbi linken nőttem fel:
google.uw[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
Kedves compi és KeFe én pontosan az a magatartás ,miatt nem járok ebbe a topicba és már nem is olvasom ,amit ti most itt képviseltek. (Reggel még írtam valamit hátha..) Qru egy példát dobott be ,hogy ő ezt megkérdezte ,de másik ezer kérdés ,amire még nem volt válasz ugyanúgy elsenyved pontosan azért ,mert kb 50 hsz-enként bejön egy hülye és bedob egy magas labdát azzal ,hogy " Jaajj mit is vegyek Iphone 4-et vagy SGS-t" "Bazzz! Kenyeret és vizet Afrikába!".. Nekem részben ebből lett elegem ,hogy az élet legnagyobb gondja itt véget is ér. Az ,hogy valaki leírj a friss tapasztalatait egy régebben húzódó problémával nem az a kategória ,hogy 20-30 hsz-en keresztül ismét lovagolnak rajta az emberek... Aztán megint értelmes mederbe terelődik a beszélgetés és megint valaki felhozza fél szóval az ügyet. Erre ismét beindúl a fikázás és a botránkozás....
[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Qru
MODERÁTOR
Hát jah, mondjuk nehezen bizonyítod, hogy valójában nem mobilnezettél külhonban. De nem hiszem, hogy ilyennel szórakoznának a szolgáltatók. Bár ha a határ közelében laknék akkor biztos tiltanám, vagy fixálnám a saját szolgáltatómra a hálózati elérést.
Am nem ide, csak úgy kis színesként elmesélem, hogy tegnap szinkronizáltam a telót Kies-el és mikor lehúzom a telót a gépről, akkor vettem észre, hogy eltűnt az összes névjegyem (csak a sim-en volt rajta). Hirtelen azt sem tudtam, hogy szívrohamot kapjak vagy az agyam robbanjon fel előbb.
Végül kiderült, csak vmiért fogta a teló és átállította magát (vagy a kies?), hogy csak a telón tárolt névjegyeket mutassa, ott meg csak a 23 gúgli kontaktom van/volt... Hát párszor megfordult velem a világ, mire rájöttem, hogy a számok ott vannak a sim-en továbbra is csak a teló nem látja.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
2G is van (EDGE, meg GPRS, ha más nem GSM alapú adatkapcsolat). Kb 1% esélye van, hogy egy átlag polgár belecsússzon abba, hogy elveszik és nem tudja visszaállítani az adatait.
Ja és hagyjuk már a: mi van ha napkitörés lesz és tönkre megy az összes gúglis szeró...
Felesleges ezen parázni, abszolút egy véleményen vagyunk.
mod:
Stema: Nálam pöcc-röff a cucc. Iránytűhöz meg szedd le a GPS status nevü progit. Mér magasságot, van benne iránytű. Elég pöpec app.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Deeday
senior tag
Én meg annyira bírom hogy itt mindenki ennyire okos ,meg hogy ha mond az ember valamit akkor azonnal le kell hülyézni meg támadni,mert tanácsolt valamit amit tapasztalt a saját bőrén!
Tudjátok mik vagytok ti itt (tisztelet a kivételnek) egy nagy GYÖKEREK!Érdekes hogy mikor wave-m volt és a Wave topikba jártam mindenki iszonyat normális és segítőkész volt. Lehet a GalaxyS hozza ki ezt belőletek! De nemérdekes megyek inkább másik fórumra ,mert itt szakmailag egyébként is 0 a fórum!
Sziasztok! nem kell többet írni felesleges úgysem olvasom el! További szép napot! Nagy tudású barátaim!
LG G4
-
nagyúr
-
TwentySix
aktív tag
Olvasgass neha XDA-t, sok szaz embert erint/ett, valos problema, a Samsung altal is elismert hiba.
Hogy hogy orvosolja, az passz, valoszinu az atlaguserek 70%-anak fel sem fog tunni, a tobbi meg majd talal alternativ megoldast. Ill. mar talalt is.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
GML
őstag
Remélem utolsónak a témában:
Azért szerintem 2 dolgot nagyon nem nézünk:
-A telefon beszerzési ára (ami függetlenül 120-140k, szolgáltatóknál akár 25k)
-A telefon üzemeltetése(havidíjak/feltöltőkártyák)Ezt a gondondólatmenetet folytatva látjuk hogy, akármit csinálunk, a legnagyobb egyszeri költség a telefon beszerzése, mert telefonszámlánk, ez előtt is volt, és ezután is lesz. Az a tény, hogy Neked különleges tarifacsomagod van, az egy dolog, de gondolom, a te tarifacsomagod mellé nem 120k, és nem is 25k a telefon ára, hanem gyanítom, hogy 0.
Szóval nem kell számolni, hogy kinek mennyire éri meg . Nem kellene leszólni, lehülyézni azokat a fórumozókat, akik szolgáltatóknál veszik meg, -mert nekik ez megéri - ennyi erővel azokat is le lehet szólni, akik függetlenül veszik meg. Én szolgáltatónál fogom megvenni, mert már kb 10 éve egyszerű, már-már különleges számom van, amit mindenki ismer. Telefonálni ezután is fogok. A havi telefonszámlám semmivel sem lesz több, tehát akkor én ezen csak nyerek.
Ha meg arra kerül a sor, hogy függetlenítsem, akkor bemegyek a szolgáltatóhoz és kifüggetlenítik nekem jó pénzért (és még így is beljebb leszek jóval).Szóval, ha valaki kérdezi, hogy hol a legolcsóbb, és valaki azt mondja, hogy Telenor, akkor Telenor, ha T-mobil, akkor T-mobil, a Vodafone, akkor Vodafone.
Szerintem, aki telefont akar venni és főleg ilyet, az vagy ki tudja számolni a felmerülő költségeket és mérlegeli a rentabilitását, vagy nem tudja és nem is akarja, mert pont leszarja, mert megteheti, vagy csak a sorra kell, hogy vagizzon a többi purdé előtt és hallgassa max hangerővel a bingómargitot meg a didzséakárkit a 173-ason.
Részemről a téma lezárva. Ettől függetlenül, aki tanácsot kér, hogy a Telenornál mi mennyire éri meg, abban segítek, ha tudok.
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
A telefonról szól az is, hogy hol mennyiért van, milyen feltételekkel. Ezen kár vitatkozni. Olvastam sokat ezt a fórumot, megjelenéskor is rengeteget beszéltek róla, hogy ki, hogy vette, érdekes, hogy akkor senki nem szólt be senkinek, hogy a telefonról beszéljenek, mert még nem volt senkinek... Egyébként meg ott van az off topic kapcsoló az OK gomb mellett!
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Qru
MODERÁTOR
Még most agyalok ezen. Igazából a munkám miatt netközelben vagyok a napi 24 órából kb 20-at. Lehet mégis elég lesz a 100-as csomag. Valószínűleg berendelem most a 100-asat és ha úgy látom kevés még mehetek feljebb.
A túlforgalmazás: biztos vannak akik direkt ezért rendelték a nagyobbat.Hehe, amúgy tesómnak is úgy megtetszett ez a teló, hogy most vett ilyet ő is. Igaz ő a T-nél.
#nincsbennetarcsi
-
t-real
tag
Én sem hiszem el hogy bárki is fizetős tartalmat tud letölteni a telefonjára FIZETÉS NÉLKÜL! Kezdetek óta használom az appbraint, a fizetős dolgokat megjeleníti, de belelépni csak akkor tudsz ha rootolva van a telefonod és valami féle marketenablert használsz! Tehát megpróbáltam én is, rámentem itt a gépen hogy install, hozzáadta az acc-omhoz, utána telón szinkronizáltam és kiírta hogy nem tudja megjeleníteni a hozzáadott cuccot amikor telepíteni akartam, ha meg fent van a marketenabler akkor meg meg tudod vásárolni!
Úgyhogy ne haragudjál de amit írsz az oltári nagy baromság...
[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
Én ilyet rendeltettem Angliában élő barátommal, 15 fontért akciósan a play.com-ról:
Szerk:
Ja igen, van hozzá fólia is, és szilikon-műanyag tok hibrid. A képre kattintva a gyártó oldalán ott a videó, hogyan kerül rá a telefonra. Egész jó kis "batmobil"-os, nem?[ Szerkesztve ]
Androidő
-
tariattila
veterán
én nokia 5800-át vittem garis kijelző cserére főzött, hackelt rommal...
az volt a szerencsém, hogy a módosított bejelentkező kép előtt kért pin kódot...amit én írtam be és kis időhúzás után adtam a szervizes kezébe vissza...(mikor a "pro edition" nyitókép eltünt... )
necces volt... ja és utána kisírtam még egy új telepet is...
persze vissza illett volna rakni a gyári szoftot...de elmaradt..Kali/KeFe:
a samsung központi számán és két hivatalos szervizpontjukkal beszéltem... mindenhol egybehangzó NEM volt a kies-re...???[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Akkor én sem vacakolok az SDK-val. Viszont recovery módban a gépre dugva nem akarja telepíteni ezt a "CDC Abstract Control Model" drivert. Csak keres. W7 x64. Asszem pihenek erre még egy napot, csak egy napja van nálam.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
CHIPman
nagyúr
A mentést majd meglátom, előbb az előkészületek meg a ROM-ok letöltése folyik. Viszont felmerült egy kérdés.
Itt: "- Opcionális: Pipáld be a Beállítások, Alkalmazások, Fejlesztés, USB-hibakeresést, majd csatlakoztasd a PDA-t a számítógéphez!" Az Android SDK telepítése után mindegy milyen USB-módban van a PDA?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
legenda
na, pont sántít valami; a spica topic hozzászólásai között találsz olyat, aki edigital üzletben vett spica készüléket, ami független volt ugyan, de pannon szériás - több jelző is utalt a mivoltára! ez érdekes, nem?
most meg galaxy s is feltűnik ilyen valahonnan... mondjuk ha előre kibontott készülékről van szó, amiben a jelenlegi tulaj előtt járhatott pannon - illetve telenor - sim kártya, akkor nem elképzelhetetlen a dolog egy függő telcsi esetében sem, hogy telenor könyvjelzők...stb kerülnek bele, de vannak jellemzők, amik már csak szolgáltatós származású készülék esetében adottak - a fent említett, független ként vett spica viszont ilyen volt![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
119.000Ft-ért hivatalos 25%-os áfás telefont kaptok
fuss neki újra. senki nem hiszi ezt.Ha lenne rálátásod hogy az említett boltok honnan és hogyan vesznek telefont lehet hogy a közelükbe nem mennél többet
anno amikor megvettem az n82-t viszonylag gyanúsan olcsón, első utam a nokiához vezetett, ahol átadtam a papírokat, hogy minden rendben van-e, és közölték, hogy igen, ha bármi baja lesz, akkor ez teljesen korrekt 2 éves gyári gari, hozzam nyugodtan. Amíg ezt a választ kapom, nem is érdekel...de lényegtelen, zárjuk rövidre, mert egyébkéánt sem kell ez a téma, mert nagyon off.
Aki gsm boltban gsm garival veszi, az nem tudhatja honnan származik, és ha baja lesz, kenheti a garanciát a hajára (bár pozitív kivételek is vannak)
Aki gsm boltban gyári garival veszi, annak nem szabadna gondja lennie. ez eddig így is volt. ez ennél a készüléknél változott meg. na ez a problémám, nem több, nem kevesebb.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
Milyen könyvjelzőid vannak?... akarsz beszélni róla?
Milyen ékezetes billentyűzetet használtok?
Vagy esetleg valaki tesztelte már a gps fix-et?
Miről dumcsiznál?Csak mert ez a telefonbeszerzéses huzavona sem igazán kapcsolódik ide...
Vagy ha mégis akkor az ugyanolyan uncsi mint a telenor kontra független eszmefuttatás...[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Szóljon! Hallgatunk, akarom mondani olvasunk. Írj valami lényegeset még a készülékről, amit még nem tudunk...........vagy kérdezz
Én pl. pár napja ismét feltettem a Samset custom romot. Most már jobban ismerem a készüléket, és tudom, hogy először én b.sztam el valamit valószínűleg. először mikor felraktam, irgalmatlan gyorsan lemerült a telefon kb 7 óra latt airplane,Wifi off módban.
Most megint volt egy kis időm foglalkozni a dologgal, újra felraktam, és most már nincs ez a jelenség, én már nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Felülete szép, gyors!
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- További aktív témák...