Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Lenne még egy utolsó SGS-es kérdésem:
Azt hogyan tudom beállítani, hogy a beállított háttérkép minden oldalon ugyanaz legyen, ne tördelje szét. (Csak az ikonok mozogjanak az egyes oldalakon, háttérkép változatlan maradjon)?
Keresőben utánanéztem, de icecave által leírt menüpontok nincsenek:
"menü-preferences-appearance settings-disable wallpaper scrolling-hoz pipa"[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz babosmiki #11549 üzenetére
Ezek a piackutatásos dolgok nálam sosem jelentettek semmit.
Mindenkinek megvannak a szubjektív igényei, amiket elvár, s nálam ezeket nem tudta maradéktalanul kielégíteni az android.
Mindenesetre az biztos, hogy az android lesz a piacvezető, de ettől függetlenül még lesznek olyanok, akik nem ezt akarják használni.Ezért nem is zárom ki annak az esélyét, hogy valamikor visszatérek a zöld robothoz.
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Nekem sajnos nem jött be az android, ezért eladnám az 1-1,5 hónapos I9000-emet.
Szóval akit érdekel egy gyári garis Samsung Galaxy S gyári bőrtokkal, az nyugodtan zaklasson PÜ-ben.Köszi mindenkinek a korábbi tanácsokat, segítségeket
► més que un club ◄
-
-
Enjoy
addikt
ForRedGlory
Nézegettem az 1.hsz tartalmát, s szerintem a "Rom-frissítés" és "A telefon omptimizálása" bekezdéseket külön kéne meghivatkozni.Ezt úgy értem, hogy leírod külön hsz-be a téma tartalmát, s az 1.hsz-ben csak annyi szerepel, pl. hogy "ROM frissítésről: Link"
és ez minden, később felmerülő témánál érvényes lenne, ha születik egy FAQ-ba illő hsz, akkor azt a hozzászólást elég lenne csak meghivatkozni az 1.hsz-ben.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz ForRedGlory #9548 üzenetére
APNDroid szerintem
Igaz én nem használom, mert van 1giga netem havonta► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz ForRedGlory #9544 üzenetére
Talán még az akksival kapcsolatban volt elég sok kérdés:
Kell formázni az akkumullátort? vagy mittudomén► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz tariattila #9542 üzenetére
Szerintem is hosszú így, inkább a Mobilarénás Tesztet kéne linkelni, annak végén is van specifikáció.. Nem?
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz ForRedGlory #9538 üzenetére
Szerintem az USB Háttértár módot beállítását is érdemes lehet beleírni:
Beállítások -> A telefon névjegye -> USB Beállítások ill.
pipa be ide:
Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés -> USB-hibakeresésGéphez csatlakozás után pedig a legördülő menüben: Csatolás
-
Esetleg még bele lehetne írni a Recovery mód (Volume Up + Home + Power) illetve a ill. Download mód (Volume Down + Home + Power) eléréseét
-
Egyébként szép munka
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Gondolom van aki már beregisztrálta az SGS-t a samsung oldalán a +2hónap garanciáért.
Unalmamban be akartam regisztrálni az enyémet, de az IMEI számon kívül kér egy olyat, hogy Termék sorozatszám / Gyártási szám
Ezt merre találom?
Dobozon lévő matricán rajta van az IMEI szám, meg van egy vonalkód, s alatta számok.
Az lesz az?► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz #05488384 #9043 üzenetére
Akkor lehet, hogy az újabb ROM segíteni fog ezen.
JM2 nem volt fent 1 napig sem, ott nem tudom, hogy hogyan volt ez megoldva.Még nem volt fennt froyo, szerintem megvárom a jövőhetet, s ha jön a hivatalos, ha nem, frissítek
-
Rike: Természetesen szólok, ha találok valami értelmeset.
Jelenleg mit használsz focihoz?► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz #05488384 #9041 üzenetére
Nálam most is csinálja (JM7), de mintha most jóval hosszabb ideig kéne nyomva tartani.
Így már kevésbé zavaró, ilyen hosszan már nem szoktam nyomni.
-Valaki tud ajánlani sporteredmények nyomonkövetésére alkalmazást?
iPhone-on Livescore nevű appot használtam, de Android-on nem találtam sajna.
Van valami alternatíva?► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz tariattila #9026 üzenetére
Köszi
Már csak ezt a robot-felolvasó idiótaságot kéne kiiktatni a rendszerből► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy zenelejátszás közben, ha hosszan nyomom a hangerő-fel gombot, akkor ne kapcsoljon be a "robot-felolvasó" akármicsoda?
Mert totál zavaró, hogy elkezd dumálni zene közben, s vagy megvárom, míg befejezi, vagy kilépek a zenelejátszóból. Remélem kikapcsolható ez a dolog valahogyan.Illetve nem lehet alap alkalmazásokat törölni valahogyan?
(pl.: Napi tájékoztató, Layar, Mininapló, Navigáció, Talk, Social Hub, Hangutasítás, Write and go) Számomra ezek mind feleslegesek, ráadásul van, amit mi nem is tudunk kihasználni a földrajzi elhelyezkedésünk végett.
-
verser233: Egyébként azt honnan lehet tudni (már ha nincs feltüntetve), hogy mikor kell pipa a Re-Partition-hoz? (Eddig azt hittem, hogy akkor ha új Pit fájlra van szükség)► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Elég fura kérdésem lenne:
Nektek nem nyöszög a kijelzőt körülvevő keret? (kijelzőtől balra, ill. jobbra közép tájt)
Mert az enyém nyöszög, s marhára zavar► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz tariattila #8565 üzenetére
Eddig minden okés benne, igaz nem telepítettem semmilyen progit, csak beállítgattam a dolgokat, fiókokat, névjegyeket..stb.
Még og felrakok egy OCLF-et, és utána szépen letöltögetem a progikat, amiket kigyűjtögettem korábban, hogy kelleni fog
De remélem nem nagyon fog belassulni a JM7► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz tariattila #8555 üzenetére
Akkor feltolom a Clockwork Recovery-t, s megcsinálom azt is.
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Szoktatok nyomni Factory Reset-et (Wipe data) ROM Frissítés előtt?
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz rankesz #8513 üzenetére
3GS-nél is ilyenn kijelzős történettel oldottam meg a LED hiányát, mindenesetre köszi a progi nevét
Olvastam, hogy máshogy van kiosztva a gombok funkciói Clockwork R.-nél, de arról nem találtam semmit, hogy átveszi-e teljesen a "normál" Recovery helyét, vagy mindkettőt el lehet érni.
cousin333: Minden zeneszámhoz van társítva Album fotó, ráadásul mindig nagyfelbontású képet adtam hozzá, szóval nem szabadna ilyen gyengének lenni a kép minőségének telón. (szerintem)
Simán rádugtam Storage (háttértár) módban a telót, s bemásoltam a zenéket a Music mappába.
Mindenesetre köszi, hogy belinkelted a progit. A későbbiekben még jól jöhet[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz ForRedGlory #8506 üzenetére
Köszönöm
Pontosan Szerintem ez a kijelző körüli keret sem fém, hanem lakkozott-krómozott műanyag. (De talán ebből fakadóan nem is fog úgy karcolódni, mint iPhone-on)Még egy kis LED-ecskét hiányolok a kamera mellől (zseblámpa funkció végett).
De ugye tökéletes "teló" nincsen.Nem tudom, hogy a gyári zenelejátszó "betegsége", de elég kacat minőségben mutatja az album borítókat. (Azt hiszem nem várok holnapig a frissítéssel )
-
Clockwork Recovery-t sok helyen láttam felmerülni, Ti használjátok, vagy maradtatok az eredetinél?
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Délután 1-től hivatalosan is SGS tulaj lettem.
Doboz-csomagolás totál iPhone feeling, ami jó.
Ugyebár 3GS-ről váltottam, mert marha jó áron el tudtam adni, s ekkora ziccert nem hagyhattam ki. (S mert mobilfüggő vagyok, 10-11havonta lecserélem a telóimat)
Szerintem jobban össze volt rakva az iPhone, de az meg atom kényes volt mindenre.
Hardveres tekintetben mindenhol jobb, mint a 3GS, szoftveres tekintetből sincs probléma, igaz holnap majd frissítenem kell, mert JM2 van rajta.
Az első fél órában, azt se tudtam, hogy mit nézzek meg...Van jópár alkalmazás, aminek nem tudom, ill. nem fogom hasznát venni.
Ezeket az előretelepített appokat le tudom valahogy pucolni a telóról?Összegezve: Örülök az SGS-nek nagyon, tetszik, hogy ilyen vékony, s hogy ekkora állat a kijelző
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz tariattila #8185 üzenetére
Biztos volt már linkelve, de azért emlék frissítés gyanánt: YouTube - SGS Drop Test
Kijelzőt nem kell félteni a hétköznapi használattól► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Szia!
Bár nem tudom, hogy a szlovák GSM boltok milyen árakkal dolgoznak, de a szolgáltatói árak jóval magasabbak az ittenieknél. Szerintem akkor a GSM boltos árak is jóval magasabbak az itthoniaknál.
De ez csak feltevés, a szolgáltatói árakból kiindulva.► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Az szép
Amúgy mihez haználod a KIES-t?
Mert ahogy néztem max névjegy szinkronizáláshoz fogom használni (Outlook-ban vannak a névjegyeim, s nem akarom feldobni Gmail-be)
De lehet, hogy az is megoldható KIES nélkül.. Remélem holnap megjön már a pénzem, s akkor megrendelem - belépek én is az SGS tulajok közé.► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Többször felmerült már a "wipe" fogalom, ez mit is takar?
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
MicroSDHC-t akarok majd venni SGS-hez, de nem találtam infót róla, hogy kijön-e a készülék használata közben a Class 2 ill. Class 6 között lévő sebesség különbség.
Valakinek van tapasztalata, infója erről?OFF:
Nah, egy ilyen telón komolyan el kell gondolkodni: Kép► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Nekem JM5-öt ajánlották több helyen is.
S az "újabb ROM nem jelent feltétlen jobb ROM-ot" alapon gondoltam, hogy akkor biztos ez kell majd nekem.
Próbáltad a JM7-et, ill. miben érezhető fejlődés?mg70: Én is csak ajánlani tudom a ForRedGlory kollega által ajánlot Stamp ID3 Tag Editor-t.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Szerintem náluk ez csak előírt szöveg, hogy ezt kell mondaniuk.
Gondolom nem helyeselhetnek olyan kérdésre, hogy rakhatok-e főzött ROM-ot a készülékre, s hogy miért, azért mert a szoftverfrissítés a szerviz szerepkörébe tartozik..De gyakorlatban kizárt, hogy érdekelné őket, mi volt korábban a készüléken.
Mint írtam 5x volt az Omniám szervizben ugyanaz a hiba miatt, ha akkor nem akartak megnézni (gyanuból) korábbi ROM-okat, akkor soha szvszMindenesetre én JM5-re fel fogok frissíteni, ha végre meglesz az SGS-em, aztán ha hivatalos lesz a Froyo már nemzetközi szinten SGS-re, akkor azt is feldobom.
Vállalva a következményeket persze► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Nem tudom, hogy mennyire helytálló, amit mondok, de anno Samsung Omniánál is ezt mondták a szervizek, hogy csak ők csinálhatnak ROM frissítést.
Meg nem tudom számolni, hogy hány alkalommal, s hány fajta ROM-ot raktam az Omniára, de amikor úgy alakult, hogy vissza kell vinnem az Omniát a szervizbe, akkor csak vissza raktam egy gyári hivatalos ROM-ot és kész.
5x volt szervizelve az Omniám 10hónap alatt, s egyszer sem szóltak, hogy valami probléma lenne a ROM-mal.Azt kéne tudni, hogy ha valaki bemegy a szervizbe, hogy frissítsenek rajta ROM-ot, annak melyik verziót teszik fel. Majd szépen lementi ezt a verziót a gépére, s ha úgy alakulna a dolog, hogy szevizbe kell vinni, akkor feltolja ezt az adott ROM-ot.
Én legalábbis Omnia - Win.Mobile korszakomban mindig ezt játszottam
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz koxminator #6549 üzenetére
Szia!
Olvastam az SGS topikba, hogy a PartNero GSM-nél vetted a telót.
Én jövőhét közepén szeretném megrendelni, de még nem volt a PartNero-val tapsztalatom.
Egyik ismerősöm viszont azt mondta, aki még régebben vásárolt tőlük, hogy nem kapott számlát se garanciajegyet, így nem is szervizelték neki anno a készülékét.
Ezért félve rendelném meg tőlük, de ha Te pozitívat tudsz róluk mondani akkor valószínű tőlük rendelném meg az SGS-t.Egyébként mennyi volt az 1év Samsung Garis?
Illetve európai csomag volt? vagy valami más piacra szánt darab (Pl. US v UK foglalatú töltőt adtak hozzá átalakítóval? illetve nem volt valami szolgáltatói jelzés a készüléken (TIM, Voda...stb)?Köszi az infókat
Bálint
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Melyik GSM boltot tudjátok ajánlani?
Én eddig GSMDepo-tól vásároltam, de ahogy látom vannak boltok, ahol olcsóbban adják a magyar gyári garis SGS-t.
Valaki tud ajánlani boltot?► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Köszi elolvasom őket mindenképp'
Igaz PFC-n olvasgatok még leírásokat, de kezd összeállni a kép.
Először mindenképpen megnézegetem az alap ROM-ot, meg hogy milyen is az Android (Max 1 nap)
Aztán rátolom az I9000XWJM5-öt, illetve Root-olom, végül a különféli app-okat telepítem.
Legalábbis ez a terv► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Lehet, de az Android gyorsabban fejlődik, s biztosra veszem, hogy mindennek lesz alternatívája rövidesen, ill. egyre több minőségi alkalmazás, játék már át van portolva Androidra.
Biztos fog egy-két app hiányozni, de hiszem, majd találok alternatívát.joey20: Lehet, hogy viccesen hangzik, de valóban így gondolom
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Nem várok tovább
Ráadásul most is nehéz elszakadni egy-két dologtól , főleg hogy most így mehetnek a kukába az AppStoreban vásárol programok-játékok.
Viszont, ha iPhone 4-et választom, akkor még nehezebb lesz váltani szerintem...Illetve másik dolog, ami miatt inkább a Galaxy S fele hajlok az maga az Android.
Kell egy kis változatosság, az Android pedig most az lesz, ráadásul, ha jól olvastam hamarosan jön a Froyo, aztán jövőre valamikor a 3-as verzió...► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Galaxy S és iPhone 4 között vacilálok, miután tegnap eladtam a 3GS-emet.
Valójában szeretem a változatosságot, s nem akarok többet iPhone 4-re várni...
Van egy-pár dolog, ami az iPhone 4-ben jobban tetszik, mint a Galaxy S-ben (anyagminőség, van LED (zseblámpa használat végett), AppStore, ill. ha valami baj lenne a készülékkel , akkor cserélik, nem szervizelnek)Viszont meguntam, hogy várni kell a készülékre, s a videólejátszás okozta nehézségek-kellemetlenségek végett úgy döntöttem, hogy Samsung Galaxy S-t veszek jövőhét közepén.
Tegnap olvasgattam elég sokat, ma folytatom is ezt a tevékenységet, de mint kezdő Android-os lesznek kérdéseim, s előre is bocsi, ha ezek elég együgyü kérdések lesznek.Most viszont Galaxy S tapasztalatokra lennék még csak kíváncsi, hogy akinek már volt baja a készülékkel - volt szervizelve, annak mi volt a baja?
(Anno I900 Omniámat 5x szervizelték ugyanaz végett, s nem akarok mégegyszer így járni)
Hiába kérvényeztem, hogy cseréljék ki a készüléket anno, samsung nem cserélt, inkább havonta kicserélték az alaplapot...[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest