Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Maffia91
aktív tag
Srácok, hogy tom azt megcsinálni, hogy a névjegyzékeimnél a fényképek helyére pl. a Facebook-os profilképeket tegye?
Azt megtaláltam, hogy albumból be tok rakni neki képet, de most leszedni majdnem 100 embernek a képét + azt tárolni a memo-n.
Remélem tudtok segíteni!
-
csabám
addikt
Most nézem, h a titaniummal nem is lehet lementeni a marketről feltelepített progikat. . . Nah bazz . . . Esetleg vmi más javaslat? Köszöntem.
Akkor ráhagyom. Elszórakozok vele. Felírom egy kis cetlire, h mik is vannak rajta

Még egy uccsó, a jpa - ra próbáltad (amit linkeltél) felrakni a % - os akku kijelzést???
-
csabám
addikt
Nagyon köszönöm Kollega

u.i.: a titanium backuppal megoldható, h minden de minden cuccot lementek telórol ( beállítások, feltelepített alkalmazások) majd rom frissítés után visszatolom a telóra. Mert mostanában elég sokat próbálgatom a romokat és rohadt idegesítő, h mindent külön kell visszaállítani, visszatenni. . . Vagy esetleg vmi más progi?

-
Amoonre1717
tag
Nem tudok csatlakozni a telefonnal direktbe a laptophoz wifin keresztül. Valakinek ötlete? Esetleg program?
-
r.zozoka
aktív tag
-
Skynet258
veterán
válasz
r.zozoka
üzenetére
Miért nem használod az APN Backup-ot? Lemented abban az állapotban, amikor rendben megy a mobilnet, elmenti egy xml file-ban az SD-re, majd új romnál meg ugyanezzel a programmal restore. Ennél egyszerűbb nem is kell.

-
válasz
csabám
üzenetére
komplett csomag (code - xwjpa, modem - xxjpp, csc - xxjp7 + odin + pit) itt; link
a kicsomagoláshoz szükséges jelszó ment privátban!
de ígérd meg, hogy re-partition kipipálással telepíted úgy, hogy előtte és utána is megy a teljes nullázás - annak érdekében, hogy ne legyen akadás, lassulás...stb!
-
pisti2216
tag
válasz
seven7
üzenetére
Hello, nem rég raktam fel, ugy hogy sok észrevételt nem mondhatok, de szerintem gyorsult egy kicsi. és vannak változtatások benne - Ext4 No-Journal All (a=e4nj)
- Ext4 All (a=e4)....... és még sorolhatnám, szerintem elég jól össze van rakva.
Itt egy kis leirás :And there it is... K10! K10 has a lot of changes for the Lagfixes:
- Supports ext2 / ext3 / ext4 / ext4 no-journal filesystems
- Optimized mount options for ext4 / ext3
- Renamed some of the lagfix schemes so as not get confused with Voodoo / OCLF
- Moved all extra file system support to kernel modules, freeing up some RAM
- Better detection of filesystemsAbout the lagfixes:
Ext4 no-journal should be the fastest
Ext4 journal should be slightly slower but slightly safer
Ext2 should be similarI'm more interested in any differences in battery life between the different filesystems. They all seem to be fast enough.
What do I recommend to try?
- Ext 4 No-Journal DATA for a start
- Ext 4 No-Journal ALL if you want maximum speed* All types of lagfixes have an increased chance of causing data loss, compared to RFS. So proceed with caution.
-
pisti2216
tag
Van egy jó hírem elérhető a speedmod-kernel-k10a !!!!!!
Majd irok hogy milyen lett. -
r.zozoka
aktív tag
válasz
CHIPman
üzenetére
jah a dupla katt már el is felejtettem hogy van olyan
én mindig a multi-t használtam és úgy ugye bár nem csinálja, viszont ha a dupla katt meg van utánna már lehet a multit is használni hozzá mert akkor már követi a kicsinyítést és a nagyítást
-> köszönöm a segítséget, ez eszembe sem jutott volna
az xwin downloader-re meg mindjárt beruházok, csa találjam meg

egyébként régen a spicánál csinált az egyik srác egy apn pakkot amit ha betettél a system mappa egy adott helyére akkor tudtad használni... és egy csomó benne volt.
ezzen azért gondolkodom mert amikor j romot teszek fel akkor ugye nincs beállítva az apn, ezért azt kézzel kell megadnom neki.... igy meg könyebb lenne...
mindjárt kipróbálom hgy működik-e és ha igen akkor linkelem ide is
-
r.zozoka
aktív tag
Hali lenne 2kerdesem
1: miert van az hogy a spicaval barmit letudtam tolteni, max a telefon nem jatszotta le, de legalabb leszedte.... Szoval van ra valami megildas hogy barmit lelehessen vele tolteni?
2: az oldalillesztesek nalatok mukodik rendessen?
En hiaba kapcsolom be, csak akkor tori meg ha elforditom es utanna vissza
Erre valakinek megoldasa? Otlete? -
Vagany
őstag
Ha egyszer végiggondolnák
, a magyar nyelv olyan logikus
.
Egyenlőre vs. egyelőre
Igaz a linkben is hiba van, de az csak sajtóhiba, az elkerülhetetlen
-
csab2
veterán
válasz
Bossplayer
üzenetére
A tortát vágják fel egyenlő szeletekre neked viszont egyelőre nem kell mobilnet.
Bocs, de annyiszor látom rosszul írva és már annyira unom. Béke! -
dancsuri
veterán
Egy feltelepített romra (JP7) hogyan lehet utólag Magyar nyelvet felrakni, ha alapból nem tartalmazza?
-
anzo
senior tag
válasz
pongee
üzenetére
1. Igen kellenek neked az external_SD az a telefon tárhelye.
2. Sztupy féle romban benne van alapból a BLN a recoveryben tudod aktiválni.
3. Titánium backup azokat alkalmazásokat mentette le amiket te megadtál neki ha a Data mappát mentetted le akkor onnan azokat az apn -eket fogod visszaállítani amiket te telepítettél a System -ben lévők pedig az eredeti romban lévő alap alkalmazások ezeket ne állítsd vissza mivel az új romban vélhetőleg már újabbak vannak és nem is biztos, hogy működnének. -
munnergep
senior tag
2.2re z4 root, aztán z4 mod, aztán ext2re konvert mindent, majd retekgyors lett a teló, 1900 a quadrant pontszám, nem sok, de 95%ban lag-mentes, teljesen más érzés így használni a telót.
Ami viszont nem tetszik továbbra sem, hogy nem találok olyan launchert sehol, ahol scrollozás közben ne 'ricegnének' az ikonok.
Optikailag fel lehet tuningolni valahogy a froyot? Talán nem is a froyot, hanem magát az androidot, mert a 2.1 sem volt a legjobb ilyen szempontból. Az iphone-ból ez az egy dolog amit irígylek, ez a 'smooth' scrollozás. -
Dare2Live
félisten
válasz
Bossplayer
üzenetére
"....legalább 2-3 gyökér nem titkosít! "
Ezek miatt a "gyökerek" miatt netelhetsz te szabadon.

-
T0rnad0
addikt
Visszaraktam az eredeti 2.1-et, de szeretném a product code-ot is visszaírni. ( most KOR )
Ha valaki már csinálta úgy, hogy nem volt az eredetiről mentése, megköszönnék egy segítséget ( akár pü-ben is ).
Olvasgattam a pfc-t, de nem teljesen világos még 
-
seven7
aktív tag
válasz
korpicschess
üzenetére
nem jut eszembe a neve, de az biztos, hogy van ilyen billentyűzet...
azt hiszem akkor találtam amikor rákerestem a hasznos android progikra.
-
seven7
aktív tag
hát ezzel rendesen megszenvedtem... ráraktam az új anzo féle pfc-s témát a telefonra.. nem tetszett, gondoltam kipróbálom Dena themet, miután azt felraktam el se indult a telefon.
hiába raktam vissza anzo félét, k.o.-ra meghalt.
sőt még a docs rom se ment vissza, úgyhogy újra sztupy odinnal és kezdtem mindent előlről... kb 1 óra alatt kész is lettem, hogy mindent visszarakjak és most csak a Dena-t raktam fel (persze előtte backup)
mindenkinek csak ajánlani tudom
nagyon szép.(igazából csak azért érdekelt, mert hiányzott sztupy féle akksikijelző és az istenért se sikerült felraknom, mindig hibát dobott ki, ebben a témában pedig benne van az is)
-
korpicschess
veterán
Na sracok most megorultem.. Kezdetekhez kepest jobb lett a telom. Quadrant 1430 helyett 1560ra adta, es a zene lagg is megszunt

Ui.: gyors ekezetes gepelesre nem tudtok valami jo modszert? -
kapo_psx
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy navigációt tudjak használni a galaxy s telefonon?
Ndrive-ra gondoltam (nem ragaszkodom hozzá) de eddig nem találtam jó megoldást...
Tud esetleg valaki tippet, ötletet adni?Előre is nagyon köszönöm!
-
Munszu360
csendes tag
Hali!
Lenne egy problémám.
A galaxymon sztupy 3.0ja van és ezt nemrég megtoldottam még az universal lagfix kernellel. Azóta minden szép és jó, gördülékeny az egész, habár a gyári böngész néha csak úgy sity-suty leáll. De, nemrég futtattam egy Quadrantot, hogy a lagfixel vajon milyen gyors a gép. Az eredmény 1340 volt ha jól rémlik, ami jóval azalatt van amit elõször produkált a gép friss 3.0val miután belaktam.(1900 körül) Szerintetek minek köszönhetõ a lassulás? -
törölt tag
Ahol én lakom minden wifi titksítva van és kb 1 éve a sulinkba sincs (mert abból az 5 milliárd forintból amit 10 év alatt kaptak nem jut az 50 ezer forintos wifire), arra pedig nem is érdemes gondolnom, a BKV buszokon ebben az évszázadban lesz-e wifi.
Szóval irigylem a szerencsétek
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bossplayer
üzenetére
Kimegyek az utcára ahol lakom legalább 2-3 gyökér nem titkosít!
Mennyire igaz, amerre járok én is ezt tapasztalom. -
pisti2216
tag
Valaki probálta már EZT ?
-
cozmo
őstag
válasz
Bossplayer
üzenetére
És már volánbuszokon is van wifi:-) Csak ott nincs még amerre én használnám A 880-as járaton :-(
-
Bossplayer
csendes tag
válasz
user137
üzenetére
Itthon van wi-fi. Anyámnál van wi-fi. Anyóslátogatóban van wi-fi. Munkahelyen van wi-fi. És ami a legmenőbb:
Bármerre járok, Most épp kecskeméten tanítok digitális táblát sulikban, mindenhol van free wi-fi!! Kimegyek az utcára ahol lakom legalább 2-3 gyökér nem titkosít! egyenlőre semmi szükség 3g-re.
-
Sonek
tag
Látom korábban valaki már rácuppant a lockscreen csere témára. Xda-n láttam is módszert, hogyan lehet a "gyári" (stock) Android lockscreent előcsalogatni, de nekem a Samsung-féle "puzzle unlock" tetszik legjobban. Arra lehet valahol howto-t találni?
-
-
user137
őstag
válasz
Bossplayer
üzenetére
miért vesztek ilyen telefont mobilnet nélkül?? a félkarú sánta óriás hozzá képest fürge kacsa, ha nem kap egy ilyen készülék éltető netet...

-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Meg is van, ebből a cikkemből "nyúltad" a képeket.

-
Skynet258
veterán
válasz
Maffia91
üzenetére
Jé, ezeket hol találtad? Mert ezeket a képeket még én csináltam az akkori blogomra, Spica-s oldal volt.
A Screen Lock az a 2.1 alap verziója, ez van minden készülékben, amin 2.1 van, és a gyártó nem nyúlt hozzá. A második képen lévő program pedig a Beautiful Widgets. A lentről felhúzós menü meg szintén az alap android feature... látom, csak a Galaxy S kapcsán kerültél közelebi kapcsolatba az androiddal, mert ha régebb óta benne lennél, akkor ezek nem újdonságok. 
Hát, most komolyan jót röhögtem, hogy olyan képeket mutatsz, amik a hónapokkal ezelőtt temetőbe küldött blogomról valók...
Mod: bár most jut eszembe, az akkori tartalmat átemeltem a mostani blogomra is, szóval ezek a képek megtalálhatóak az andro-id.info-n valahol, egy februári bejegyzésben.

-
Jadro
veterán
Ezen a képen a status barban a töltöttségjelző százalékban is kiírja a szintet. Mivel lehet ezt ilyenre lecserélni?
-
gardener
senior tag
#18492-re valaki?

Apró dolog,de fontos lenne számomra.
-
csab2
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Erre gondoltam én is. Én nem tudtam beállítani a vipmailes (indamail) címemet a telefonon, de lakakkintom, mert átirányítok mindent a gmailre (ami úgyis kellett a telefonhoz) osztjónapot!
-
válasz
migabi24
üzenetére
butaság! csak kevesen tették még fel tisztán - re-partition kipipálásával - a külön három részbôl álló (pda/phone/csc) i9000xwjpa/i9000xxjpp/i9000xxjp7 kombót, mindenki csak a pda ráfrissítgetéssel tákolgat...

igen, én ezt használom - tisztán, reartition mellett nulláról, három külön állományból felhúzva -, és tökéletesen elégedett vagyok vele, sokkal jobb, mint a korábbi verziókra csak pda állománnyal ráfrissített jpa verziók, és a korábbi 2.2 verziókat is veri - többek között sebességben, és a memória kezelésében! a 2.1 meg pláne felejtôs egy jó 2.2 után! -
Dani82
senior tag
válasz
CHIPman
üzenetére
A telefon nevjegyeben az van h froyo xjpk. Sztupy android oldalarol leszedtem az rpk v2.2 nevu link alatt levo filet es a benne levo odinnal toltottem fel. Akkor fentvan? Sorry de ma raktam elosszor romot es nem igazan ertek sok mindent meg. De atelefon info szerint valami jpk van fent
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bossplayer
üzenetére
Ez az APN-ONOFF, ugyanaz végül is , mint az APNdroid, nem?
-
Dani82
senior tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Hogy oldod meg? 3 fele romot probaltam ma ki, egyiknel sem megy. a recovery menu elohivasahoz nem kell a home gomb.eleg a volume up es a power gomb es amugy a menujeben sem tudok semmit csinalni mert nem mukodik a home gomb. de ha te meg tudod csinalni 3 perc alatt atviszem egy 5ezressel egyutt.

-
B.Ricsike
őstag
Feltettem a DocFroyo-t, és eddig a gyári 2.1nél ha hivtak,csörgött, utána ha megnyomtam a hanegerö le gombot, akkor lenémította. Nemtom hogy 2.2nél ez hogy müködik? Vagycsak a DocFroyo-ban nem müködik ez a dolog? Szal itt bejövő hivás közben mivel tudom lenémítani a csörgést?
-
Maffia91
aktív tag
Srácok! Találtam neten 1 képet, amin a képernyőzár ien volt:
http://3.bp.blogspot.com/_VpP8H2VGA78/S4eqrsTfC_I/AAAAAAAACXs/qCucEWWiMzg/s1600-h/device2.png
A másik képen pedig a menü. Lentről kell felhúzni! Naon faján nézz ki!
http://1.bp.blogspot.com/_VpP8H2VGA78/S4lXy_7uryI/AAAAAAAACeg/7IxMV0_3JrM/s1600-h/android+2_1.png
Jah meg ha vki tudná h annak az órának mi a neve, mert karaj!
Köszi
-
Dani82
senior tag
na felhivtam az Alle-ban a samsung szervizt.Rendeltek egy gombot nekem, kedden berakja a srac.jofej volt.Remelem meg tudja csinalni es nem lesz semmi gixer a szoftver meg a fuggetlenites miatt. Bar sztem az a Samsungnak tok mind1.
-
-
-
szpeki
csendes tag
A legjobb lenne ha valakivel skypon tudnám megcsinálni! Volt egy srác aki mondta nekem hogy segít skypon mert nem tart sokáig csak elkellet mennie!
Van aki segítene így nekem? -
-
szpeki
csendes tag
Tud valaki adni egy linket ahonnét letudom tölteni egy rom-ot?
-
szpeki
csendes tag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Szia honét szedtél le romot mert én nem tudom letölteni onnét honét a link oda visz az első oldalról! Ez alapján csinálom
-
T0rnad0
addikt
Ez a harmadik 2.2-es rom is kilép böngészőből, kezdek valamelyik widgetre gyanakodni...
Mindenesetre lecseréltem az android agenda widgetet és a free beer battery-t, hátha... -
tomsolo
addikt
válasz
Bossplayer
üzenetére
A többinél nem tudom mennyi de Telenornál 2500 Ft az 1GB csomag, ami bőven elegendő.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ingyenes a Marketen, és az sem tud mindent.
.

.....most segítettél is meg nem is