Hirdetés

Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Metacska #13624 üzenetére

    Apropo ZAGG foliak; senkit nem akarok rola se le, se rabeszelni, de en tavaly decemberben rendeltem a ZAGG-tol az akkor N97-esemre foliakat. A hatlapit en is megszerkesztettem (le is gyartottak, szo se rola), valamint kijelzore.
    Alapveto problema, ami nagyon nem tetszett rajta, hogy mocskosul tapad az ujjad es gyakorlatilag erintokepernyos telefonokra szerintem nagyon kenyelmetlen. Egyszeruen nem csuszik rajta az ujj. A masik dolog, hogy par honap utan nagyon ...hogy is mondjam, megsargul. Ez foleg a foolia szelein latszik (mintha legalabbis napi 24h-ban egy fustos kocsmaban lett volna). Ami a hatlapi foliat illet, egy ido utan szepen levalik rola a felso reteget kepezo, vekony, atlaszot muanyag. Valojaban feslik, mint egy minosegtelen ruhadarab.
    Biztosan nem egyedi problema es nem arrol van szo, hogy nem vigyaztam ra, mert az asszony iPhone-jara rendelt folia ugyanezt tette. Az elolapi foliat gyakorlatilag fel ev itan le kellett venni, mert elkezdett felvalni picit a gomb kornyeken, valamint a hatlapi - ugyan meg rajta van, de ugyanugy feslik, jon le rola a legfelso reteg, a vekony, atlaszo muanyag resz.
    Errol ennyit, csak leirtam, hatha valakit erdekel, ugyanis anno en is nagyon el voltam ajulva tole, a bemutato videoktol, stb, de ami a minoseget illeti, ez is ugyanugy elhasznalodik, mint minden mas. Az arat - imho - biztosan nem eri meg, amit kernek erte.
    SGS-re pedig nem is vennek soha, szerencsere ennek mar egy cseppet mas anyagbol van a kijelzon levo (nem mellesleg) uveg, mint az N97 LCD feletti muanyag bizbasz.

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Aktív témák