Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Azt nem mondtam hogy S24U tól megválok.
Az előző telefonom mindig megvan, és csak akkor megy tovább ha az az után következő érkezik. Egy próbát megér. S21U után jött S24U, és itt véget is ért S sorozat számomra, amíg visszafelé fejlődnek formavilágban (egy telefon ne kerek hanem szögletes legyen). Nagyon szeretem S24U, nem is terveztem váltani, de Fold 7 megfogott. Ha nagyon nem jönne be akkor megy feleségemnek nekem meg vissza S24, ő oda vissza van érte.
Ha meg bejövős lesz akkor kap ő is egy fold 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előző telefonom mindig megvan, és csak akkor megy tovább ha az az után következő érkezik. Egy próbát megér. S21U után jött S24U, és itt véget is ért S sorozat számomra, amíg visszafelé fejlődnek formavilágban (egy telefon ne kerek hanem szögletes legyen). Nagyon szeretem S24U, nem is terveztem váltani, de Fold 7 megfogott. Ha nagyon nem jönne be akkor megy feleségemnek nekem meg vissza S24, ő oda vissza van érte.
Ha meg bejövős lesz akkor kap ő is egy fold 7-et.