Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
Aliasalma #337 üzenetére
ez a hólyagosodás/színeződés sztem csak szélsőséges probléma lehet, mert pl a zflip3am fóliája is csak évek után kezdett repedezni, a flip5 is megvan már egy jó ideje (vhol irtam feljebb, hogy mióta), de gyaníthatóan egy jó darabig nem lesz ilyen baja.
a telefon eléggé rendben van, mondjuk én flip3ról jöttem, szóval tudtam hova jövök, nem úgy, mint pl a német aprókon a zsenik 98%-a, akik azért adják el, mert nyitogatni kell
(egy ilyen 512esre csaptam le kb 220ért postával együtt
).
mindenképp pozitívum, hogy most már mindenféle mókolás nélkül lehet a [külső képernyőn kb mindent is futtatni] , ott persze van pár app ami nincs optimalizálva a kinti méretre, de ettől még pl az outlook email, és a ph app is bőven kezelhető
az ujjlenyomat olvasó sztem mind1, mert összecsukva pont jó helyen van, ha kint akarsz nyomkodni, bent meg mind1, mert ha kinyitod, felold egyből.
üzemidő nekem megfelel, kevésbé intenzív nyomkodásnál kb 2 napot bír, ha folyamat nyomkodva van vmi miatt, akkor is 1napot bőven kibír, de nekem pl az egérpadom is wireless chargingos, szóval nem igazán van esélye lemerülni sem...
a lényeg, hogy azt kaptam amit vártam, talán 1 'negatívumot' tudnék mondani, a gyári színek, jobban bírtam volna egy razr40 ultrás barack színt, így maradt a méregzöld, de ez legyen a legnagyobb bajunk
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egycsapásra kétszer használhatóbb lett a kagylótelefon – és kétszer bonyolultabb.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bitcoin topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest