- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40888 üzenetére
Köszi, hogy beillesztetted!
Jó ez, de én azt hiszem nem fogok váltani másik romra. Majd jön az ICS, az is jó lesz.
Vagy majd, ha kikísérletezed, hogy melyik rom müxik a legjobban, akkor talán.Nagyon behavazódtak a kijelző sarkai.
R2: Jó ez a szürke háttér, így hosszabb lesz az akku üzemideje. Mint ahogy te is feketére nyomtad.
Más: Esik a hó.
-
r4z
nagyúr
-
-
-
korpicschess
veterán
válasz
nggabi #40667 üzenetére
Elég felemás a kép...
1 giga RAM az mindenképp pozitív.
A gyári benchek elég gyengék. Igaz a quadrant amúgy sem ér semmit, de nekem 4500 körül, vagy afölött is volt. 3-szor érdemes lefuttatni egymás után.
Antutu 1,1GHz-en is 6000. (1,5-ön 7500) 3D-s teljesítményben nem sokkal gyengébb, 2D-ben ugye a Tegra mindent megver, szóval azt megint nem róvom fel neki.
CPU-ban, főleg a lebegőpontosban is elveri.
Kamera gagyi, bár a CAF videó az pozitív, de inkább a képek lennének jobbak.
Zene az gondolom szokásosan hátécés (~kamera). A hozzá adott füles nem is in-ear ha jól látom. Nincs belső memória (ezzel az a bajom, hogy azok gyorsabbak, mint a memóriakártyák).
Kijelző legalább nagy, de TFT. Gondolom a 3D miatt, egyébként lehetne IPS vagy SLCD.Hmm.
-
Luissimo
veterán
válasz
nggabi #40462 üzenetére
Erre mondják, hogy áruló !
Pedig nem is egy jólsikerült telefon
ha kicsit türelmesebb vagy vehettélvolna SAMU III.-at
február végén
Tudodhova mennyé ???
no, ittpróbájjá jópofizni.
majd jól pofinvágnak, te kínaitelefonos... -
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40384 üzenetére
Szerintem a 9,9mm-es SGS-hez képest az a 2,1mm plusz nem olyan számottevő. Legalább nem egy papírlapot fogsz majd a kezedben.
A hátlapot nem rakod rá, mindjárt a 10mm-n belül lesz.Igaz, hogy 4,3"-os a kijelző, de a HTC kicsit szűkebb az SII-höz képest, más a képarány, így kényelmesebb lesz a kézben tartanod.
Menjél mert még a végén bezár az orrod előtt a bolt.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40375 üzenetére
Nehogy várjál!
Besétálsz és az egyik értékesítővel lebonyolítod az adás-vételt, persze majd kiírja annak az értékesítőnek a nevére, akin keresztül rendelted. Megtudják oldani, ha jó kollégák, akkor megoldják. Segítenek egymásnak.
Tudod mikor várnék 3 napot.Még ma besétálsz a Euronicsba és ma már használhatod is a telefont.
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #40369 üzenetére
Hát igen, ezeknél megy a versengés, és minden eladott terméket annak írnak fel, aki eladta,/ügyfelezett, hogy meglegyen a kvóta... Ezért is van az, hogy bemész egy hasonló boltba, akkor az üzle 3 pontjából elindul feléd 3 értékesítő, és aki először leszólít jobb esetben az viszi végig az eladást...
Amúgy grat a telóhoz, kíváncsi leszek a véleményedre...
-
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #40265 üzenetére
Láttam hogy 50-be keresnek, ráírtam brutira hogy viheti... nem akartam sokat filózni rajta, nekem még így is megérte..
Ha vártam volna vele, akkor lehet elvitték volna egy héten belül 55+ -ért tartozékokkal, de mivel hó végére eléggé feléltem az anyagiakat, meg ugye jött a hirtelen notivétel is, így inkább a kicsit kevesebb, de tutira mentem. -
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40150 üzenetére
Ezt írtam is korábban, hogy emiatt nem rohanok egyelőre a boltba, ez tart vissza jelenleg.
Ettől függetlenül úgy látom, hogy nem lesz az olyan vészes, csak amiatt félsz, mert a fejedben ott van az, hogy az SGS II még 9 mm sincs, de ez pszichés dolog.
Akkor dől el, hogy mennyire jön be ezekkel a külső méretekkel, amikor élőben látod.Fogd úgy fel, hogy voltak féltégla méretű telefonok is. Ha ebbe belegondolsz, egyből jobbak a kilátások. A HTC Evo, ehhez képest törmelék.
-
korpicschess
veterán
válasz
nggabi #40131 üzenetére
Ha leesik a hó. Amíg van kori, addig eléggé odavannak a délutánok. De igen. Mondjuk ahogy láthattátok fb-on, meghúztam az egyik sarkát, így saját készülékfotóknak off..
Meg kölcsönkérek majd egy fényképezőt aminél van AF videó közben, sajna az enyémben nincs.
+ pü-ben írhatnál, hogyha van vázlatot, ami alapján gondoltad/tátok, megdumálhatnánk. -
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40108 üzenetére
Szerintem jó ennyiért, de most ennek ez a nettó ára akció nélkül is. Így nem muszáj rögtön megvenni, ha még át akarod gondolni.
Engem a tömege, meg a vastagsága nem igazán sarkal arra, hogy rohanjak most megvenni.Ami nekem szimpatikus lenne ennyiért, az az SGR. Na azért, szaladtam volna.
-
r4z
nagyúr
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40084 üzenetére
"most jó ez az evo 3d vagy nem? "
Ez jó kérdés, mert nekem is felkeltette az érdeklődésemet.
Lehet, hogy épp ilyet vesz Razi is.
Na, holnap majd megírja, hogy megér-e 71-79 ezret. Szerintem igen. 71 nettó áron kiváló, ú,j független, 2 ma
kkos procival, na meg 2 év gyártói garral.Joccakát!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest