- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #43468 üzenetére
Á, gyenge voltam. Mire elszántam magam, hogy beszerzek még egy pólót, már elfogyott.
Legközelebb majd ügyesebben egyeztetünk.
Én úgy 3/4 8 körül jöttem el, mert még mennem kellett egy fotókiállításra is.
Zolesz007
Talán azért nem jött össze, mert egyikünknek sem volt létkérdés a dolog. Arról volt szó, hogy ha úgy alakul, összefutunk. Nem alakult úgy, de ahogy így elnézem, mindketten túléltük valahogy, bár nem volt könnyű.
Tudom, hogy most szörnyűséget írok, de töredelmesen bevallom, hogy nem azért van okostelefonom, hogy folyton azt bámuljam, és semmi mást ne vegyek észre. Ha valamiért annyira fontos lett volna, szerintem megoldjuk, hogy találkozzunk.
Amúgy van egy vadiúj 3310-esem, ha úgy adná a helyzet, hogy erősen visszafejlődnék agyilag.
kutkut
Csizmi
Óóóóó!!! Valóban mind az összes két alkalommal csúnyán néztem Rád, amikor találkoztunk?
Nem volt szándékomban.
Bár ha még emlékszel az első találkozásunkra, akkor azt is tudod, hogy a második esetben miért nézhettem kissé gyanakodva.
sajtee
Szia!!! Te is bántani fogsz?
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #43336 üzenetére
Na
!!! Én is gondoltam rá, hogy viszem a mérges madarat, de még tiszta új, és tök jól lehet vele dobálózni. Ha ügyesen vágom a falhoz, akkor nyöszörög is.!!!
Nem tudjátok, hogy hol lehetne androidos pólót szerezni? Fekete kellene, lehetőleg galléros, kis ződ droidkával.
zoltanz
Jöhet!
17:00-kor kezdődik a buli, M-es méretet kérek, feketét.
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #43308 üzenetére
Ha gondolod, keress meg. 164 cm (magasság), rövid fekete haj, nőnemű, kék farmer, rongyos pulcsi.
A frakkosnak mi baja?
Olvastam, hogy egy ideje keménykedik.
Zolesz007
Telenoros androidos izé. Előadások, bemutatók stb. A múltkor volt egy alapszintű alkalmazáskészítő előadás is, nekem tetszett. Meg valamelyik bónuszos cég is bemutatta a droidos alkalmazását, azt sem ismertem előtte.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
nggabi #42956 üzenetére
én ezt azért írtam, hogy klassz, ha már egy unokával rendelkező (tehát nem 20éves) nő használ ilyen telefont.
pénteken színházban voltam és mellette egy hölgy, 70 és a halál között előkapta a fehér iphone 4(s)-t és airplane módba tette.. ott ugyanígy meglepődtem.
szegény anyám egy sms-t sem tud megírni. -
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest