- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
#39560925 #11181 üzenetére
Hát nem vagyok egy egyszerű eset, viszont erre most épp nem vagyok büszke
, a sok felgyülemlett stressz lett levezetve szegény gyerekülésben ücsörgő lányom szeme láttára.
Ismerek is olyat, aki ezt még oltásként felhasználja majd ellenem, nem tudod ki lehet az?Rohadtul kellene egy kis levezetés már, de úgy néz ki, idén kicsit necces lesz anyagilag, szóval 7 éve lehet ez lesz az az év amikor kimarad a nyári hepaj a spanokkal
((
-
Jadro
veterán
válasz
#39560925 #10953 üzenetére
Nem. Én pont leszarom hogy mit csinál mások előtt.
Nem tökéletes a cucc, tudom és tudomásul vettem. Akinek nem tetszik, nem vesz ilyet. Annyi alternatíva van.
Azt mondjuk nem mondom hogy zavarna ha nem lenne lag, de együtt tudok élni vele. Már romolni is régen álltam neki, de majd nyaralás után szerintem ismét bohóckodok egyet.
Ez csak egy szaros telefon, még akkor is, ha a wc-re is együt járunk. (Érted: szaros, meg wc. Haaatalmas!
)
-
sagit
veterán
válasz
#39560925 #10564 üzenetére
Pécsen amikor megyünk bulizni 90%-ba vagy egy ilyen ferrari-t vagy egy porsche-t látok a discoknál... a porschénak IRAN-01, a Ferrarinak IRAN-02 a rendszáma
ismerősöm mondta hogy a tulaj egy gazdag arab fia aki a PTE-re jár, de már vagy 6 éve
és a csókát tényleg láttam már... de nagyon rondailyenkor elkap az utálat/irigység
más: ma használtam a GPS kicsit... 50 percet kereken és ez 9%-ot ölt ki a kínai akksimból
az derék azért
Aktív témák
Hirdetés
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest