- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
vakondvok #2744 üzenetére
Én már 1 év híján megszülettem akkor.
Amúgy facebookon majdnem vitába keveredtem 1-2 korom beli Apple trollal. Inkább hagytam őket rákba, majd kinőnek a divat majmolásából, meg a fanboykodásból.
Lényeg, hogy az Android szar és csak az iOS meg a macOS, vagy micsoda a király
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
vakondvok #2656 üzenetére
Osztálytársam csak azért vett egy iPhone 2G-t HARMINCÉRT, mert a többi nyomorék BMX-es haverjának is iPhoneja van. Persze az nem esik le neki, hogy 4 éves iPhone=nem menő. Ráadásul a kijelző tetején volt kb 5 sornyi pixel hiba. A hátlapját meg pillanatragasztóval kellett megragasztani, de azért villogni kellett az az iPhone.
Eltiltanám az összes olyan embertől az okostelefont akinek azért kell, hogy menő legyen tőle
-
tariattila
veterán
válasz
vakondvok #2610 üzenetére
addíg lesz ez jó míg az sgsII topikból a sok offlányt nem zavarják át ide... mivel itt a helyük .. de remélem inkább ott szűnik meg az off és itt nem folytatódik...
mert akkor idesejövöktöbbet...
az i-sek pedig majdnem elvették már a kedvem de az realizálódott... de ami az s2-ben is van az vicc
Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest