- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagit
veterán
-
Everman
addikt
"everrel hétvégén tervezek összecsapni. most nincs rá időm "
Hétvégén én, ha minden igaz SGS II-t fogok nyúzni (elevenen), szóval nem fogok ráérni
"jah lekapartam ezt a mc book air feliratot... az van alatta h acer... sztem engem nagyon csúnyán átvertek... "
Ez már az mc book-nál feltűnhetett volna
Egyébként érdemes megnézni a Dell XPS 15z-t, asszem a Samsung után a Dell is kap egy kis pert a nyakába
-
Everman
addikt
"am megalol: jailbreakelt a kütyü. ha felrakod itunesra leszedi a warez appokat. ez mekkora húzás"
Hát még ha igaz is volna.. Nem az
"akinek sgse van és fél gigás játékot rak rá addig ne telefonáljon."
Nem kell ahhoz telefonálni, elég, ha a háttérben éppen szinkronizál, vagy bármi mást csinál a rendszer, a bejövő hívás már akkor necces lesz. Ha erőforrás igényes alkalmazást futtatsz és úgy jön a hívás, akkor meg szinte mindig megakad a dolog, még akkor is, ha végül lehet fogadni a hívást, de lassan jelenik meg a kezelőszerv és van, hogy többszöri elhúzást észlel csak.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
samusok nem tudom mit csinálnak, azt tudom, hogy milyen a természetük. szarnak bele, majd veszel újat. rossz az amoled? nem baj, kinyilatkozzuk, hogy de az pedig istenkirály, majd kiadjuk a samoledet. az is gyenge? nem baj, elmondjuk, hogy milyen király, az utódba meg samoled+-t rakunk, aztán kikiáltjuk, hogy mennyivel jobb, mert nincs pentile, bla-bla-bla. ami eddig a best megoldás volt szerintük.
-
joey04
titán
nem keverem:
Telefonálás közben sem a hangminőséggel, sem a térerővel nem volt gondom (ez mostanában ugyebár fontos kérdés, hehe), a hívások kezelésével viszont annál inkább: bizonyos alkalmazások futása közben egyszerűen nem jöttek elő a hívások felvételére vagy elutasítására szolgáló virtuális csúszkák, az Asphalt 5 telepítése közben például ketten is hívtak, a telefon elkezdett csörögni, a képernyő elsötétült, én meg képtelen voltam fogadni a hívásokat. Ettől idegbajt kaptam, fizikailag is létező híváskezelő gombok kellenek, pont. Vagy nem biztos, hogy kellenek, de akkor ez a rész legyen rendesen megcsinálva, mert eddig az iPhone-on kívül még nem találkoztam olyan készülékkel, amelynél ez a rész is száz százalékos lett volna.
-
joey04
titán
az a baj, hogy van ott minden. látszik, hogy új a technológia, és sajnos a samsung nem engedi, hogy kiforrjon, és azon túl, hogy egy kicsit vicces nevekhez jutunk így (Super AMOLED Plus, LOL), elég sok hiba is marad. lehet, hogy ez a jövő, csak várni kéne vele, és rengeteget finomítani.
5629: maradok mindenképpen. jaja az sgs hívásindítási/fogadási gondjai elég aggasztóak voltak, ezek alapján az utódban már javították...
5631: ez elég nevetséges nézőpont.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Előtte járhatatlan volt az út, 3 km/h-val kellett végigdöcögni rajta. 1 éve viszont egész járható
AMOLED-es volt eredetileg, októberben cseréltem SLCD-re. Utálom a PenTile-t és a túlszaturáltságot (mit fogok ezért kapni...
)
xnace: Hogybeszélsz?! Mosd ki a szádat szappannal, de most!
-
sagit
veterán
így van gyerekek.... 60-65-70 ért mennek a használtak, garitól függ mennyit kérnek érte
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
kutkut
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nekem a samufényezés se esik jobban....
Sok Samsung termékem van, nincsenek előítéleteim, de ha valaki csak azért írbe ide, hogy dicsekedjen az új SGSII telójával, az nekem ugyanannak tűnik, mint ugyanezek a típusú tagok almásban...
Ha ellenben valaki nemcsak a szakmai érveket akarja a termékről hallani, akkor érdemes itt is olvasnia, a szakmai részre ott a saját topikja a telefonnak...
Ilyen drága cuccot nem érdemes megvenni alapos feltérképezés nélkül.../szvsz úgy sem, de ez más tészta.../
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest