- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Elvileg no wipe, tehát megmaradnak a beállítások. De számítástechnikában felelőtlenség ilyesmire alapozni. Amelyik adat csak egy példányban van meg, az tulképp nem is létezik. Én még egy kernelfrissítés előtt is átgondolom, hogy miről van mentésem, mit fogok csinálni, ha nem bootol be (sosem volt még ilyen, de...). Az EFS mappán kívül, az alkalmazásaimról mindíg van friss Titanium mentésem a külső kártyán. Egy CWM rendszermentés és egy példány az aktuális kernelből, mert a rendszermentést azzal a kernellel kell visszaállítani, amivel készült. Ezen kívül, van egy Aroma fájlkezelőm is, hogy akkor is hozzáférjek az adataimhoz, ha nem bootol be a teló.
Maga a frissítés nem nagy kunszt. Én úgy csinálom, hogy a kernelt bemásolom a teló tárhely gyökerébe, belépek a recoverybe, wipe cache, wipe dalvik cache, telepítem a zipet a belső tárhelyről, majd reboot. Dalvik törlés után újratölti az alkalmazásokat. Ez eltart pár percig (legalábbis nálam, 257 alkalmazás mellett). Aztán megismétlem a műveletet a rom -mal. Ha jól látom, akkor az Omega is Aroma telepítős, mint az én Wanamom. Ebben telepítéskor ki lehet választani, hogy mit nem szeretnél telepíteni (de lehet, hogy ezt csak friss telepítésnél, nem frissítésnél). Samunak sok fölösleges cucca van. Lehet selejtezni gazdagon. Ezekről találsz listát a rom oldalán. Amúgy is nagyon ajánlott az első pár hsz. tanulmányozása. Amiket írtam, azt ott is megtalálod. Dori esetén a kernel beállításaihoz van egy külön alkalmazás, az STweaks. -
törölt tag
Amit most használsz, az egy gyári alapú rom. Sztem jó összeállítás, de már van mindkettőből frissebb. Omega rom esetén 2013. júliusi az utolsó (v24). Neat -ből 2014. májusi (v6.3). Ezek mind 4.1.2 Android verziók, mert nincs frissebb gyári. Amik efölött vannak, azok nem gyári alapúak. Ami a kernelt illeti, frissíthetsz újabb Dorira (érdemes). Ezt úgy hangolod, ahogy akarod. Lehet teljesítményre, vagy akkuidőre hangolni. A nem gyári alapú lehetőségekről majd írnak mások.
-
Kékes525
félisten
Nem igazán értem a fejlesztési irányt. Ha nagy képernyőst akarok vinni, akkor tabletet veszek. Ha még nagyobbat akkor pc-t, vagy okos TV-t. DE az ilyenek semmire sem jók.
A mobil azért mobil, mert MOBIL!
Ezek hogyan szállíthatók kényelmesen???
Ez költői kérdés volt...
Elnézést, ha súrolom az off-ot.
-
tresh
veterán
Valószínű usb csati cserés semmi gond ismert hiba gariba megoldják..
Hogy garizni vihesd vissza kell állítani az eredeti állapotot ehhez odni+driverk + gyári rom kell ezeket pedig mycso kolléga részletes leírásában leled amit pedig a fórum 0. hszben találsz linkelve...de tessék itt van
edem96: ahogy a leves is írta holnap
Viccet félre téve pedig passz szerbiába már lassan az összes szolgáltatós is megkapta
-
mycso
veterán
Az s3 mini, egyébként az advance-val van kb. pairban, tudásilag. Az S2, mindenképp egy kategóriával magasabb pozíciót tölt be.
Nekem az s3 mini egyébként nagyon bejött, de valahogy mégis az s2-nél kötöttem ki.
Akku időben jó, szerintem jobb, mint az s2, sebességben is perfekt, amivel problémám volt vele, hogy összetettebb weblapoknál meg-meg akad, pl. görgetésnél hogy ez most szoftveres vagy hardveres gond volt-e azt nem tudom.
A kamerája nagyon jó képeket csinál, szerintem kb. hozza az s2 szintjét.
Minőségre is szerintem nagyon rendben van maga a készülék és a kijelzőjével, színeivel sincs semmi baj (párhuzamosan használtam egy s3-al).Igazából, a kezdő ára volt az, ami indokolatlanul magas volt, viszont ha jó áron hozzá lehet jutni, akkor megéri annak, akinek ez a dizájn jobban bejön.
-
nfsu17
veterán
S2-nek jobb a kamerája is, és nem csak azért mert 3MP-el nagyobb. Nagyon jó 1080p videót készít megfelelő fénynél, a másik csak 720p. Az akkuja ennek picit nagyobb, de a nagyobb kijelző miatt ez még el is bukhat. De egy 2000-es akkuval már elég jó az S2. A mini elég nőies, de ez szubjektív.
Most mond Te, hogy a miniben milyen előnyöket látsz, mert én eddig csak hátrányt tudtam benne felismerni. -
nfsu17
veterán
Nekem S2 van, láttam S3 mini-t is, meg nyomkodtam is. Miután láttam milyen az S2 kijelzője, az S3 minié visszalépés. Nem rgb, hanem pentile. Ha fizetnének, sem kéne. Azért teszem hozzá mindig, hogy "S2 után", mert mindjárt jön egy S3-as, aki meg lefikázza az S2 kijelzőjét. És igaza is lehet. De mivel nem S3 után vettem S2-őt, így nem a jobb után kellett megszoknom a rosszabbat. Nem tudom ez így mennyire érthető. Ha a köv. mobilom mondjuk 1280x720-as lesz, akkor azután már nem akarok annál rosszabb kijelzőt.
Lényeg a lényeg, JB volt rajta és smooth volt, gyors, sok gond nem volt vele. Fotó, videó, akku, ezekről nincs véleményem. De az elmondottak alapján az S2 JB-vel már elég király, szóval a mininek már a JB nincs előnyére. Max annyi, hogy új. De nincs hozzá prémium gari sem. -
batai15
félisten
hmm nincs se 2őm se minim.
Azonban :
s2 Előnyök :
Ugye jobb proci ( exynos nem nova thor)
nagyobb kijelző.
Jobb kamera , és valszeg dizájnosabb.
Sztem olcsóbb is.
ja és főzött romok garamadája, amivel eléggé ki lehet tolni az élet ciklusát .
Oldman2: azt mondjátok ma már nem érdemes s2-t beszerezni?
ismerős akar venni. -
Oldman2
nagyúr
Ha az S3 Mini mint "ha S3, akkor az minőség" jött szóba, akkor felhívnám a figyelmed erre a cikkre:
Szerintem nézz szét a piacon, kapsz ennél jobbat is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest