-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
manien22 #20133 üzenetére
Ha függetlenítve lett, akkor 100%, hogy visszazár. Én is néztem nagyokat, amikor felraktam a rootboxot és SIM unlock kódot kért. Hirtelen azt hittem PIN kód kell neki, de nem...
Egyébként nem egy nagy dolog, ha nagyon belementél már akkor privátban segítek, mert itt tiltva van ez a téma.
-
-
sbalu1
senior tag
válasz
manien22 #18502 üzenetére
Az Antutu nálam ICS 4.0.3-al, proci húzás nélkül, kereken 10000 pontot mért.Átlagban naponta töltöm, szerényebb használat mellett, 2G-re állítva, több mint 40 órát is kibírt, azonban folyamatos kijelzőhasználattal, játszás-böngészés mellett 4 óra alatt le lehet meríteni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manien22 #18504 üzenetére
Természetesen ez gyári, és hátlap is jár hozzá.
mod: nálam az első S2 nagyon jól bírta a gyári akksival, volt olyan hogy több mint 8 napot is lement, igaz akkor elég keveset használtam, csak hanghívás + smsek.. az általánosan elfogadott a 2 nap amúgy
a második S2-t 3 napja vettem, úgyhogy nincsenek még tapasztalatok ilyen téren, de eddig bíztató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged