Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Én magam kiöregedettnek érzem a 4.1-et, sok olyan appot használok, amik 4.2-től visszafele nem kompatibilisek - főleg XDA-ról valók. A gyári ROM nem rossz, de még a kipucolt verziók sem teljesen sallangmentesek, és a kamera-kijelző páros ugyan a gyári alatt jelenik meg a legszebben, én a LP frisseségét, kibővült funkcióit- főleg az RR alatt - hasznosabbnak érzem.
-
törölt tag
Igen, csak az a fura, hogy gyári a töltőd. Valami sztem nem stimmel vele. Korábban egyszer már tapasztaltam ilyet egy noname töltővel. Haveromnak szintén van egy S2 -je, szintén vmi szerzemény töltővel. Múltkor rádugtam az enyémet, mert már nagyon muszály volt, erre ugyanígy megbolondult. Gyorsan lehúztam. Kérdeztem, tőle hogy tapasztalt -e hasonlót az övén, mondja, hogy igen. Hát, mondom, gratulálok, okos vagy, komám! Nem gondolod, hogy ez így nincs rendben?
Szóval a jelenség ismert, de gyári S2 töltőkkel még soha nem tapasztaltam. -
Sokka
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest