- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
zsolti_20 #45047 üzenetére
Én most raktam fel a sima cm lollypop 5.1-et .Eddig stabilnak tűnik (kb csak 8 órája van fent és abból 7 aludtam 😀 )de kicsit mintha lassabb lenne mint a gyári ,de antutu többet mutatot a gyárinál .A slim lolly sokkal gyorsabb volt amit múltkor próbáltam csak az akkor még tele volt hibával.
-
Kékes525
félisten
válasz
zsolti_20 #44491 üzenetére
Wifi Analyzer A Wi-Fi jelerősség mérésére.
-
Kékes525
félisten
válasz
zsolti_20 #44488 üzenetére
Ki tudod csak a ROM modemjét cserélni recoveryből vagy odinnal. A CM-hez nem értek, sosem használtam ezért fordulj logarithmhoz ő tud segíteni neked. Küldj egy privát üzenetet neki.
Azonban, ha már több ROM-ot is kipróbáltál full wipe-al, akkor gyanítom, hogy hardverhiba lehet. Feltéve, hogy a wi-fi-s hardvered jó. Megfelelő térerőd van? Lemérted?
-
Kékes525
félisten
válasz
zsolti_20 #44484 üzenetére
Milyen rendszert használsz?
Lehet hogy csak modem csere kell (szoftveres).A 4.0.3-as androidban ez gyakori hiba. Ha ez van, akkor minimum 4.1.2-re kell cserélned. Ha ilyet vagy magasabb verziószámút használsz, akkor szoftveres modem csere, és/vagy full wipe-al is próbálkozhatsz, de full wipe előtt mentened kell, mert minden adatodat és a nem rendszerhez tartozó programodat törli és alaphelyzetbe teszi a rendszert, úgy mint amikor a boltból kihozza az ember.
-
cozmo
őstag
-
gezatata
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest