Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sageree
csendes tag
válasz
warezxts #33787 üzenetére
Üdv! Magyarra lefordítva mi ez a LEAP probléma a wifinél? Ez az Authentication Error bizonyos hálózatokon nekem néha van, néha nincs.
Ami rosszabb, hogy egy idő után megdöglik a wifi sebessége. Ilyenkor a wifit ki-és be kell kapcsolnom, olyankor megint megy egy darabig. A képen látható, hogy milyen amikor nagyon nem jó, meg pár perccel újraindított wifi után. Ezt is javíthatja ez a pack, vagy köze sincs hozzá? Nekem azóta van ez utóbbival gond, mióta 4.1.2 van rajta (most épp MS1 stock rootolva, philzzel), de egyik korábbi verzióval sem volt jó. Legutóbb már agyon wipeolás után 3+1-est és arra az MS1-et tettem fel, hátha segít rajta, de nem. Lehet ez hardver hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Micro Four Thirds
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest