Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Szerintem az akksi alatt látszik, hogy fekete volt, vagy ez minden fehér készüléknél ilyen? A matrica ahol van, ott fekete.
Más : neatromban a riple effektet szeretném kikapcsolni, de nincs a menüben erre lehetőség. Azt hiszem egy zip-el orvosolható volt. Van valakinek?
Illetve a hangerő gombra ébredés megoldható valahogy? -
vrgkrisztian
aktív tag
kajak cserélte a hátoldalon a kopott keretet?
csak mert nekem már kezd karcos lenni(plusz a kamera lecséje,és akörüli fémen van pár csúnya horpadás,lepattogás)...
emiatt amúgy akartam új telót kérni(meg már negyedszerre lesz javítva,és még mindig nem jó a kijelző...)
de ha cseréli a hátsó keretet(gondolom a kamera körüli fém résszel) akkor majd mondom neki hogy cseréjje má' nekem a háccsó részt
gyádezsír ez a samsung szervíz... -
kano
nagyúr
-
cozmo
őstag
Miért nem töltőre dugva próbálkozol a visszaállítással?
Más:
Arra jöttem rá, hogy a gyári ICS ben lehet alkalmazást fagyasztani. Lehet, hogy ez csak nekem új?
Szerintem ugyanazt csinálja mint a Titanium Backup fagyasztás funkciója.
A metódus: beállítások> alkalmazások> mind> kiválasztod a fagyasztandó gyári alkalmazást> és kikapcsol gomb. -
scapegt
őstag
Én úgy küldtem be szervizbe a telómat legutóbb, hogy púpos volt az akku...telefonáltak, hogy emiatt nem javítják a többi hibáját a telónak, hacsak ki nem fizetem az új akkut, ami 8.000,- Ft ... mondtam, hogy köszönöm nem kérném (9e Ft-ért 2000 mAh-sat vettem helyben másnap). A poén, hogy még óradíjat is számolnak fel akkucserénél
kicsit poénos szerintem, hogy beletelik legalább fél percbe, míg beleteszik az újat és ezért kiszámláznak egy fél vagy egy egész órát...
na de ez van. Szóval ennyire számíts, ne 4e Ft-ra, mert az bolti ár, teljesen más.
Egyébként 1,5 éves telónál nem fogja kicserélni ingyen, ez biztos, enyém is 1,5 évesen ment legutóbb szervizbe és azonnal figyelmeztettek arra, hogy az akku már nem garis...
-
nfsu17
veterán
-
mivan80
aktív tag
Apám, mikor benyomod ezt a Mivan-t, először mindig magamra asszociálok...
Mondom, hol olvastad te azt, hogy 4.0.3-at használok?!
Aztán leesett, hogy a kollégának címezted...(#22777) zenke
Biztosan nem hivatalosan, mivel nekem még a Húsvét utáni szervíz során is visszaállították a 2011 nyári GB-re, a 4.0.3-as ICS-ről, és előírták, hogy majd csak a JB-re frissítsek, az ICS-t hagyjam ki.
Ezért megfogadtam a tanácsukat, és bár még a hivatalos magyar nem jött ki, de én már frissítettem is a JB-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest