Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
Slovak #49609 üzenetére
Ez fel fog menni a gyári recoveryvel 100%
(#49612) Slovak
Igen, azt írtam. -
hr2
őstag
válasz
Slovak #49597 üzenetére
Ha nincs akkor haggyad. Nem mindegyik recovery mutatja.
Ebben az esetben nyomj egy wipe factory resetet a recovery-ben.(#49597) Slovak
Nyomjad hosszan a bekapcsológombot (8-9mp) míg újra nem indul, utána meg gyorsan a download mod gomb kombinációt. (vagy vedd ki az akksit) -
tisvol
aktív tag
válasz
Slovak #49579 üzenetére
Azt megmondjátok, hogy miért jó a JB?
Hát nálam mezeibb júzer biztos nincs a topikon, nem is tudom olyan egzaktul megfogalmazni. Életemben nem bütyköltem a telefonomat, ami KIES-el jött föltettem. Most kivételt tettem, feltettem ezt a teszt "izét"....háát...hogy is fogalmazzak: "tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés"
Valahogy (nekem legalább is úgy tűnik) minden a helyére került. Bár hangsúlyozom én nem ROM-oltam eddig. Szóval a az új fícsörök, a kinézet, a működés.....megfoghatatlan, nehezen magyarázható. Fel kell tenni, kipróbálni. Vannak benne kisebb bug-ok, de eszembe nem jutott visszatérni ICS-re.
Bocccccs a kevésbé építő jellegű hozzászólásért -
hr2
őstag
válasz
Slovak #49591 üzenetére
Akkor Odin-ból tedd fel ezt. a PDA részhez kell betallózni és start.
(#49587) kacsuszka
Mert root-olt.(#49590) kacsuszka
Azokat kell!
Wipe minek ha formatok vannak -
-
hr2
őstag
válasz
Slovak #49563 üzenetére
1. Letöltöd ezt és a recovery-ből felteszed.
2. Letöltöd a JB-t, kicsomagolod
3. Belépsz a recovery-be és format-/system/data/cache/preload, wipe dalvik cache /Ha kész az elsó lépés csak azután csináld ezt!)
4. . Download mod-ba teszed a telót.
5. Megnyitod a sz.gépen az Odin-t és amit kicsomagoltál Jb-t, betallózod a PDA részhez a Code kezdetűt, a Phone részhez a Modem kezdetűt, a CSC-hez pedig a CSC kezdetűt.
6. Download mod-ban rádugod a gépre.
7. Start.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Slovak #49563 üzenetére
Ezt próbálta már valaki?
Ha nem akkor kipróbálom -
-
-
zack
nagyúr
válasz
Slovak #16705 üzenetére
Ez 2 külön dolog. Ha a szolgáltatónál jelented be, akkor természetesen letiltják a telefont IMEI alapján, de sokat nem érsz vele, mert viszonylag könnyű az IMEI-t megváltoztatni a Samuknál. Ráadásul bekérnek minden utolsó papírfecnit is, amivel igazolni tudod, hogy a telefon a tied.
Ha a rendőrségre mész, hogy elhagytad, annak nincs értelme, csak annak ha azt mondod ellopták. Ez így bűncselekmény, és utána fognak menni, de ha bebizonyosodik, hogy csak simán elhagytad, akkor az egész ügyből te fogsz a legrosszabbul kijönni. Pláne ha a másik fél bizonyítani is tudja, hogy találta...(#16711) ERPY
Lehet, hogy azért akciós mert belülről rohad. -
Psytech
őstag
válasz
Slovak #16691 üzenetére
Ahhoz, hogy legyen clockworkmod recovery-d (amiből backupot tudsz visszatenni), ahhoz a jelenlegi romodat kell rootolni, ezek ismeretében pedig a rootra irányuló kérdésed lényegtelenné válik, de az a főzött rom amit lementettél az természetesen rootolva lesz, hiszen úgy is lett elmentve.
-
agabe
addikt
válasz
Slovak #15950 üzenetére
ha tuti lesz, akkor engem is erdekel ( a multokri probalkozason egyedul en voltam jelen
)...most meg ugysincs programom a koresti idoszakra
(#15943) smoli:
a link nekem most nem mukodott, de indexen megneztem....hat ez alapjan bakker sirok. titkon remeltem, hogy inkabb maradnak dual core-on de cortexA15-os kivitelben 2Ghz/mag kornyeken malit600-al..lenyomott volna minden 4magos telot iden (fejlettebb architektura sokat jelentett volna) de igy semmi ertelme (max a kijelzo...de hasonlo kepessegu van sxs-ben, es nexusban amik meg mar most sokkal olcsobbak)
azert meg nem adom fel...hatha ez is csak beetetes, hogy ez lesz az s3-asban...mert ha csak a procit mutattak be (ami a meizu mx-ben is van, szoval nem ertem mi eyen a bemutato) akkor azt meg ki tudja mibe is fogjak tenni. -
R2D20208
addikt
-
scapegt
őstag
-
scapegt
őstag
válasz
Slovak #15774 üzenetére
Az a bajom, hogy - bár nem tartom magam sem buta, sem értetlen embernek - nem világos az 1. hsz. Elnézést a kritizálásért, de pl. én már a kernel keresésénél elakadtam...elvisz az XDA-ra ahol a topik címét sem tudom mire vélni, egy árva mukkot nem értek belőle és nem is találom amit keresnem kéne...na ilyenekkel vannak problémáim. Így neki sem mertem állni még. Téglát nem szeretnék csinálni, ráadásul nem tudom melyik romot érdemes feltenni és a TBP-t sem használtam még visszaállításra csak mentésre, de mivel az ICS kinyírta a rootot, visszatenni már nem tudtam semmit.
Ja, és még annyit, hogy nem vagyok cica... -
edgelaszlo
senior tag
na azt nem tudom......
Kungzi: meg ezt sem
egy napja van fent, előtte amiket feltettem(azok mind LPB alapuak voltak) fél óra múlva ment a picsbe, mert azonnal volt egy csomó funkció ami nem ment(wifi, data stbstb)...egy Miui ROM volt egyedül ami rohadtul tetszett, de az meg spanyol volt és nem találtam meg hol tudok nyelvet állítani benne, már ha lehetett egyáltalán...
-
tesopapa
aktív tag
Hali.
Quadranttal ne foglalkozz, nem mérvadó. Az ICS egész biztosan jobb lesz, de egyenlőre nem indokolt egy jól bevált GB-t feladni érte. Egy STOCK vagy egy jó custom rom mostanság 100%-os felhasználói élményt ad. Remélhetőleg a fagyi min 150 %-ot ad majd. Vagy a Jelly Bean, vagy a ...............
-
Szelley
senior tag
-
agabe
addikt
Szerintem beta ICS romokat nem erdemes feltennk (ma meg csak beta az alapja az osszes fozottnek) nekem nem jottek be amiket kiprobaltam, de van aki hasznalja. Szerintem meg mwssze nem olyan gordulekeny barmelyik mint wgy jo GB rom.
Henry1990:
Ha nem akarasz mokolni vele, akkor siman szerviz, kulonben egy romcsere lehet, hogy megoldana, de ha gyari allapotu, akkor inkabb a szervizesek oldjak meg.
Lehet, hogy valamilyen uj progi okozza ha telepitettel mostanaban....akar jatek is.
Egy eve viszont meg csak vagy volt ez a telefon..nem lehetett hozzajutni -
agabe
addikt
Sorry, hogy nem valaszoltunk, de ilyenkor este mar sokan pihennek, es nem nezik a forumot.
Az elso hozzaszolasban valoszinuleg ez le van irva, ezert azt mindenkeppen erdemes tuzetesen attanulmanyozni...nekem is beletellt az elejen jonehany oraba (pedig elotte volt mar jopar androidoa telom, meg sgs1 is ami romtelepitesben nem nagyon kulonbozik...csak volt kozottuk mas is) szoval lenyeg, hogy szanj ra idot a meglevo osszegyujtott infok atolvasasara (akar a kulfoldi forumokon is) es ha azok vilagosak, akkor az esetleg felmerulo kerdesek szama sokkal kevesebb lesz. Ha itt kerdezel akkor elobb-utobb kapsz valaszt, csak vard ki turelemmel.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged