Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
zoleeno1 #49115 üzenetére
Nem tudom...mondom nekem most is az aksi merülésének fő oka ként a kijelzőt jelöli meg jelen pillanatban is 60% ot ír rá pedig 30% on van a fény gyakorlatilag semmit se látok akijelzőből de akkor is azt írja "öcsém neked a kijelző meríti a telefonodat a legjobban"
Holnap estig használom így aztán ha nem kipróbálom amit írsz....
De amúgy mikor elsőre feltettem és belaktam a telót aznap mikor megjelent ez a leak,nekem is piszok jól bírta kb mint az ics de aztán feltettem a ripple lock effektet meg az intelligens forgatás szenzort CWM-ből,és teljesen meghülyült utána.Akkor kezte el dobálni a com.android.processing.gapps folyamata leállt meg ilyen hibaüzeneteket.Ez pont a második töltésnél volt.....azóta off!!! -
proly01
őstag
válasz
zoleeno1 #49112 üzenetére
zoleeno1 Root rajta van neked?Vagyis a Philz féle kernel ?
Gloob:Lehet,hogy mondasz valamit,de nem hinném ugyanis a TB mentésemet Ace ről hoztam át SII re és a 4.0.3 al tökéletesen működött minden simán SIMÁN kihúzta az 1 másfél napot egy töltéssel úgy hogy volt hogy felvettem 10 perc videót egy kiállításon meg fényképezgettem és hazafelé még a b.nőm 2 órát zenét is hallgatott rajta úgy hogy nyomta közben az angry birds-t szóval....
felfoghatatlan.... -
proly01
őstag
válasz
zoleeno1 #48887 üzenetére
szóval mind 2 en másképpen telepítettétek de ami megegyezett az a wipe battery stats....na én ezt kihagytam.
Most felteszem úgy és megnézzük....plussz nem tiltok le semmit...bár a szoftverfrissítésnek az office nek és a samsung appsnak és hasonlóknak nem igen látom értelmét...de majd max a hivatalosban tiltom és kész. -
-
nfsu17
veterán
válasz
zoleeno1 #48472 üzenetére
Nem.
" I provide it for free because I believe this app should be available even to people who cannot pay on Google Play. If you are able to purchase on Play, please consider that I have spent a great many hours on this, and the latest version also uses server resources I have to pay for."
[link]
Magyarán aki szemfüles, az megtalálja xda-n (mivel az a forrás), de aki szeretné támogatni, az megteheti play-en keresztül. Ugye egy filmnél, játéknál egy lemez a forrás, amit ha letöltesz, nem kapsz meg. Nem ragozom, de nem az. A BBS progi szintén ilyen. -
proly01
őstag
válasz
zoleeno1 #48392 üzenetére
Én írtam.
De amúgy találtam már egy csomó bugot.Pl titanium backup ban nem lehet törölni az alkalmazásokat mert lefagy.Az akuról semmi programmal nem lehet semmi infót kideríteni mert lefagy.Titanium backup mutat egy csomó programot amit amúgy nem rak bele az alkalmazásokba...pl polaris office stb....
és iszonyú mennyiségű ramot eszik -
zoleeno1
veterán
válasz
zoleeno1 #46168 üzenetére
Ma reggelre megint az fogadott, hogy nem tudom feléleszteni a telót, csak a restart segített
Mi a péktől lehet ez? Gondolom ez valami szoftveres hiba nem?
Létezik olyan app, ami folyamatosan monitoroz és tárolja, ha valami alkalmazás hiba van?
Hátha el tudnám csípni, mi nem ok, mert ez így elég idegesítő -
nfsu17
veterán
válasz
zoleeno1 #46168 üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta, hogy rátettem töltőre. Ekkor jött egy kis üzenet, hogy töröljem a memóriából a progikat, mert az lassíthatja a töltést. Már nem emlékszem pontosan mi volt az üzenet, de ez volt a lényege.
Dehogy töröltem, csak leokéztam, aztán töltött. Semmivel sem töltött fel lassabban mint máskor.Ma azt csinálta, hogy home gombbal felélesztettem, de az érintőképernyő nem volt aktív (befagyott), így nem tudtam kioldani. Párszor nyomogattam, semmi. Majd egyszer csak észbe kapott, és kitudtam oldani, működött is minden. Nem kellett kikapcs, akkuki, semmi.
Most mikor home gombbal felélesztettem, kb egy mikrosecundum alatt azt láttam, hogy az idő felfrissült a mostani időpontra arról az időpontról, mikor legutóbb hagytam. Tehát gyanítom megint "titkon" be volt fagyva, vagy hasonló. De működik most is.
Kb több mint 1 hete nem volt újraindítva. Kezd lehalni a rendszer (jó gyorsan akkor, kb 1,5...2 hónap után), vagy ezek ilyen normális bugok?
-
knyitogato
őstag
válasz
zoleeno1 #44987 üzenetére
"2 napja olvasgatom mit hogyan mókoljak vele, mert teljesen hülye vagyok a romoláshoz, az 1. hsz-t ha 5x nem olvastam el 1x se
bújtam a fórumot és arra jutottam, hogy gyári LPX+Dorimanx lesz első körben."Mi lenne, ha akkor kipróbálnád a gyári cucokkal inkább első körben?
Tökéletesen használható. Ha nem jön be, elég akkor mókolni szvsz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
zoleeno1 #44698 üzenetére
ha Odin-nal frissítem a T-s telót ICS 4-re, az nem jár garancia vesztéssel ugye?
De bizony, a garancia hivatalosan a KIES használatát engedi csak meg.
Viszont, bármikor vissza tudod állítani az _eredeti_ gyári állapotot, vagy ha nem, akkor azzal a szerviz sem tud mit kezdeni!
Emiatt is az SGS2 az egyik legjobban hackelhető telkó jelenleg.
Nekem is T-s telefonom van, a függőségnek nincs köze a főzött ROM használatához vagy a root-oláshoz.
-
kungzi
veterán
válasz
zoleeno1 #44678 üzenetére
pl:
- Edigital
- Media Marktba is tudsz venni, mondjuk ez nem online -
randras
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest