- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
hr2
őstag
Fel, de mivel pluszt nem tapasztaltam és lusta voltam minden progimat újra felrakni ezért visszatettem a backup-ot.
Amivel gondok voltak mert folyamatos bootloop-ot kaptam, ezért Odinnal ment vissza a JB és ehhez hozzá a backup-ból az advanced restore alatt a data backup, így nem kellett egyesével felraknom beállítanom mindent.
Most pont ott vagyok ahol a Wanam ROM előtt, így is lesz míg ki nem jön a hivatalos JB. -
-
nfsu17
veterán
egy tippha XEH lesz a pr. code-od, akkor szerintem 100% gyári független, magyar. Szerintem, de a megnézés nem tart semeddig, veszítenivalód nincs. Tudom, hogy át lehet írni a pr. code-ot, ezért persze ez sem 100%-os megoldás.Hopp, eszembe jutott, pont ma írta, ha minden OFF, akkor gyári független.
-
belashx
senior tag
Annyira szabványos, hogy az iPod Classicomhoz is használtam, és még vezérelni is tudom vele.
Típust nem is tudok, és nem is akarok ajánlani, mert nem ismerem az ízlésed, és nem is ismerem a jelenlegi kínálatot. Javaslom, hallgasd meg a jövendőbeli fülest, de legalább olvass sok tesztet. -
kungzi
veterán
istenem már megint a nem olvasás és nem keresés van? az elmúlt pár napban már többen kérdezték ugyanezt
XWLPY-ra akar frissíteni a teló, de fog menni a frissítés, mert nem gyári kernel van fent
más:
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest