Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
zoleeno1 #46168 üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta, hogy rátettem töltőre. Ekkor jött egy kis üzenet, hogy töröljem a memóriából a progikat, mert az lassíthatja a töltést. Már nem emlékszem pontosan mi volt az üzenet, de ez volt a lényege.
Dehogy töröltem, csak leokéztam, aztán töltött. Semmivel sem töltött fel lassabban mint máskor.Ma azt csinálta, hogy home gombbal felélesztettem, de az érintőképernyő nem volt aktív (befagyott), így nem tudtam kioldani. Párszor nyomogattam, semmi. Majd egyszer csak észbe kapott, és kitudtam oldani, működött is minden. Nem kellett kikapcs, akkuki, semmi.
Most mikor home gombbal felélesztettem, kb egy mikrosecundum alatt azt láttam, hogy az idő felfrissült a mostani időpontra arról az időpontról, mikor legutóbb hagytam. Tehát gyanítom megint "titkon" be volt fagyva, vagy hasonló. De működik most is.
Kb több mint 1 hete nem volt újraindítva. Kezd lehalni a rendszer (jó gyorsan akkor, kb 1,5...2 hónap után), vagy ezek ilyen normális bugok?
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest