Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- iPhone topik
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
zoleeno1 #46168 üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta, hogy rátettem töltőre. Ekkor jött egy kis üzenet, hogy töröljem a memóriából a progikat, mert az lassíthatja a töltést. Már nem emlékszem pontosan mi volt az üzenet, de ez volt a lényege.
Dehogy töröltem, csak leokéztam, aztán töltött. Semmivel sem töltött fel lassabban mint máskor.Ma azt csinálta, hogy home gombbal felélesztettem, de az érintőképernyő nem volt aktív (befagyott), így nem tudtam kioldani. Párszor nyomogattam, semmi. Majd egyszer csak észbe kapott, és kitudtam oldani, működött is minden. Nem kellett kikapcs, akkuki, semmi.
Most mikor home gombbal felélesztettem, kb egy mikrosecundum alatt azt láttam, hogy az idő felfrissült a mostani időpontra arról az időpontról, mikor legutóbb hagytam. Tehát gyanítom megint "titkon" be volt fagyva, vagy hasonló. De működik most is.
Kb több mint 1 hete nem volt újraindítva. Kezd lehalni a rendszer (jó gyorsan akkor, kb 1,5...2 hónap után), vagy ezek ilyen normális bugok?
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest