Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
nem találtam ehhez hasonló témát, remélem az adminok szabad utat adnak hozzá.
Ebben a topicban egy kicsit az autóiparba tartozó szabványokról/képzésekről szeretnék témázni, jöhetnek SQA illetve gyártástámogató, de akár folyamatmérnökök is akiknek van tapasztalata autóipari környezetben.
Régóta tervezek saját költségre valamilyen képzést, mivel sajnos a cég ahol dolgoztam ezt nem hagyta jóvá, ami azt jelenti, hogy bár az elmúlt 10 év alatt autóiparban dolgoztam minőségbiztosítás területen, a pozícióm nem engedte, hogy ezeket megtanuljam (feltételezem azt gondolták, hogy ha ezeket a képzéseket megkapom, akkor "dobbantok").
Pillanatnyilag a TÜV Rheinland InterCert Kft. ajánlatait nézegetem, konkrétan VDA 6.3, FMEA és IATF tréningek érdekelnek. Nézegettem az itthoni kínálatot és lehetőség bőven van, viszont nem tudom ezek közül melyek az "elismertek", jobb hírnevű cégek.
Árban is melég nagy eltérések vannak, ez most nyilván nem számít annyira, fontos lenne, hogy elismert cégnél "tanuljak". Mit gondoltok erről, van -e itt autóipari folyamatmérnök, auditor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Asztrofotózás
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest