Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
pavika
tag
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a google fiók szinkronizálásnál az internet szinkronizálása mit takar, Az mindig megáll hibával. Valahol azt olvastam, hogy a könyvjelzőket akarja szinkronizálni. Igaz ez? Most JB van fent, de ICS alatt is ez volt.
-
pavika
tag
válasz
Ateszpapa #45350 üzenetére
Most a napokban raktam fel én is a TC-t telómra meg hozzá a lan plugint. Nagyon jó!! Elsőre ment minden. A lényeg, hogy legyen megosztva mappád a gépen. (nekem épp nem volt, ezért a laptopon a TC-ben megosztottam egyet) A következő lépes, hogy a telefonon a TC-ben a lan-ra kattintva beállítod azt. Először adsz egy nevet a kapcsolatnak, majd megadod, hogy a router milyen ip címet adott a PC-nek és ha van beállítva név és jelszó akkor azt is itt adod meg. Ha ez kész, akkor mennie kell a dolognak. Látod a megosztott mappát.
-
pavika
tag
válasz
Weeman1 #44655 üzenetére
Nem. A kernelt hagytam fent. Lecseréltem erre: GT-I9100_XWLPY S3modsV2.0.by.binh24-NOWIPE. 4.0.4-es ez is. Ez gyönyörűen megy második romként. Itt a root is jó.
Csak az-az egy nem tetszik benne, hogy a hátteret nem lehet beállítani egy ablakos állóra. Akár mit csinálok szétnyújtja. Tudom rakjak fel valamilyen launchert. Azt viszont nem akarok még. -
pavika
tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy gyári 4.0.3 LP7-es romból 4.0.4 LPX romba át lehet-e rakni phone.apk-t? Ha igen, akkor mi a menete. Kicsit jobban tetszett, mint a mostani.
-
pavika
tag
válasz
Nando36 #44277 üzenetére
Variálni akartam én is a gyorskapcsolókat. Nekem most gyári 4.0.4 LPX rom van fent siyah kernellel. Az XDA-n találtam egy zip fáljt, amit CWM-ből kellett feltenni. Nagyon jó! 15 kapcsolóm lett. Variálhatom, hogy mi az amit szeretnék a gyorskapcsolók közt elérni és azt is, hogy milyen sorrendben.
-
pavika
tag
válasz
PindurAnna #43531 üzenetére
Hozz létre az sd kártyán egy Ringtones mappát és oda tedd bele a hangokat. Ha ott vannak, akkor látni fogja a telcsi.
-
pavika
tag
Siyah kernelben lehet cm10 dual bootban. Most LPX van és VK rom. VK-t lecserélném és kipróbálnám a cm10-et.
-
pavika
tag
Hali!
I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE rom és siyah 4.1.5 kernel van fent a telómon. Kérdésem annyi lenne, hogy ez mellé milyen másik romot tehetek fel. Bármilyet, vagy van valamilyen kikötés. -
pavika
tag
Sziasztok!
Pár napja feltettem a I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE romot cf-root kernellel. Az volna a kérdésem, ha ki szeretném próbálni például a Siyah féle kernelt, akkor mit kell tennem. Egyszerűen csak telepítsem fel odin-ból vagy cwm-ből? -
pavika
tag
Sziasztok!
Jó sok fórumot, oldalt elolvastam, hogy hogyan tudnám az S2-emet ICS 4.0.3 alatt az MTP mód helyett usb módba csatlakoztatni a számítógéphez. A lényeg, hogy végre megtaláltam a telcsi beállításaiban. Ha valakit érdekel leírhatom ide.
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AM 4 Lapok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest