- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
muveszur #35726 üzenetére
wanam 12.2-ben nekem így működött (redőny lehúz, klikk és csatlakoztat)...sajnos official ICS-ben csak úgy tudod megoldani a háttértár csatlakoztatást hogy: Beállítások -> Egyebek -> USB beállítások -> Tár csatlakoztatása
vagy pedig keresel GooglePlayen alkalmazást ami kiváltja ezt a menübe lépkedést -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #32159 üzenetére
látom....
amúgy, csak pozitív véleményem van a samsung szervizről, pozitívan csalódtam, biztos cserélik szó nélkül neked is.a váltásról meg annyit, hogy nem tudom mi legyen.
néha meghülyülök és alma 5-re várva elhesegetem az s3-as gondolataimat, máskor meg elkap a gépszíj és azonnal cserélni akarok 9300-ra...szóval itt tartok. -
-
F-ECT$
titán
válasz
muveszur #20628 üzenetére
Szerintem sem kell különösebben magyarázkodni, ha meg tudod venni, és tetszik, akkor megveszed és kész.
Ha nem túl nagy ráfizetéssel tudsz váltani, akkor meg főleg nem kérdés, ugyanis abban a legtöbb teszt egyetért, hogy nem nagyon van olyan része, ami rosszabb lenne, mint az S2.
-
pzstm
titán
válasz
muveszur #20631 üzenetére
mondjuk ha lejárt volna már előfizetésem és új elfizetéssel olyan konstrukcióban elhozhatnám a T-től amit alig érzek meg vagy inkább semennyire, akkor röhögve cserélnék. (tavaly 27ezret befizettem és havi 5000volt a törlesztőrészlet) így annyit éreztem kb, hogy 27ezerért lett egy S2-esem.
Nyaralást most nem akarom halasztani valami kéthetes tuti helyre akarok benevezni
-
Kleroo
veterán
válasz
muveszur #20614 üzenetére
Nem győzködlek,csak alátámasztottam zack véleményét a sajátommal.
Ha egyszer beszippant valakit az új/friss gadget hypeja,akkor nincs mit tenni.Aztán ha elmúlik a varázs,akkor át lehet gondolni,hogy mekkora marék pénz ment el pár kicsi apróságra. SGS2-t szerintem akkor lesz indokolt cserélni,amikor már a telók hardvere 1:1-ben kivált egy alap laptop-hardvert,és monitor+bill dokként funkcionálnak.Na akkor kell a brutálisan jó hardver.És ez a szint még csak pár év múlva jön(ha mainstream lesz egyáltalán)
Avagy egy Samoled Plusnál is jobb technológia 720p-vel. ÉS ezek mellé minimum 4000mah dukál.
Az SGS3 inkább csak néhány területen hozzátett az elődhöz +1-et. A valóság azonban az,hogy nem szükséges... (hardverben pedig brutál de az pont annyira fontos,mint 8MP helyett a 12MP egy gombostűhegyen)
De mint írtam,nem győzködök. Vedd meg,ha erre vágysz. Bár a cirka +100k-ból elég sok minden kijönne.HUTCHDB:
Egyébként az SGS1-t sincs különösebben sok értelem lecserélni SGS2-re.
Az ics romos sgs-em szinte hozza stock ICS sgs2-m szintjét GUI-ban.
Persze azért az alkalmazásokban rögötn megérezni a kis plsuzt,de alapvetően a sima sgs-nél erősebb hardver átlag használatra totálisan felesleges. (egyedül a mákos pentile-kijelzője kifejezetten elavult...Nekem legalábbis egyenesen böki a szememet,hiába samoled... sötétszürkés háttéren fehér szöveg pl egyenesen förtelmes.) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
egyébként nem hiszem, hogy annyi különbség lenne az árban, mint ahogyan azt egyesek itt írják.
a független ár lehet magasan kezd, de alapjában 120-130 körül lesz a T-nél, pláne részletre, azért annyira nem nagy kiadás.
ilyen elven az s1-et sem kellett volna lecserélni....
én osztom a véleményed, pláne úgy, hogy ezt az egészet már átbeszéltük tüzetesebben szóban..... -
Cathulhu
addikt
válasz
A DAC kivetelevel egyik sem tunik olyan dolognak ami miatt cserelni kellene. A muanyag meg elvileg ugyanaz, azt kar emlegetni. Az elegans, majdnem szogletes forma utan ilyen csunya szappantartot kiadni meg vetek. A Galaxy Nexusnak a gomb nelkul jol all, de majdnem ugyanaz a forma azzal a ronda kozepso gombbal nagyon ocsmanyul tud festeni.
szerk:
Nagyobb felbontas hurra, csakhogy pentile, a nagyobb akksi meg kell is a nagyobb proci melle, szoval ez se tul elonyos tulajdonsag. Gyakorlatilag az S3 egy foltozott S2, mindenbol ugyanaz van benne, csak egy kicsit tobb. Majd ha kijon a Samu egy igazi ujdonsaggal (A15, Mali 6xx) akkor en is elgondolkodok a valtason. -
Rotate
veterán
válasz
muveszur #20609 üzenetére
nem is a Pentile-re panaszkodtak, csak úgy általában írták, hogy az idei felhozatalban már nem olyan nagy dolog ez a kijelző, attól függetlenül, hogy szép... vagy legalábbis így jött le nekem
azért jó nagy barmok, hogy a kamerát abban is elbaszták... ugyanaz a baja mint S2-n, szép fényképek, szarul fókuszáló videó... az lesz a szép, hogy ott is kijön a szar fényviszonyok közt a framedrop...
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #20576 üzenetére
Szerintem meg minden épeszű GS2-es tulaj annak tartja. 32x le lett már írva egyébként miért nem éri meg a csere. Az egyik, ha el is megy 75k-ért, +110k kell rátolnod. Kapsz ezért egy gyengébb kijelzőt, kapsz egy ugyanúgy hibás autofókuszos videórecordert. RAM u.a, és tele lesz olyan fícsörökkel, amiket GS2-re is nagy valószínűséggel portolni fognak.
Mindenki össze-vissza kapkod, amikor van egy jól működő stabil telefonja, és láttatlanban beleugrik egy újdonságba.És ha frankó lesz a rózsaszínes fehér akkor mi van? Majd jön a fej falbaverekedős smiley?
-
Psytech
őstag
válasz
muveszur #12830 üzenetére
Ha így lenne akkor az utolsó pont lenne a micro sd-re másolása a romnak nem? Ezen túl tudtommal semmilyen szoftveres beavatkozásnak elméletben (azaz ha jól fut le minden) a micro sd-hez nem szabadna hozzányúlni, ha mégis, akkor ott valami bekavarodott.
Persze ez alól kivétel, ha direkt azt akarod formázni. -
-
vagyula
senior tag
válasz
muveszur #10007 üzenetére
3 fájlos LPQ nektek
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
muveszur #9895 üzenetére
nálam is ugyanez ez volt 1 az 1-ben. amikor vinni akartam szervízbe megjavult.
fogtam rádugtam gépre úgy hagytam 1napot utána másnap lehúztam (ugyanúgy jelezte az akksit meg a hömérő ikont) és vittem is a tmobile szervízbe, 5percre rá már a kaptam is a vadi új s2-t, hasonlóakat kivánok neked is
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #9867 üzenetére
hu b@szki.
es hogy jelentkezett a hiba eloszor?
csak azert kerdezem, mert mar nalam volt olyan, hogy feltettem toltore kikapcsolt allapotban (ugy emlekszem teljesen le volt merulve) es a tolto ikon mellett az egyik sarkan megjelent egy sarga haromszog felkialto jellel.
ilyen nalad nem volt? -
tesopapa
aktív tag
válasz
muveszur #7851 üzenetére
Az "ICS Domination theme LPQ" témából ezt a DARK CHROME verziót nem tudja valaki "beszerezni"?
Elvileg támogatni kéne a fickót, ami néhány dodóig nem gond de 15 $!!!!!
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
muveszur #7965 üzenetére
Ismerem a történetet. Jogilag fogható, kb "szlovákrendszám" szintű dolog. Ha a NAV majd akarja, akkor utánamegy az eljárásnak. De ez itt nagyon off. Véleményem szerint áfacsalás, mint ahogy a szlovákrendszámosok legnagyobb része is adóelkerülés célzatával regisztráltatja külföldön a gépjárművét.
Egyébként általában pont a NAV miatt csomagolják szét a telefonokat, és kapja néha egy-egy tartozék nélkül meg az ember. A boltosok is tudják, hogy szürkezónában járnak.
-
agabe
addikt
válasz
muveszur #7965 üzenetére
az eu-n belul megvettek ugyan, de afa nelkul, mert nem rezidens cegkent veszik kulfoldon sem, ez esetben nem kell afat fizetniuk...de ne menjunk bele.
afacsalok. ez az (egyik) oka, hogy olcsobban adjak, meg mas lehetosegek.
a legjobb ellenuk ha senki nem vasarol ott ahol igy adjak el. -
fuximaxi
senior tag
válasz
muveszur #7965 üzenetére
Ismerem az írást. Amúgy abban teljes mértékben igazad van amit leírsz. Viszont az nincs benne, hogy ha te ezeket a készülékeket értékesíted, és erről áfás számlát adsz (az áfa tartalma az teljesen mellékes ilyen szempontból, bár érdekes, hogy a fentebb említett cégnél is ha anno 25%-os áfa tartalmú számlát kértél akkor azt az eredeti ár +15%-ért kaptad meg) akkor ugyebár neked papírral kell igazolni, hogy az a készülék hogyan került a tulajdonodba és itt van a kutya elásva. Ugyanis ezek a cégek a legnagyobb részben nem rendelkeznek ilyen számlával, ezért be kellene fizetniük az eladási ár kb 47%-át adóként (pontos értéket nem tudom), ezért ezt kerülendő vételi jegyet írnak az adott készülékekről, legtöbbször a korábbi vásárlók adatait felhasználva egy szig.sz.-ot találomra ráírva, aláírását ráhamisítva.
Hozzá tenném, hogy az Ázsiából érkezett telefonok többnyire használtak
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
muveszur #7957 üzenetére
Haverom vett egy sufni gsm boltban új készüléket, mellé olyan papírt kapott (nem emlékszem, hogy 0%-os számla vagy adásvételi volt), melyen az volt feltüntetve, hogy a készülék használt, és az ár áfát nem tartalmaz. Erre értettem.
Tudtommal kizárólag használt termék bizományosi értékesítése esetén lehet így adózni. Új termék esetében semmiképpen sem!
-
fuximaxi
senior tag
válasz
muveszur #7957 üzenetére
Sajnos attól függetlenül, hogy van lehetőség ilyenre, attól még ott van az adócsalás a háttérben. Azt nagyon sokan nem tudják, hogy azért tudja eladni különbözeti adózással, mert hivatalosan használtnak minősül a készülék. Az pedig a másik fele, amit gergőke ír lentebb, hogy van ahol nem is számlát adnak, hanem adásvételit.
agabe: szinte biztos, hogy írni fogok, és jelezni is fogom felétek
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest