Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
válasz
bruti01 #23238 üzenetére
cf kernel nem támogatja az overclockot. Siyah kernel pl támogatja. De megsúgom, hogy az overclocknak egyedül annyi értelme van, hogy a tesztekben jobb eredményt produkál, a gyakorlatban semmi haszna nincs, csak jobban eszi az aksit, és a telefon olyanokhoz is használni fogja a pl 1400mhzet amihez amúgy csak párszázat használ.
-
mycso
veterán
válasz
bruti01 #21961 üzenetére
Hát, hogy mitől szokott eltűnni egyes embereknél a komplett csc mappa, azt nem vágom (illetve valami nem megfelelő belenyúlás, rom, plusz program lehet a ludas), de ahogy többek is írták már: úgy javult meg több embernél, hogy egy gyári romot feltelepített, akár 2x egymás után és utána megjavult a dolog. (illetve lehet nem is a csc mappa hiányzik, hanem az nv_data.bin-ben van valami kavar...)
Most egyébként milyen rom van neked fent?közben látom: LPW -
Rotate
veterán
válasz
bruti01 #21784 üzenetére
menni megy mással is, de a saját kernelének a módosított változata az ideális
Kleroo:
azt is figyelembe kéne ám venni, hogy 10-ből 2-3 embert ha érdekli ilyen szinten a hangzás, aki nem SGS-ről jöt, illetve nem ásta bele magát ennyire, hogy Voodoo Sound meg hasonlók, aki csak használja (márpedig a nagyja ilyen) annak bőven jó az S2 is... pl nekem LG Optimus 2x volt ez előtt, ugyanaz a Wolfson chip, de nekem gyárilag jobban tetszik az S2 hangja mint annak... arra is volt Voodoo sound, de csak félkész... bár most írja újra az egészet supercurio, szal lehet jobb lesz... de a lényeg, hogy az emberek nagyjának szerintem nincs nagy gondja az S2 hangjával...
-
rankesz
veterán
válasz
bruti01 #21291 üzenetére
Azt nem nagyon tudom elhinni hogy EFS nincs, rendes IMEI meg van (35x-el kezdődő, rendes IMEI-d van?) Nem tudod elvinni valakihez pesten aki keni vágja a témát hogy ránézzen? Én sajna nem járok arra, mikor taliztunk csak átutazóban voltam...
IMEI íráshoz egyébként nem elég hexa editor, mert van valahol valami ellenőrző checksum rutin, ami miatt nem olyan egyszerű.Ha olyan sem tud rá okosat mondani aki benne van a témában, akkor keresd fagyálló kollégát, asszem tud neked segíteni.
-
válasz
bruti01 #21182 üzenetére
Az érdekes. IMEI sincs? Szedd le a Play storebol a "Samsung Galaxy S / S2 CSC" programot aztan hátha azzal tudsz választani TMH-t. Csak vigyázz mert ha átállítod akkor az csinál egy wipe-ot a telefonon, azaz mindent töröl!!
Szerk: nekem akkor volt ilyen amikor eredetileg csak O2-re kiadott főzött wanam rom volt fent.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged