Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Miért van csomó toknak kivágás a jobb-felső sarkán, mikor ott nincs is semmi aminek baj ha eltakarja a tok?

-
bpmcwap
senior tag
válasz
Rotate
üzenetére
nem úgy van hogy hungary 25font?? 38+25=63 és ez még mindig font, euroban ez kb 80eur hufban 22450kb ami viszont több mint itthon... http://www.argep.hu/product_2051352.html
Ha mégis 50euroból(~14500) kijönne valahogy akkor sincs annyival olcsóbb szerintem hogy kockáztass és a 64gb-os karit 4-5ezer forintért cserében megkockáztass hogy műanyag lapot kapsz kártya helyett vagy nem is akkora, vagy ki tudja hogy vernek át és akkor még arról nem is beszéltem ha garira kerülne a sor 2év múlva.... de nem akartam ünneprontó lenni, csak szerintem fontold meg
-
elithun
őstag
Hali!
Olvastam itt a fórumon, hogy, ha a SGS2 telefonod képernyőhibás (nem tudom biztosra, hogy az enyém is az-e, mert bekapcsolt, teljes fekete képet nézve [mondjuk a galériában egy full fekete képet] a képernyő szürkés, néhol fekete részekkel, mintha feketével lenne összekarmolva a kép, vagy hasonló), akkor szó nélkül cserélik az LCD kijelzőt és vele az érintőképernyőt.
Viszont van egy kis bökkenő, tegnap ugyanis berepedt a telefon érintőképernyője, és nem tudom, hogy ki lehet-e kerülni esetleg azt, hogy rámondják, hogy csak a törés miatt lehetett a hiba, és nem cserélik, mert nagyon jó lenne, ha ingyen lehetne egy ép érintőképernyőm.
A telefon egyébként még garanciás.
Sajnos nem nagyon vagyok jártas ebben a témában, ezért kérném a tapasztaltabbak segítségét!
A válaszokat köszi előre is!
-
nagyj74
senior tag
sziasztok. vettem egy usb átalakítót az OTG kábel helyett. összedugom a telefonnal a pendrive-t, de nem megy. mi lehet a gond?
-
turika86
aktív tag
Telenorosoktól kérdezném ,hogy minden ok a mobilinternet szolgáltatásukkal?! Vagy csak nálam van valami?!
-
stomi78
tag
Sziasztok !
Tegnap vettem egy Galaxy S2-őt.
Minden rendben van vele,viszont azt vettem észre,hogy a Wi-Fi -ről időnként kilép,majd újracsatlakozik, ha egy ideig nem használom.
Webrádió hallgatása közben megy stabilan.
A Beállításokban azt adtam meg neki,hogy SOHA ne kapcsolja ki a Wi-Fi-t.
Ezt akkor is csinálja,ha meg sem mozdulok.
A Router 2 méterre van tőlem és folyamatosan üzemel,gond nélkül.
4.0.4-es gyári Android van rajta.Szerintetek mi idézheti elő ezt a jelenséget ?
-
1stror
csendes tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Nemtudom. Az előbb rosszul írtam amugy, nem gépről frissült hanem wifi-ről a telefon.
Mit tegyek? Tegyem vissza a régit és próbáljam újra? -
pzstm
titán
válasz
messi6502
üzenetére
igen, épp pont most tettem fel. Kalgecin-féle verzióra akartam rakni, letöltötte majd rebootnál nem akarta feltelepíteni, elhalt can not verify sign hiubával(vgay hasonló)
mindegy, megkerestem hova töltötte le és felraktam kézzel recovery-ből. holnap majd kíváncsi leszek, hogy OTA-n keresztül felmegy-e vajon a következő hivatalos CM build...remélem csak az volt a baja az OTA-nak, hogy nem a "gyári", hanem kalgecin féle verzió volt fent.

-
-
-
-
M.A.Z.
aktív tag
Nexus 7 16GB a Saturnban "csak" 80000! (Edigitalban 90?!)
-
CM10 alatt hogyan lehet a Belső SD kártyát törölni?
A Beállítások/Tárhely alatt ezeket látom:
BELSŐ TÁRHELY
Összes hely
1,97 GB
Ez a belső 2GB "memória"--------
BELSŐ TÁRHELY
Összes hely
11,50 GB
--------
SD-kártya törlése Ez a belső 16GB-os tároló! Ezt akarom törölni.--------
SD-KÁRTYA
Öszes hely
7,41 GBItt érdekes módon nincs törlési lehetőség, pedig ez a külső 8GB-os SD-Card
Ha ezt akarnám, ezt hol lehetne? -
pavika
tag
Hali!
I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE rom és siyah 4.1.5 kernel van fent a telómon. Kérdésem annyi lenne, hogy ez mellé milyen másik romot tehetek fel. Bármilyet, vagy van valamilyen kikötés. -
Rotate
veterán
ha valakit érdekel, Amazonon most van 64GB-s Class 10-es micro sd, kb 50€ postát beleszámolva
[link] -
M.A.Z.
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami a memóriakártyára át tudná helyezni a programokat, a telefon belső memóriájából?
Köszi

-
Picco
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Nekem ugyan nem gyari dokkolom van, de itt nem jon elo semmifele keszenleti kepernyo szerencsere

-
knyitogato
őstag
Lehet vhogy blokkolni azt a készenléti képernyőt, ami a gyári asztali töltőbe helyezéskor jön elő? Én nem szeretem. A dokkolót viszont igen

-
-
pzstm
titán
1002-es CM10-re frissítettem...senkinek nem ajánlom

Valamit elk*rtak a srácok, nem kicsit..nagyon...olyan 15FPS van meg lapozásnál. Kalgecin is levette a letöltési linket.
1001 visszament, minden okés vele.
as you may no cm10 nightly was a flop today because a patch wasn't added in time. Frame rate very slow -
1stror
csendes tag
Sziasztok!Vettem egy független S2-t, nagyon ottvan a teló, viszont van vele egy gondom remélem tudtok segíteni. Alapból GB volt rajta, rádugtam gépre és felajánlotta a frissítést ICS-re. Azóta mégjobban tetszik, viszont a youtubon kívüli netes videókat a frissítés óta nem játssza le. Elvittem a helyre ahol vettem, és azt mondta a telefonos srác, hogy elcsesztem és már nem lehet megcsinálni. Én nem hinném h így lenne. Gondolom ha a visszaraknám az eredeti rendszert akkor működne de nemhiszem h ICS-el nem lehet megoldani. Örülnék ha valaki tudna rá megoldást megosztaná velem. Előre is kösz a hozzáértőnek.
-
zack
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én csak ajándékba fogadom el nagy duzzogva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rotate
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
most én is erőteljesen keresek új forrásokat, mert kiapadni látszanak a készletek, keress meg privátban, ha mindenképpen kell, akkor utánanézek a dolognak, talán tudok segíteni
-
messi6502
tag
Kicsit off:
Valaki tudna segíteni, mit kell csinálni, hogy a google a vásárlás után ne törölje egyből azt?
Azt írja, hogy számlája fel van függesztve, de mitől?? És hogy tudnám feloldani?
-
Picco
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
en ugy megfogdosnek egyet eloben, felek tole h ha vastagabb lenne a telo mar nem tetszene. nekem iszonyuan bejon az sgs2 vekonysaga

-
-
zack
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Abban benne vagyok, hogy nekem is rendelsz egyet.

Így lesz egy aksim ingyen, ha a fennmaradó 1db vevőre talál, te meg meg tudod rendelni a tiedet.

-
korpicschess
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Annyi még a hátránya, hogy nem minden tok jó utána a telefonhoz.
-
Köszi, közben olvasom, hogy 8k-ért Rotate fórumtárs árul is ilyet ,kár hogy csak 3-sával rendelhető

Esetleg tudtok linkelni valakit akinél belföldön hasonlóan jó áron kapható ilyen akku+hátlap kombó?
-
zack
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Megéri. Alig lesz vastagabb.
-
Hali.
Van egy S2, ami hátlapcserére szorul!
Gondoltam, ha már hátlapcserénél tartunk akkor legyen nagyobb akku is, láttam is olyan 8-10k ért 2.000 mAh-osat + hátlap, GYÁRI EB-K1A2.
Vélemények erről?
Megéri "kövéríteni" egy 2000-es akkuval, vagy nem ajánlatos és maradjon csak simán egy hátlapcsere? -
baradi
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
koszi szepen
-
korpicschess
veterán
válasz
baradi
üzenetére
Próbálj előtte egy wipe cache és dalvik cache-t. Szokott segíteni az app település gondoknál.
Holnap visszatérek Dorimanx kernelre.
vsyncpatched CM10 is 2 ágra bomlott, utolsó Dorival nekem nem akart bebootolni valamiért, igaz a Mali verziót nem próbáltam.
AOKP-ot kihagyom. CM10-ből lehet visszaállok az official-re, most hogy a memory leak fixálva. -
futor
aktív tag
Dorimanx 5.84
[link] -
baradi
senior tag
Hello, valaki tudna nekem emailben kuldeni nem tul regi skype apk fajlt? Nem megy nekem most a play, valoszinu hard reset kene, amit most nem szeretnek...
Koszi elore is ! -
adodaniel
őstag
felteszem az LPX-et + syjah kernel, utána mehet a wipe vagy inkább az egész procedúra előtt?
-
Arcanis
aktív tag
Olvasmány
A HWComposer az android rendszer része, egy HAL (Hardware Abstraction Layer - Hardver absztrakciós réteg), mely segítségével a tényleges hardvert (Mali400 gpu) absztraktabb módon (egy videóchip) kezeli a rendszer...
Ez többé kevésbe java kódból van, és szerintem a ROM része, valamint a ROM-hoz tartozó kernelnek is rendesen kell használnia. -
BigT
senior tag
most raktam fel a stock lpx-et. Erre Kernel_Dorimanx-V5.83--21-10--26-09-12-SGII-PWR-CORE.zip kernelt hogy tudom felrakni? nyilván nem odin-ból...menjek recoverybe és ott install for sd?
Ez jó kernel ugye hozzá?! vagy ha nem, akkor mit javasolnátok? -
haligali72
aktív tag
válasz
haligali72
üzenetére
Javítanék: unknow aplicationt ír ki. Ha az efs mappát előzőleg lementettem, az segít?
Köszönöm
-
Mogcaa
aktív tag
valaki tud egy normális leírást, az extweaks-hez
hogy pontosan milyen beállítás mit tud mit ajánlanak stb föleg a cpu-gpu rész érdekelneaz se baj ha angol csak valami legyem mert nem találatam épkézláb infót... köszi
-
Arcanis
aktív tag
Hát én sem tudom már, hogy mi van.
Ezt az XDA topic-ot olvassátok : )Ott van 3 verzió, én az elsőt próbálgatom,
jbmali-oshwc2-vsync_sysfs
jbmali-vsync_uevent
oshwc2-vsync_ioctl -
pzstm
titán
válasz
Arcanis
üzenetére
ez a Faryaab a CM10-es csapat feje?
mert akkor gondolom hamarosan várható, hogy belerakják az official nightly buildekbe

valamint:
Faryaab Sheikh @FaryaabMy mistake, Only Memory leak is fixed.
ez most akkor mi meg hogy??? mert én már össze vagyok/leszek zavarodva lassan

-
turika86
aktív tag
válasz
Arcanis
üzenetére
Akkor már csak azt nem értem ,hogy miért nem teszik bele az "official" cm10 be?! Egyébként honnan lehet ezeket leszedni mert nekem amit leszedtem attól be sem indult a telefon, aztán a vsynced siyah-t raktam fel azzal elég jól üzemel, de tervezem majd az updatet... nem lenne rossz tudni, hogy mit és honnan kéne leszedni!
... vagy lehet csak én voltam a pancser és nem jó dolgot töltöttem le...(flasheltem rá) -
turika86
aktív tag
Reméljük a legjobbakat... bár nekem a samsungos tácswizes csodás csilli villi romok már nagyon nem tetszenek... ezért is nem váltottam s3ra se mert rosszul lennék a csobogástól meg a sok giccstől amivel elrontják a telefonjaikat... persze ez csak az én egyéni véleményem... kinek mi tetszik...
-
pzstm
titán
válasz
Arcanis
üzenetére
nah holnap akkor kereslek majd lehet privátban akár, mert ma már nem nagyon érek rá, és holnap telefonra lekapom akkor és onnan CWM-ből felrakom elsőre no-wipe. birizgálja a fantáziámat nagyon ez a 60FPS

OTA update ebben van? vagy van cask az official verzióra fog frissíteni nem erre?

-
Arcanis
aktív tag
Én is csak azt tudom mondani ami a cm10 official nightly xda topic-ban van,
cm10-ről cm10-re elég csak a cache partition és dalvik cache wipe-ja.
Ha jól tudom a kalgecin féle cm10 is tiszta, nem pedig valami hybrid izé, szóval szerintem mehet no-wipe. De ha van egy kis plusz időd, akkor tényleg biztosabb mindenféle wipe-al takarítani. -
rauley
tag
Közel hasonló használati értékeket tudok most épp mondani,1 óra 6 perc kijelző,de 18h 53' készenlét mellett,pont én is 66%-on állok,gyári LPX-en.

Wifi folyamatos,sose kapcsolgatom.
Nekem eddig ez a legjobb,meg anno az LQ5 volt még hasonlóan jó,és talán az LPM is.
Azt viszont hozzákell tennem,hogy most CF-roottal van rootolva,és így valamivel többet fogyaszt,mint root nélkül!!! Jópár hétig root nélkül használtam,de aztán győzött a hatalom a rendszer felett.
CM10 készenlétben eszméletlen jó volt,de ha ment a kijelző is,akkor szívta az akksit.
A saját CM10-es kernelével használtam.
Mondjuk most már hosszú hetek óta nem volt fent CM10,mert jól elvoltam az LPX-el (csak Simplistic-et próbáltam be pár napig közben),de amúgy gondolokodom,hogy próbaképpen felteszek megint egy Cm10-et,mert amúgy nagyon tetszik!
Ha olyasmi akksi időket adna,mint az LPX-nem is gondolkodnék máson.Végülis a CM romokat nem is tekintem főzöttnek,inkább,mint egy gyárinak a mellékvágánya.
Nem is olyan,mint egy elsőromos rommer főzete! :-) -
törölt tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami a memóriakártyára át tudná helyezni a programokat, a telefon belső memóriájából?
Köszi

-
-
turika86
aktív tag
Nekem a siyah kernel+vsync van fennt, csak mert a sima vsync kernellel el sem indult a telóm, és hát olyan gyors hogy csak lesek... egyébként mivel mindakettő cm10 alapú így mehet fel no wipe...
Ui: kiváncsi leszek a samsungnak sikerül e ennyire optimalizálni a jb-t...
vagy lehet csak összecsapják ,hogy mindenkit hajtsanak az s3-felé! Láttunk már ilyet "nagy" cégektől... -
zack
nagyúr
Szerintem ha csinálsz full wipe-ot azzal csak a problémamentességet biztosítod, és kizárod a full wipe-ból adódó hibákat. Ezért szoktam az Internal_sd-t is formázni. Mindent a külső SD-n tárolok, pont ezért.
(#42508) the radish
Hogy az áfával ki hogy okoskodik, azzal a Samu sem foglalkozik. Ez áfa csalás, ami a NAV hatásköre. Ettől még a garid érvényes a Samunál.
Más egyéb okosság, ami a fogyasztót károsítja minden boltnak pleff, mert hamar kiderül, illetve pillanatok alatt meg is buknak vele. Magyar gari papíron ott a kereskedő neve, tehát lényegében minden költséget (ha az átverés miatt nem gyártói 2 év garis) a kiállító szervnek kell állnia, tehát nem kifizetődő ilyet árulni.
Az áfa az más tészta, ezt is azért vállalja be 1-2 kereskedő mert áll a piac. Nincs munka, nincs pénz, nincsenek álláslehetőségek és folyamatosak a leépítések a cégeknél. A drága telefont meg valahogy el kell adni az árversenyben. Ezt a katyvaszt is magának kutyulta a kormány. Ahelyett, hogy mennék ki a szürke ill. a fekete gazdaságból, egyre mélyebbre süllyedünk az ingoványban. Mai napon hozott döntés alapján újabb 40000 ember lesz munka nélkül (játéktermek betiltása). -
the radish
senior tag
Nos, azért Én nem vagyok abban olyan biztos, hogy nekünk mindegy.
Azt, hogy legális-e, nem elsősorban a NAV oldaláról, inkább a Samu oldaláról kérdeztem.
Múlt hónap végén megrendeltem a helyszíni javítást. Egy délelőttön keresztül nem volt bent az a kollégájuk, aki imei szám alapján ellenőrizte a készüléket, Én meg a hölgy tájékoztatása miatt kissé ideges voltam, mivel annak ellenére, hogy 2 éves SAMU garival vettem a készüléket, bizony onnan, ahonnan vettem, több esetben előfordult, hogy a készülék - mint utóbb kiderült - szlovén volt így természetesen nem is foglalkoztak vele. (Természetesen Ők is 24 hónap Samu garival vették.)
Nálam szerencsére nem volt gond.Az más dolog, hogy ilyen beszerzés esetén simán tudnak az Áfa-val játszani, láttam Én hirdetésben már 0%-ost is.
-
plejik
addikt
Nálam a gyári rom eddig jól szuperál nyüstölgetem kicsit.

-
zack
nagyúr
válasz
the radish
üzenetére
Kit érdekel?
Ha mi olcsóbban kapjuk meg gyári garival, nem mindegy? 102k-ért gyári garis magyar tök jó ár. Ennek kell örülni, nem azt boncolgatni, mi legális és mi nem. 
Ehhez a részéhez semmi közünk, és megvannak a megfelelő szervek akik ezt vizsgálják.(#42501) Arcanis
Köszi!
Akkor most még csinálok egy full wipe-ot, aztán ha ezek után lesz frissítés, akkor 2-3 frissítésenként csak rátolom az előzőre. Én a wipe-os "szűz" telepítésben hiszek, de CM10-ben nem vagyok nagy spíler. -
Arcanis
aktív tag
Írtam, hogy jobb lett. Felraktam, egyelőre nem érződik semmi. Ugyanúgy gyors a rendszer.
Viszont nincs ok morcosnak lenni, mert a naponta érkező verziókat "wipe" nélkül fel lehet tenni. Tehát nyugodtan belakhatod. (Pontosabban "wipe dalvik cache" és "wipe cache partition" kell, de minden adat megmarad)
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és akárhogyan próbáltam beállítani az apn-t vagy bármit nem csatlakozik...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... vagy lehet csak én voltam a pancser és nem jó dolgot töltöttem le...(flasheltem rá)