- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Richard!
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
-
kecsetihunor
aktív tag
Nem értem, miért kell ennyire elbonyolítani egy ilyen egyszerű dolgot is.
Minek kell Siyah kernel? Hátha nem is akarja használni, személy szerint nagyon ritkán használom, nincs szükségem rá. Minek ezért progi? Hogy egye a memóriát?
Amit a telefon tud gyárilag, azt tudja. Nekem is volt hasonló problémám, hogy meg se nyikkant a telefon mikor rádugtam MTP-vel, és a megoldást az előbb leírtam.
Legegyszerűbb, legolcsóbb, leggyorsabb
-
C.Brigante
veterán
Most csinalta velem is ugyanezt! A 11.1 frankon egy hulladek.... Nekem elsore felallt a rendszer, aztan camera inditasra tonkre baszott mindent. Utana marcsak logoig ment es nem allt fel. Ppfffff
Ja es valami cefetul tekerte a professzort mert majdnem kigyulladt a kezemben. (term. Full wipe volt elotte)
-
crane75
senior tag
Szia, ez egy mod, ami korábban fenn volt az XDA-n. Most is ott van de nem lehet letölteni, döglött a link. Engem is nagyon érdekelne, éppen a hívásrögzítés miatt...
Használ egyébként itt valaki megbízható, csipogásmentes hívásrögzítőt? Nekem a CallRecorder és a Total Recall is csak a bejövő hangot veszi, akárhogy állítgatom, az enyémet nem -
Rotate
veterán
LPB óta nincs új, viszont valszeg elsején jön a hivatalos
xcbiker:
Sygic, iGo (de ez hivatalosan nincs), Google Navi (ehhez mobilnet kell, útközben tölti le a térképeket) hirtelen ezek jutnak eszembe
Ha megfelel akkor felesleges változtatni, minimális plusszal jár, nem veszítesz semmit ha vársz hivatalos frissítésrede ha hajt a kíváncsiság, akkor sem bonyolult megoldani a frissítést
Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged