Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Richard!
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
-
kecsetihunor
aktív tag
Nem értem, miért kell ennyire elbonyolítani egy ilyen egyszerű dolgot is.
Minek kell Siyah kernel? Hátha nem is akarja használni, személy szerint nagyon ritkán használom, nincs szükségem rá. Minek ezért progi? Hogy egye a memóriát?
Amit a telefon tud gyárilag, azt tudja. Nekem is volt hasonló problémám, hogy meg se nyikkant a telefon mikor rádugtam MTP-vel, és a megoldást az előbb leírtam.
Legegyszerűbb, legolcsóbb, leggyorsabb
-
C.Brigante
veterán
Most csinalta velem is ugyanezt! A 11.1 frankon egy hulladek.... Nekem elsore felallt a rendszer, aztan camera inditasra tonkre baszott mindent. Utana marcsak logoig ment es nem allt fel. Ppfffff
Ja es valami cefetul tekerte a professzort mert majdnem kigyulladt a kezemben. (term. Full wipe volt elotte)
-
crane75
senior tag
Szia, ez egy mod, ami korábban fenn volt az XDA-n. Most is ott van de nem lehet letölteni, döglött a link. Engem is nagyon érdekelne, éppen a hívásrögzítés miatt...
Használ egyébként itt valaki megbízható, csipogásmentes hívásrögzítőt? Nekem a CallRecorder és a Total Recall is csak a bejövő hangot veszi, akárhogy állítgatom, az enyémet nem -
Rotate
veterán
LPB óta nincs új, viszont valszeg elsején jön a hivatalos
xcbiker:
Sygic, iGo (de ez hivatalosan nincs), Google Navi (ehhez mobilnet kell, útközben tölti le a térképeket) hirtelen ezek jutnak eszembe
Ha megfelel akkor felesleges változtatni, minimális plusszal jár, nem veszítesz semmit ha vársz hivatalos frissítésrede ha hajt a kíváncsiság, akkor sem bonyolult megoldani a frissítést
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest