Hirdetés
Aktív témák
-
ewuk
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy rendszertelen időközönként,ha megnyomom a home gombot előugrik valami voice search, vagy mi a szar. Na már most ez elég idegesítő és sehol nem találom, hogy hol lehetne kikapcsolni. Van valakinek valami ötlete erre? Előre is kösz a választ! -
kano
nagyúr
válasz
Peti N95 #43391 üzenetére
Az "korrekt".
Én meg majdnem vettem 90k-ért egy S3-at, csak az volt az érdekes, hogy az eladó semmiképpen sem akart személyesen találkozni csak előre utalás után akarta eladni a telót.
Ugyan annak a személynek 3 néven volt fent hirdetése (ja, és a telefont sem vette fel csak SMS).
Nem értem, hogy miért nézik hülyének egymást az emberek?!
-
Bastard-s
tag
Valaki felrakta a tegnap esti a1exanders miui-t? Ha igen, a kérdésem az volna,h újraindítás után a statusbar megmaradt-e neki,mert itt nem. Se statusbar,se redőny,se semmi!
-
Peti N95
aktív tag
Hirdetnek itt az apróban egy újszerű S3-mast, úgy hogy S2-re cserélné, gondoltam megkérdezem mennyit kérne rá úgy hogy a gyári tartozékokon felül adnék mellé egy Power Pack-ot, meg egy 64gb os sdxc kártyát is. 65-öt kért volna rá!
Az azért korrekt nem??
-
Joe bácsi
őstag
Főnökömnek ilyenje van, nekem meg HTC Desire S. Egymás mellett volt a kettő teló wifin lógva és az SGS2 wifi vevője csak 2 csíkot mutatott, míg az enyém fullos volt. Ennyire gyenge benne a wifi az SGS2-ben?
-
Grande Ale
őstag
Lehetne arról szó, hogy aki ért hozzá és esetleg csinálta is már, hogy az EFS visszaállítást szájbarágósan leírná? Talán be lehetne tenni az első hozzászólásba is, a mentés olyan szépen le van írva, csak a visszaállítás hiányzik! Nagyon megköszönném, de gondolom nem vagyok egyedül, sokat segítene az olyan vakoknak, mint én!
Köszönöm előre is! -
Goldmen75
őstag
Üdv!
Bekapcsoltam a telót most reggel, s valami szoftvert frissített, ez mi lehetett?! 1-2 perc vlt, kb 130 "frissítést " végzett... -
Weeman1
veterán
-
zack
nagyúr
3 fájlos ICS 4.0.4.
-
sgery
őstag
válasz
nfsu17 #43373 üzenetére
Köszönöm, nézegettem és keresgéltem még. Ahogy látom sok embernek vagy ugyan ilyen problémája (idle állapotban 10óra alatt lemerülnek) de sehol nem találtam semmi értelmes megoldást.
Ha bárki tudna segíteni, megköszönömEgyáltalán mitől van az, hogy egyeseknek van ilyen gondjuk, másoknak pedig nincs?!
Esetleg egy cost. rom megoldaná? -
sgery
őstag
válasz
nfsu17 #43370 üzenetére
Wakelocks
=========
AudioOut_1 (1013): 1 m 11 s (71 s) Count:20 0,7%
AlarmManager (Android rendszer): 58 s (58 s) Count:329 0,5%
*sync*_gmail-ls_Account {name=somgergely@gmail.com, type=com.google} (com.google.android.gm.Gmail): 10 s (10 s) Count:3 0,1%
....Kernel Wakelocks
================
"multipdp" (): 14 m 5 s (845 s) Cntc/wc/ec)32/0/31 7,6%
"PowerManagerService" (): 2 m 1 s (121 s) Cntc/wc/ec)477/0/0 1,1%
"l2_hsic" (): 1 m 37 s (97 s) Cntc/wc/ec)740/0/0 0,9%
"radio-interface" (): 1 m 30 s (90 s) Cntc/wc/ec)146/0/0 0,8%
"rpm_hsic" (): 1 m 16 s (76 s) Cntc/wc/ec)666/0/0 0,7%
"umts_ipc0" (): 1 m 3 s (63 s) Cntc/wc/ec)239/0/239 0,6%
"sec-battery-monitor" (): 34 s (34 s) Cntc/wc/ec)97/64/0 0,3%
"alarm" (): 32 s (32 s) Cntc/wc/ec)358/2/0 0,3%
"alarm_rtc" (): 26 s (26 s) Cntc/wc/ec)44/0/9 0,2%
"AudioOutLock" (): 7 s (7 s) Cntc/wc/ec)38/0/0 0,1%
... -
Rotate
veterán
egyébként láttam xda-n egy Pit Magic nevű pit editor progit, vajon ezzel tetszőlegesen lehet partícionálni a tárhelyet?
-
nfsu17
veterán
Oké, akkor a screen on az rendben van, csak mert vannak olyan hibás progik, amik bekapcsolják pár sec-re a kijelzőt és ugye az is merít. De akkor nálad ilyen nincs, max valami olyan progi, ami sokszor kilöki deep sleep-ből a telót. Ezt nem mindig könnyű kideríteni.
Van olyan ebben a BBS progiban, hogy kernel wakelock, meg partial wakelock. Az első helyen vannak azok a dolgok a listán, amik sűrűn ébresztgetnek. Ezt még érdemes lenne megnézned.
Pl a NoLed-re szokták írni, hogy jobban merül tőle, de ezt nem tudom megerősíteni, nekem nincs fent. -
zack
nagyúr
válasz
TazLeacher #43368 üzenetére
Ha új romot teszel fel, ezt mindig rá kell tolni. A bootloader cserélődik új rom felrakásakor.
-
nfsu17
veterán
3 óra alatt 3 % az sok, úgy hogy hozzá sem nyúltál. Bár ha wifi be van kapcsolva, akkor még talán nem is annyira gáz (ezt így most hirtelen nem is tudom nálam ez mennyi lenne), de én kikapcsolt állapotban tartom.
awake: 19 perc
Ez sok. Valami ébresztgeti a telót, gondolom indokolatlanul. Nem azt mondom, hogy ennek 0-án kell lennie, mert ilyen nincs, de nekem 1-1,5 nap alatt jön össze ennyi awake.screen on: 2,5 perc: ha tényleg nem nyúltál hozzá, akkor ez is sok, ennek max 10-20-30s-nak kellene lennie, ha tényleg nem kapcsoltad be a kijelzőt. Ha az időt megnézed rajta, azt is számolja, még ha csak pár sec is az.
@jer1cho
Szabad tudni a garizás okát? Kijelzőcsere? USB csere? Ez a "divat" általában.
-
zack
nagyúr
válasz
TazLeacher #43363 üzenetére
Nem látszik.
Ezt bármelyik rom-ra feltolhatod, ha a számláló nem nulla. Lényegében rizikó nélküli a művelet, ha nincs áramszünet éppen.
Ha viszont gond van, akkor tégla lesz, mert a bootloader-t csak a szervíz tudja helyrehozni, és sokszor még ők sem. Ilyenkor alaplap csere a megoldás.
-
sgery
őstag
válasz
nfsu17 #43300 üzenetére
No, megtörtént, sajnos csak 3 órám volt eme műveletre, de hozzá sem értem ez idő alatt.
Fontosabb infók progiból:
Level lost [%]: 3
Voltage lost [mV]: 151
===========
Other Usage
===========
Deep Sleep (): 2 h 39 m 1 s (9541 s) Ratio: 89,4%
Awake (): 18 m 51 s (1131 s) Ratio: 10,6%
Moderate Signal (): 9 m 10 s (550 s) Ratio: 5,2%
Screen On (): 2 m 26 s (146 s) Ratio: 1,4%
Good Signal (): 19 s (19 s) Ratio: 0,2%
Bluetooth On (): 10 s (10 s) Ratio: 0,1%Mit írjak még ki? Ha neked 4 óra alatt 0%-ot merült akkor ez nem lett jó adat
-
zack
nagyúr
válasz
TazLeacher #43349 üzenetére
Régi bootloader kell...
Feltöltöttem neked, és mindenkinek akinek szüksége lehet rá: OLD BOOTLOADER
Betallózod Odinba...PDA, majd rátolod. Ha újraindult a teló, kikapcsolod, JIG-et rádugod, és voálá.
Töltöm fel közkívánatra a 4.0.4, 3 fájlos gyári romot is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
nggabi #43353 üzenetére
Köszi, de most nincs kedvem még rootolni is...old bootloader a leírások alapján jónak tűnik, csak egy linket nem találtam eddig hozzá. (van egy PDAF-s linkem, de elfelejtettem a jelszavam, így nem látom, az emlékeztető email meg nem jön...
)
Viszont ezzel kapcsolatban: ha lecserélem a boot loadert, utána nullázom, akkor nem az ICS-es boot loader lesz rajta, tehát megint csak nem lesz gyári...akkor hogy rakom vissza az ICS-est, úgy hogy ne ugorjon a számláló?
-
nggabi
félisten
válasz
TazLeacher #43352 üzenetére
ez egy program, megcsinálja jig nélkül. a marketen fizetős de itt [link] ingyenesen (és legálisan) letölthető. root kell
(#43354) BigT: túl sok reményt ne fűzz hozzá, majd kiderül
-
Rotate
veterán
én nem éreztem különbséget minőséget... a Vignette nekem annyira nem szimpi, próbálgattam de nem tudom... maradok a Camera ICS+nál, ha váltok Nexus-ra akkor nem tudom mi lesz, nincs kedvem megvenni a JB+t is külön... majd meglátjuk...
jer1cho:
GB-s bootloader-t kell felrakni előtte és jó lesz a JIG is... old bootloaderre keress szerintem itt fórumon lesz linkelve
-
TazLeacher
nagyúr
Újabb kérdés. Olyankor mi van, ha a JIG nem nulláz? Download mód elindul, de a számláló marad? Gyári T-s ICS-t raktam fel.
-
zack
nagyúr
válasz
Rotate #43330 üzenetére
A gyári szóba se került.
Konkrétan arra lettem volna kíváncsi, hogy ki milyen minőségbeli különbséget vélt felfedezni a két progi között,.Mindkettőt megvettem, mi több a Camera zoom FX-et is, de nem akarok fényképezésre ennyi progit használni egyszerre. Tesztelni nincs időm.
Azt tudom, hogy a Camera ICS+ zseniális, ezt használtam elég sokat, de a többi progi nem tudom hol helyezkedik el minőségileg hozzá képest. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #43346 üzenetére
Másik rommal elindult.
-
TazLeacher
nagyúr
Odinnal 1 fájlos rom betallóz, elindít, minden lefut szépen, de újraindításnál a recovery fogad, nem indul újra a telefon. Elsőre nyomtam egy wipe/data/cach űrítést, majd reboot, de a telefon újraindult, viszont megállt a Samsung S2 felíratnál, nem megy tovább. Újraraktam a romot, majd nem töröltem semmit a recovery-ben, egyből reboot, de ugyan az.
Mi a gond?
-
hr2
őstag
-
BigT
senior tag
Valaki, akinek van JIG-je nem lakik BP Erzsébet tér közelében? Téglát csináltam egy barátom galaxy vibrantjából, pedig gyári, sammobile-ról leszedett romot akartam felrakni odinból.
-
Domi84
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok boldog tulajdonosa egy SII-nek, gyári ICS van rajta 4.0.3.
olyan kérdésem lenne melyek azok az app-ok és widget amiket ti ajánlanátok,
biztos kicsit furcsán hangzik ez a kérdés de eddig E72-t használtam és most ismerkedek az androiddal.
megköszönném ha tudnátok egy- két olyan alkalmazást mondani ami szinte kötelező erre a telefonra...még abban is kérném segítségeteket hogy hol lehet venni ár-érték arányban tokot rá, illetve hogy melyiket ajánljátok.
elöre is köszönöm!
-
bagly
tag
Hali! Melyik mostanság a legjobb gyári rom?
-
ERPY
őstag
Nálam alap az ICS camera+ (fotózásra) meg az LgCamera (videóra). Mindent végigpróbáltam, és ezek vitték a pálmát.
A JB camera+ gyakorlatilag ugyanaz, csak van benne egy képnézegető is, de mivel a QuickPic szintén favorit app a kis méretével és nagy tudásával, így a JB camera számomra felejtős. -
HardRic
addikt
-
Thomeee
tag
Sziasztok most egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy nincs-e valamelyik kedves fórumtársnak kölcsönbe egy JIG adaptere (ugyanis használtan alig lehet beszerezni meg akik eladják itt ph-n azok is telóval együtt adják el) csak amíg nullázzuk a telót.... mondjuk olyan ember kéne aki csepel-erzsébet-boráros tér-nagyvárad tér fele lakik...
Üdv mindenkinek!
-
Weeman1
veterán
válasz
daninet #43327 üzenetére
Nincs csak ICS.
Ezek JB Miui-k:
a1exanders MIUI 2.9.29 JB -
zack
nagyúr
Aki tesztelte már a Vignette és Camera ICS+ progikat, dobhatna egy gyors tesztet, melyiket tartotta jobbnak. Videós progiból az LG Camera Pro-nál nem hiszem hogy van jobb, de fényképezőből el kellene döntenem a kettő közül melyiket használjam alapértelmezettként.
-
zack
nagyúr
Ingyenes must have app.App lock
Enjoy!
-
waddafaq
tag
válasz
Linkin #43318 üzenetére
Én siyah kernelt használtam először, azzal folyamatosan lefagyott, meg nagyon szaggatott, aztán cseréltem dorimanx-ra, és elég jól működik. Nagyon meg kell hajtani, hogy lefagyjon, és nem is laggol. Érdemesebb cserélni szerintem! Viszont van egy játékom most Eternity warrior, na azzal úgy felforrósodik a telefon, hogy süt a kijelző.
siyah kernelnél fél percet tudtam vele játszani és fagyás volt.
-
-
Linkin
senior tag
Ez a dorimax kernel jobb mint a siyah?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Pár hsz-el ezelőtt szó volt programok fagyasztásáról én azt szeretném kérdezni, hogy alapvetően melyik programokat vagy dolgokat szoktatok ill. lehet fagyasztani mindenképpen?
-
sgery
őstag
válasz
nfsu17 #43300 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Lett még egy olyan jelenség, hogy ha nyomkodom a telefont sokszor megáll 10mp-re, pontosabban olyan, mint ha az érintést nem érzékelné, majd kiírja, hogy com.google.procces.gapps folyamat leállt.
Ez mitől lehet? Root-tól vagy hogy titanium-al le van fagyasztva a hangfelismerő progi (szörnyen idegesít, hogy folyton kérdi what would you like to do és hiába mondom meg neki, hogy semmit nem érti...)felixo
Battery Widget Reborn Beta -
Arcanis
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest