Hirdetés
Aktív témák
-
_Mario_
tag
sziasztok egy kérdés most 4.0.3 vagy 4.0.4 a legfrissebb rom? Mert samfirmwaren a 4.0.3 van fent és otás ként van fent, a 4.0.4 de nekem nem frissül rá, gyári független a teló.
-
privatposta
tag
Sziasztok!
Elég sok oldalt elolvastam innen a fórumról, de még mindig nem vagyok biztos a dolgomban.
Segítség kéne akár priviben. (Szerintem mindenki így kezdte)
Szóval vettem egy használt telót, és az első oldali leírás szerint rootoltam. Jelenleg rootolt 4.0.4 van rajta. Szeretném lecserélni a romot, azért is mert olyan norvég telenor ikonokkal van tele, amit nem tudok eltüntetni és zavar. Szóval egy jó rom kellene, ahol csak kevés progi van alapból benne, és stabil. Nem tudom milyen infot kellene még leírnom róla.
Tudtok segíteni? -
barnaki
aktív tag
Köszönöm szépen megnézem őket

-
barnaki
aktív tag
Srácok ki milyen zenelejátszót használ?
Nekem ez a gyári nagyon kevés.
-
pzstm
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
elvileg. De én nem csinálnám.

-
znagy69
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
A kernel csere nem töröl semmit. A többit Te döntöd el.
-
doongoo
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Előbb ezzel nézd meg:
eMMC checkHa no-t ad, akkor lehet wipe-olni
-
BigT
senior tag
Kijelző beégéséről sokat olvashatsz, előfordul az usb csatlakozójánál is hiba (többet olvastam már).
Az, hogy annyiért megéri-e, én nem tudom. Nem követem az árakat. A gyári garancia nélkül biztosan nem lenne értelme (illetve szabad) megvenned, de azért javaslom, samsung-nál csekkold le, tényleg él-e még a garancia. -
BigT
senior tag
nehéz erre válaszolnom, mert amint felment, elkezdtem visszarakosgatni mindent, amire szükségem van (max 20 app egyébként). Azt korábban kérdeztem, de nem rémlik milyen választ kaptam, hogy ha felrakom a stock LPX-et, akkor a zip-es kernelt hogy tudom rárakni? recoveryből nem ment sehogy, nyilván, mert stock volt...
-
znagy69
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Kérdés milyen kernel van fent. Stock alatt ne csinálj.
-
Grande Ale
őstag
4.0.4 alatt nem nyomhatok gyári visszaállítást, vagy kódos resetet? Vissza kellene állítsam alapbeállításokra a telefont.
-
hr2
őstag
Üdv.
E kettő közül, melyiket érdemes felrakni? -
zack
nagyúr
Lehet be se lakom, mert felteszem a Weeman által ajánlott stock deodexedet...

Egyelőre nincs lagom, sima minden. Neked ha az elejétől lagzik, akkor valami gond van.
Ha csak belakás után kezdte, akkor azt még ki kell várnod, mert 40%-ban van belakva a romom.(#43060) Arcanis
Nálam nem működött rendesen az auto fényerő, ahogy eddig egyik CM-ben sem.
-
Romeo619
senior tag
válasz
Arcanis
üzenetére
Beraktam a képernyőzárat ahol kérte a jelszót. Ott volt egy teljesen különböző óra. Majd maikor levettem a képernyőzárat, hogy ne kérjen jelszót csak simán el keljen húzni egy a régi stílusú óra került vissza. Én azt az órát szeretném kirakni ami a akkor volt amikor jelszót kért.
-
nfsu17
veterán
Akkor az biztos valami gixer, mert annak nem nagyon szabadna első helyen lennie. Én így tudom legalábbis, lehet rosszul. Kijelző, internet, médialejátszó, hanghívás, ezek szoktak elöl lenni. Vagy ha nem használod a telót, akkor cella készenlétben, stb.
Nekem akkor volt magas az android oprendszer, míg zsír új volt a teló és nem volt meg a 3 teljes feltöltés. Utána szépen visszament magától, pedig nem állítottam semmit. -
sgery
őstag
Van nekem egy s2-em, legújabb gyári rendszerrel megspékelve.
A kérdésem az lenne, hogy milyen gyorsan kellene ennek merülnie? Mert nekem csak úgy szipkázza az energiát a készülék. Ez alatt azt értem, hogy kis telefonálással, wifi/bt bekapcs (de wifin pl. csak otthon van fent), e-mail (gmail+céges mail) figyeléssel simán lecsapja 5-6óra alatt az akkut. Ha picit neteznék vagy nyomkodnám akkor 4óra is lehet.
Pontos adat nincs, mivel otthon dokkolóban ül, autóban szintén így mindig töltődik valahol.
De régebben az S1-es messze nem merült ilyen gyorsan.
Tehát normális ez, vagy mit lehet tenni? Vagy mi szívhatja le ennyire?Egyébként az S1-est a barátnőm örökölte, neki 3-4 naponta kell töltenie, mert nincs mobilnete. Ennyit számít

-
TOZ
addikt
válasz
Arcanis
üzenetére
Indulnom kellett. Nem allt fel recoverybe a telefon. Csak jigelni tudtam. Download modban feleledt. Heimdallal hirtelen ez az otletem volt. Boot.img flasheltem.
(Odin nem jatszik, mert nincs windows).Siyah: elvileg most van egy mukodi siyah (errol ertekeztek eppen, hulye fejjel meg beleugrottam.... ennyi)
-
Romeo619
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy volt a telon képernyőzár. Akkor más volt a zárolt képnél az órakinézete. Mikor levettem a képernyőzárat már megint a régi volt. Nem lehet esetleg azt az órát beállítani a sima elhúzós képernyőre, mint ami a zárnál van?
-
Arcanis
aktív tag
Na akkor egy kombinált hsz:
zack: auto fényerő agyon konfigurálható... mi a fájó benne?
TOZ: ott van, hogy "no siyah", meg a topicban is leírták, hogy nem ajánlott... és volt pár szerencsés aki rápróbált és ment neki... mindegy... miért nem a cm10 kernelt toltad vissza? (nem lett volna egyszerűbb?)
és végül, hogy miért zárt be a topic: Hát azért, mert a sok értetlen állandóan a siyah-ról kérdezett / magyarázott / spekulált, hogy miért nem megy vagy megy, és a topicgazda még csinált is valami módosított siyah kernelt, de aztán megunta, hogy ahelyett, hogy örülnek annak ami van, a siyahon megy a hiszti... (legalábbis szerintem) -
BigT
senior tag
-
Weeman1
veterán
-
privatposta
tag
Sziasztok!
Új vagyok Galaxy S2-ben, és az lenne a kérdésem, hogy gyári reset után megjelentek mindenféle telenor ikonok reklámok a menüben. Sajnos nem lehet törölni őket. Gyári 4.0.4 van rajta és rootolt. Tudnátok segíteni, hogyan tudnám eltüntetni?
Köszi! -
turika86
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül,hogy a cm10 vsync xda-s topik miért lett closed?! Vagy talán beépül majd az official cm10be?!

-
TOZ
addikt
Reggeli para :
Volt még negyed órám a nagyobbik ébresztéseig.
Nézem Xdan, hogy vsync cm10 most már megy sokaknak siyah kernellel.
Mondom, akkor flash.
No boot. Samsung logó.
Még jó, hogy kéznél a jig és egy heimdallal flashelheto cm9. Ment vissza a cm9 mentés.
Iszonyat smooth a vsync cm10, sajnálom is kicsit. (Nem volt mentes, plusz szarozik az ums) -
Khelben
nagyúr
Nagyon állat ez a 2000es akksi. Igaz, most csak telefonáltam meg emaileztem, de 45 perc beszélgetés és 50 perc képernyőhasználattal 4,5 nap után még van benne 37%.
-
zack
nagyúr
Na igen...így kell csatlakozni a Wifi routerhez ahogy a gyári teszi. Csak ne lenne ilyen randa zöld az aksi ikonja.
Mindegy. Majd megszokom. -
zack
nagyúr
Egyszerűen nem bírom ezt idegekkel. Visszatérek a 4.0.4.-re... Gyári LPX + Dorimanx, és próbálok belakás után megnyugodni.

-
Rison77
senior tag
Üdv,
Lassan 1 éve teljesít szolgálatot egy illusion 1.8.0 rom, viszont mostanában egyre gyakrabban rosszalkodik már. Igazából mióta felraktam egyáltalán nem követtem a romok fejlődését, xda-t most nézegettem, de így teljes káosz. Visszaolvastam úgy 500-600 hszt-, de nemigazán találtam olyan kifejezetten stabil rom ajánlást. Tudna nekem valaki ajánlani, a régi illusionhoz hasonló stabil hosszútávú romot? -
baradi
senior tag
Kollegak, 2 ev magyar garival uj S2-est hol erdemes venni?
Koszi elore is ! -
-
Cold5
senior tag
Segítsetek...
LPX volt a telómon, kapott egy CF-Root-ot majd ráraktam egy SIYAH 4.1.5 Kernelt!
Innentől tudok wipeolni úgy, hogy nem lesz tégla belőle?Valamint, szeretném visszarakni a gyári Telenoros 4.0.3-at! Mit kell most tennem, hogy teljesen szűz rendszert kapjak, úgy hogy a counter is 0 legyen? (Bár eddig csak gyári romok voltak rajta, de 6-ot mutat!
)Előre is köszi
-
TOZ
addikt
CM10 a mass storage modtol nekem merevre fagyott, ketszer egymas utan...
Aztbeszt... -
zack
nagyúr
speedshop.hu
Brando Ultra Clear szokott lenni nekik. Olcsóbb tokjaik is vannak elég nagy választékban. Én is itt vettem az enyémet 2k-ért.
-
-
szasza87
tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Köszi! Igaz engem nagyon nem zavar, de ha már cserélik akkor élni kell vele...

-
kungzi
veterán
-
szasza87
tag
Kijelző cserénél mennyire kell beégettnek lenni a kijelzőnek? Vagy figyelik ezt egyáltalán?!
Igaz egyenlőre még nem aktuális, de már halvány nyomok látszanak!
Egyébként már nekem is megfordult a fejemben a csere gondolata és nálam is felmerült a Galaxy Nexus csak mellette még az Xperia S,SL, Ion vagy a HTC One S is!

-
Picco
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
apex-el hasznalom a telefonom az elso hettol kezdve.

egyebkent Arcanis tokeletesen megfogalmazta a valaszt.
mod: annyit kiegeszitesnek h eloszor akkor ereztem igazan a nexus utani vagyat amikor feltettem a cm10-et, aztan most megvettem a nex7-et es azon a feluleten sem valtoztatnek semmit(igen, atmeretezhetoek a widgetek, az nekem is fontos)
a tarcsazo, a contacts ugy minden nagyon izleses szamomra.(#43012) APC ADAM 1-2 nap es megjon, ne izgulj, hamarosan nagy lany leszel

-
Arcanis
aktív tag
válasz
Khelben
üzenetére
Még ha csak a launcher lenne a baj a touchwiz felülettel, akkor azt mondanám, nem szempont.
De
A touchwiz teljes egészében "elrontja" a telefont, pontosabban teljesen elfedi a gyári holo felületet. (lockscreen, system ui, statusbar, dialógus ablakok, minden... ;-( ... az ördög műve : )
Arról nem beszélve, hogy egy framework-res helyett kettőt kell a rendszernek használnia (több Ram igény) -
APC ADAM
tag
1 Dolog amit nagyon hiányolok belőle, ami minden videóban benne volt és nem is értem h lehet ekkora bakit csinálni h kimaradt az a multi screent

Na az ütős cucc benne de nekem nem megy semmilyen böngészővel...
Elvileg van már valami ujjabb software de nekem nem ajánlotta fel még a frissítő h lenne abban már benne van elvileg.... -
APC ADAM
tag
Rotate:
Ebből kb semmit sem értettem,de majd utánaolvasok h mit is csináljak

Picco:A telefon feladatkezelője, mással nem néztem még mert 1 haver még este átszippantotta úgy ahogy volt
Sejtettem hogy így vagy vele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a szép feketémet cseréltem erre.
Az volt a mákom h nem volt Note 1 a boltban ahová mentem pénteken....
Nem is tudtam h van már 2 is
Szombaton hívott a haverom h ott van a kezébem a cucc ha gondolom....
Sokat nem gondolkodtam a dolgon
-
Linkin
senior tag
VK elkezdte az S3-ra gyártani a romokat úgy hogy nem valószínű hogy lesz új verzió S2-re

-
Rotate
veterán
válasz
Linkin
üzenetére
persze, tudom
de a JB-vel elég gyors, és én csak Fifa 12-t, meg apróságokat játszok, azt meg csekkoltam, vígan viszi
normál dvd-rip avik, meg sorozatrészek is mennek simán, szóval igazából nem sokról maradnék le 
Picco:
az kevés lesz... ez tipikusan az LQ5-höz csomagolt 8 gigás pittel elcseszett partíciók szimptómája... volt már itt pár eset

-
kano
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Telenor nem tilt telefont (legalább is számlatartozás miatt).
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy. Majd megszokom.
Nem tudom mit csináltak vele, de rakom vissza a 06.-i verziót.
A Wifi jel erősségével komoly gondok vannak. 3x próbálkozásra csatlakozott, már ez gyanús volt. A térerő érdekes.

Szerintem innen veszem a következő telcsimet. Ekkora tételnél az áfa 30k környéke, ami rengeteg pénz a mai világban.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)