- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
randras
veterán
Tok és fólia már úton! Az akksi egyelőre nem sürgős, múlt héten vettem egy ilyet: [link]
Várom már.
gaben1117: Kilencezeré. De nagyon jó cucc, egymás mellett elfért ez és a telefon a zsebemben, szóval miközben mondjuk úton vagy, úgy is tudod etetni a cumót. Azonos sebességgel töltötte a HTC-m, mint mondjuk a hálózati töltő, sőt ahogy számoltam, kicsit gyorsabban is.
-
outsiders
aktív tag
Én finom vízpermettel megöntözöm a kijelzőt (van ilyen spriccelős izém még Invisible shieldhez adták korábban), aztán ráhelyezem , eligazgatom, egy gumidarabbal ami szintén hozzá volt bentről kifelé kipréselem a maradék kis vizet. És a végén a felső fóliát le. Ennyi az egész
Ha maradt vmi icipici buborék, az pár napon belül eltűnik. Eredmény mindig tökéletes.
-
zack
nagyúr
Akkor ha nem gond, kérdezd már meg tőle, hogy tudja visszaadni a lóvét, mert ez nem support amit csinál. Lényegében az új firmware verziókkal framework hiányában használhatatlan. De ahhoz volt pofája a kis kötsögnek hogy 800ft-ot beszedjen mindenkitől.
Én többet XDA-s työtyőtől nem veszek semmit az biztos, tehát nem a saját hírnevét rontja ezzel hanem az egész XDA-s közösségét.
-
Zsoó
tag
Az csak egy példa volt. Próbálj ki több appot egyszerre. Pl. gyári böngésző, google maps, kamera, stb. Nekem dobozból kibontástól kezdve nem volt képes egyszerre futtatni több appot, nem értem miért. A GS-nél vtak ilyen gondok ahogy olvastam.
Amúgy a készülék gyorsasága szuper, nem fagy stb. Néha szokott random restartolni a zsebemben, de ezt elnézem neki. -
frigoo
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest