Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
mizu
aktív tag
Addig beszéltetek a battery modról, hogy rászántam magam.
A Salman ROM nem nyerte el a tetszésemet, mert valóban bugos és nem ad annyi pluszt, ami miatt feláldoznám a stabilitást. Sőt talán utóbbi a legfontosabb mindenek előtt. A Salman százalékos, zöld akku ikonja viszont tetszett. Ugyanakkor az ikonok is egész pofásak - letisztultabb hatást keltenek. A launchert nem akartam piszkálni, ennyi dizájnbeli változás bőven elegendő. Szóval ellentétben a cserélgetőkkel, lassan 2 hete vagyok salesale 1.0-ás XWLPG NeatRomLite-ján (amit jómagam is elég keményen megcsonkítottam) az alulfeszelt Phenomenal 5.5 kernel társaságában és azt kell hogy mondjam: naggyon baba a rendszer. Stabilitási gondok nincsenek (mint pl. nem ébred fel a teló vagy fagy/kilépeget dolgokból) sosem voltam "nem elérhető". kop-kop
Akinél a jó üzemidő a legfontosabb szempont és bírja a gyári TW felületét azoknak bátran ajánlom az iménti kombináció (ROM+kernel) kipróbálását.
Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest