Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
Arween
senior tag
válasz
C.Brigante #24597 üzenetére
okés!
bár nem értem miért,nem a hogyan-ról beszélünk ,és ráadásul kintről hozott a készülék,de azért jobb a békesség
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #24596 üzenetére
elég egy file-t kitörölni, akkor a többi semmit nem fog csinálni...
/system/etc/init.d/00cpueditor
ha zavarnak asszem ezeket is kidobhatod, de a felső nélkül semmit nem tudnak csinálni:
/system/etc/cpueconf
/system/xbin/cpu
/system/xbin/profilesszerk: most nézem, hogy a tag csinált azóta uninstaller zip-et is hozzá
[link]
-
-
Arween
senior tag
válasz
C.Brigante #24590 üzenetére
Már bőven kiszolgálnak,a pultnál ,és nem kérik el a személyim
De ha lehet valami jóféle barna csapolt sörben utaznék inkább
Kerestem akkor nekem ez kell?
Rotate
De nagyon kész vagy így 11 környékén!Egyébként NEKED nagyon rutinosan kell kezelned a csajok ismétlődő kérdéseit,vagy a W-esetében nincsenek ilyenek??
Azért thx a határozott igenért -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #24590 üzenetére
miért éreztem, hogy ilyen stílusú lesz a következő komment...
kecsetihunor:
passz... a legelőnyösebb funkciója szerintem az ondemand profilon belül a battery saver/performance meg többi beállítás, én csak azt variálom... procit visszavettem 1000-re de nem tetszett, szóval maradtam a 9-es menüpontnál -
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #24584 üzenetére
feltetted?
kell hozzá terminal emulator, play store-ban van millió...
aztán az emulatorba beirod hogy su, nyomsz entert, adsz root jogot, majd beírod, hogy cpu, és kijön a menü... és akkor dos stílusban navigálsz benne, és állítgatsz
a 9-es menüpontban érdemes variálni
átraktam battery saver-re, de még nem tudom jó lesz-e, mert megint az a fasz fuel alerted wakelockom volt... aksi ki-be eltűntette, szóval holnap már talán le tudom tesztelni ezt az aksi saver módot...
-
kecsetihunor
aktív tag
Nemrég volt linkelve egy CPU editor, amely megy gyári kernellel is. Azt felteszed, mégis hogyan állítod?
-
Arween
senior tag
ma vettem épp egy fehéret 2 hetest nem a legolcsóbban 95e volt DE a számlát is megkaptam,megbízható boltból van és tökéletes állapotban.Nekem megért + 5e hogy tuti a telefon.Én is napi több órát töltöttem hirdetések keresésével,telefonálással email írással és azt kell mondanom a sok olcsó eladóból a 90 % nem felel meg annak az elvárásnak,hogy megbízható jó állapotú telefont kapsz.(a legtöbb ilyen:haver hozza valahonnan ,én csak közvetítő vagyok,vagy nincs meg a garilevél ,vagy eleve nem is belföldi vásárlás!Ha feketét akarsz venni azt mondom olyan 85e körül lehet kifogni jót.De nagyon kérdezd ki akitől veszed mert rengeteg a sumák telefon.Érdemes lcd tesztet csinálni megvételkor.Ja és még 1 jótanács:
CSAKIS SZEMÉLYES ÁTVÉTELBE MENJ BELE!!
Aksi:sok múllik a beállításokon ,és hogy milyen rom-ot használsz.Nekem a Goa rom-al 30-40% többet megy a telefonom.Rotate,Weeman1.
feltettem a 4.8-ast majd teszteli a srác akinek eladtam)
Viszont az előző szívásból tanulván,kérdeznék.a most vett fehér adatai:
Alapsáv:XXLPS
Kernel:XWLP7
Build:XWLP7Érdemes -e másik gyári rom-ot feltenni(mindenképp megy fel rá a goa rom)
Ha igen melyiket,ha nem akkor a mostanihoz ez a cf-root kell? -
Something_
őstag
Sensation-ről váltottam, fényképezője és a zenelejátszója is jobb, a fülhallgatója is sokkal jobb. Telefonálás közben hang is jobb.
Hát az aksin meglepődtem, ez is jóval jobb, mint a Sensation-nek, kb 30%-al tovább bírja.
Nekem egy napot elmegy, úgy hogy sokat beszélek, netezek és nyomkodom. -
Land
veterán
válasz
Something_ #24576 üzenetére
2000-es akksi is érdekelne hozzá. Hátha azzal már egy 1 magos 1500-as aksis szintet hoz..
Fényképezésben, zenében próbáltad már? Erre a Voodoo Louder-re leszek kíváncsi.
-
Something_
őstag
Szia!
Pár napja vettem 90ért 14 hónap gyári garis S2-t, karcmentes állapotban, szóval rengeteg hirdetést átnéztem.
Ha már veszel, akkor sztem patika állapotút érdemes venni, gyári garival. Legyen ugye a gyári garanciajegy, plusz számla. Szerintem fontos az is, hogy kitől veszed, ha nem szimpatikus a figura, én nem venném meg. Hirdetés alapján is lehet váltogatni, ha látod, hogy retardált, de olcsón adja, akkor inkább hanyagold.
2 választás van. Vagy megveszed egyből kicsit drágábba (ahogy én tettem) vagy vársz a jó fogásra és olcsóbban megveszed, ugyan olyan patent állapotban. Én beleuntam, hogy 1 nap 7 hirdetést hívtam fel, és vagy elvitték vagy odaígérték de eladták, stb.Ha nem kattogsz és nem fontos a telefon, akkor szerintem várj. Sokat fogsz szívni vele.
Asszem hétfőn vettem a telefont, előtte 3-4 napig nézegettem és 70ért szarok voltak, sőt 80 alatt nem volt értelmes, szóval inkább 78-90e között vannak még mindig, habár lehet, hpgy pár nap alatt ennyit csökkent az áruk.Vannak jó vételek. Volt egy 80e-es és egy 85e-es, aminél kb 10-15e ft értékben lett volna gyári kiegészítő (használt árban 10-15ért el tudtam volna adni, pl gyári 2000-es aksi, gyári aktív autós tartó, 16GB-s memkari, stb) persze ezeket gyorsan elkapkodják, szóval nem szabad vacilálni.
-
Pimpaapa
csendes tag
-
Land
veterán
Üdv!
Régóta vágyam egy ilyen telefon, de idáig elég borsos áron mérték. Most már 70-80k-ért is kapható, karcmentesen garisan. 1-2 héten belül tervezek ilyet venni.
Mit figyeljek a vásárlásnál? Valaki leírhatná a véleményét pro és kontra. Érdekelne, hogy a jelenlegi 4 magos szörnyek a gyakorlatban miben jobbak.
Illetve főzött ROM-mal vagy gyári a legstabilabb és leggyorsabb?Köszi!
-
gdevil
aktív tag
Ha valaki azért hanyagolta eddig a Go launchert,amiért pl én, hogy kipakoltam a Youtube meg a Google play widgeteket live háttér mellett és rángatott a scroll, akkor adhat még egy esélyt neki.
Nekem ugyanis most a legujabb verzió tök smooth-ul megy.
Mindez SalmanRom-on. -
GazRic
senior tag
Létezik olyan App SGS2-re ami képsorozatoz csinál?
-
Arween
senior tag
Az mitől lehet hogy ha bemennék a beállításokba se kép se hang nagy feketeség.Ha esetleg bejön akkor is hiába nyomok rá bármire kifagy és egy idő után kiírja a beállítások nem válaszol leállítom-e?Tegnap még ment minden normálisan....már megvolt kikapcs, bekapcs újraindítás de semmi változás(Goa 4.7 van rajta eddig semmi gond nem volt vele 3 hét alatt)
-
Soound
tag
két dolgot osztanék meg veletek:
1. Akik AOKP (és CM9 / MIUI) romokkal szívnak azzal hogy \sdcard\external_sd könyvtár nem elérhető: [Workaround] External SD in ICS-based ROMs - mondjuk nekem reboot után újra be kellett állítani mindent, hiába csináltam meg mindazt amit leírt a srác, lényeg hogy működik
2. SmartSay nem volt valami megbízható, de találtam helyette mást Screebl Beta Ez úgy működik, hogy a proximity sensort figyeli, beállítod hogy milyen "dőlészögben" szoktad használni a telefont, és ha a szögön belül van a telefon pozíviója, akkor nem kapcsolja ki a képernyőt. Egy gond van vele, ha fekszel az oldaladon, akkor a progi rohadtul nem működik
-
bmarko
tag
válasz
elemke #24517 üzenetére
Azért megpróbálhatnál valami gyári rom-ot visszarakni mielőtt a szervizbe viszed. Elég szájbarágós az első hsz, illetve a pdafanclub megfelelő fóruma is. (3 fájlos romot keress, és pit-el tedd fel (re-partition). Annó az SGSI-nél is volt ilyen efs vesztés, bizonyos gyári romok megoldották.
-
sic
csendes tag
válasz
lsebestyen #24560 üzenetére
Lehet mert toltegetem egy parat
Es nem lehet valamivel kiszurni hogy mejik az vagy nem erdemes vele foglalkozni -
Rotate
veterán
Postagram app-et ajánlom még
Személyre szabott postai képeslapok
most limitált ideig + 5 ingyen kredittel
tehát most 5 személynek ingyen készíthettek és küldhettek
Most küldtem 2-et gyorsan, meg kellett adni a számlaszámot, de az ingyenesekért nem vesz le semmit
siessetek, lehet csak 1-2 napig érvényes
pár hét lesz mire megjön, de kíváncsi vagyok milyen lesz
jah, 1 címre csak egyet küldhettek ingyen... de még így is jó ajánlat
-
sic
csendes tag
Tudna valaki segiteni a telefon kepernyoje 20-masodpercenken begyul elalszik edig nem csinalta eszt
-
lsebestyen
addikt
Valaki nem tudja, h a netes Google Play felületről hogyan lehet letörölni a kb másik 10 extelóm?
-
Rotate
veterán
na végre
Időkép app
[link]
-
rjg
őstag
válasz
Sera26 #24544 üzenetére
A kézi számla önmagában még nem jelent adócsalást, anno én is állítottam ki nem keveset, köztük nem egyet mobiltelefonról, Westel-es számlatömbre.
Az, hogy pult alól adták, már érdekesebb. Kinek a nevére szól a számla? A tiédre, vagy máséra? Ha más nevére, akkor lehet, hogy minden rendben van és a három példányos számlából Te a második példányt kaptad. (Amin gyárilag rajta van, hogy Áfa visszaigénylésre nem jogosít) Ha a Te nevedre szól és 0 %-os Áfa van rajta, akkor eljátszották a tipikus GSM boltos, használt telefonos eladást, de az ára ahhoz képest horror. Ha ezt mostanában vetted, akkor érdemes visszamenni és tisztázni a helyzete, ha szükséges asztalt csapdosni, Apeh-et, fogyasztóvédőket felemlegetni.
-
Goldmen75
őstag
válasz
lsebestyen #24550 üzenetére
Onnan kivettem ezt tudom
De mik azok a hoizzáférési pontok???
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Erre mondanátok valamit?
Arra van mód, hogy SOSEM akarok CSAK wifit használni, tehát adatkapcsolat meg szolgáltatós netet még VÉLETLEN se kapcsolja be??
Köszi!
-
Sera26
aktív tag
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapos, fóliázott kijelzős,fehér színű, kártyafüggetlen Galaxy S2-nek mennyi mostanság a reális piaci értéke? Fontos szempont hogy se számla, se garancia nincs hozzá és nem is volt. Eredete nem ismert, T-Mobilból vették pult alól...
-
Goldmen75
őstag
Mondjatok pls egy oldalt ahol szájbarágósan lúzer droid kezdőknek le van írva minden amit droidról tudni kell/lehet!
Köszönöm! -
Goldmen75
őstag
Én vagyok vak, hogy nem találok internet böngészőt alapból?
-
snooze
veterán
sziasztok!
miért látszodik kétszer az sd kártya a tc-be?van egy sima,meg egy external sd..köszi! -
Goldmen75
őstag
alkalmazások , játékok reklámokkal vannak tele
ez kikapcsolható?
-
Goldmen75
őstag
válasz
MunezXBK #24527 üzenetére
Meg , ismét, de még mindig csángcsung nekem...na majd ecce...addig hanyagolom az ilyen progikat...csak egyenlőre az zavar qvára hogy bazinagyok a betűk mindenhol!!!
Olvasom én de mondom ez távol áll tőlem mint makó jeruzsálemtől
Arra van mód, hogy SOSEM akarok CSAK wifit használni, tehát adatkapcsolat meg szolgáltatós netet még VÉLETLEN se kapcsolja be??
-
Goldmen75
őstag
Nézem ezt az LCD resolution progit, írja hogy valami root kell hozzá Root +busybox, ezek mi a bánatok s milyen fán teremnek????
A beállítás ikont nem lehet kirakni főképernyőkre? -
Goldmen75
őstag
Na má megvan
-
elemke
tag
válasz
MunezXBK #24518 üzenetére
Igen, mert én még egy rootolást sem merek megcsinálni.. arról nem beszélve,hogy a készüléket a sógorom külföldön vette és ott is használta, hál istennek a megunt készülékeket lepasszolja nekem(el küldi ide) én ennek örülök de olyan dolog ez jelenleg,hogy van is meg nincs is... olyan,hogy letiltva vagy lopás 100%-osan ki zárt, emiatt nem félnék bevinni egy hivatalos szervizbe.
-
Goldmen75
őstag
Bazz....csengőhangot a sajátjaimból hogy a bánatba tudok megadni?!?!?!
Húúú ez totál más világ mint a Bada....asszem lesznek itt még "gondok" kérdések
Oké de hol vannak a csengőhangjaim amik a memkarin vannak?!?!?!
-
Grawens
senior tag
Nem tudom volt e már, de: KATT!
-
Goldmen75
őstag
most nézem ezen már droid 4.0.3 van???
S mi az az "alapsáv"?? I9100XXLPS -
sheep
addikt
hi
volt valakinél már olyan hogy nem tudta felvenni a telefont?
az előbb hívtak, de hiába húztam végig az ujjam a kijelzőn nem ébredt fel
nem fagyott le a telefon de nem működött a csúszka -
elemke
tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám, hogy a drága sógorom megszoftverezte a telómat aminek az lett az eredménye,hogy az imei számom: 00499010640000 -ra váltott át. ez az én esetemben azt hozta magával hogy vodafone és t-mobillal van térerőm, telenorral nincs. én meg naná,hogy telenoros vagyok...
van erre valami megoldás vagy vigyem hivatalos samsung szervízbe... vagy .....
előre is köszi a segítséget
-
Goldmen75
őstag
válasz
C.Brigante #24510 üzenetére
Az első hsz ben zömmel a frissítés, főzésről szól ,ami engem egyenlőre nem érint!
Ami nekem szintén kínai...asszem ebből olvasás lesz ma este..
Másik : rámásoltam az sd-re a cuccaim, de a filekezelőben nem látom még csak a könyvtáraimat se?!?! -
killmix
tag
válasz
Rotate #24494 üzenetére
Flash újratelepítve -->semmi.....
Viszont ha a böngésző adatait törlöm, akkor ilyenek hogy könyvjelzők és előzmények törlődni fognak?
Esetleg a root nem kavarhat bele??Más:
Nálatok nincs az az idegesítő probléma a gyári ICS-ben, hogy random módon Wifi bekapcsolásnál a Wifi egyszerűen beakad? Onnantól már azt csinálok amit akarok, de a wifi se be, se ki se kapcsol, hanem az éretesítési sávban a Wifi jele félig zöld ( amikor ugye kapcsolódik be, de még nem kapcsolt be teljesen), és ennyi. Jöhet a reboot....
Esetleg valami megoldás? -
znagy69
őstag
válasz
Goldmen75 #24500 üzenetére
Csak a névjegyeknél nem lehet, de vannak romok melyekben lehet állítani betűt is és felbontást is (DPI) és akkor kisebbek lesznek a netűk is, de mindenhol.
Az alkalmazásokkal kapcsolatban más segít, de sok helyen le van írva, mit lehet kilőni, eltávolítani, fagyasztani. Szerintem itt is 2-3 napja linkelték.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Automata kávégépek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest