Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
válasz
Something_ #24796 üzenetére
Méghozzá nem is kicsit.Érdekes hogy ollóval késsel nem tudod megkarcolni,de a zsebben lévő,por vagy homok megöli.Én mindig teszek egy fóliát rá.
-
72mviktor
senior tag
válasz
kecsetihunor #24656 üzenetére
Szerintem vagyunk egy páran ,csak csendben figyelünk
-
znagy69
őstag
válasz
C.Brigante #24792 üzenetére
Én is ritkán szólok hozzá, pedig S1-el kezdtem. Úgy látszik hozzá kell szokni ehhez a szlenghez. Minden esetre megpróbálok segíteni, mert anno nekem is segítettek. Tedd Te is ezt, persze figyelmeztetni sem árt a hozzászólás stílusához.
Én S után S2-n is sok-sok olvasás után kezdtem romolni, pedig nem sok különbség van. -
c-parts-2010
csendes tag
válasz
C.Brigante #24788 üzenetére
Ezt nem annyira értem... mi olyan vicces
-
C.Brigante
veterán
válasz
killmix #24789 üzenetére
srácok, segít itt nektek bárki, DE! amikor ilyen kérdéseket olvas az ember, hogy: "De az odinos dolgot hogy kéne?" akkor az nem jó! Nem értem meg, h lehet nekimenni egy ilyen telefonnak hübelebalázs módjára, összevissza bemondások alapján!? Azért van az 1-hsz, h elolvassátok és az alap dolgokkal tisztában legyetek! Ha ez megvan, megkérdezitek itt mit tudtok javasolni a hibámra, megpróbáltam már ezt és ezt! De így nagyon idegtépő lesz mindenki számára ha 50 hsz-ben van elmagyarázva egy 3 kattintásos művelet. Olvassatok, google-zzatok utána tudtok csak segíteni saját magatokon is, a telefon ti elöttetek hever nem mi elöttünk!
-
derrik
őstag
válasz
c-parts-2010 #24776 üzenetére
b...ba...baró!
-
Snücü
tag
válasz
Az legalább vicces volt (néha)
-
killmix
tag
válasz
Brigante, légyszí te is segíts, ha tudsz.
Köszi -
C.Brigante
veterán
"Ha beáll download mode-ba, akkor szoftvereld meg odinnal."
gyerekek, ez hatalmas!!
asszem maradok read only-ba! ( ez már olyan mint annak idején volt a ha-ho-ta zsebkönyv)
-
Goldmen75
őstag
Nekem második napja van meg ,de már pár apps közben leállt, mármint az apps...addig nyomkodtam még észhez tért s akkor írta hogy az alak. leállt....hm
-
killmix
tag
válasz
znagy69 #24782 üzenetére
Aha.De az utsó 2 mondatot nem értem.
(#24783) c-parts-2010:
A progik mindenképp bukás? Ó a francba...és az adataik?De am miaf*** miatt lehetett ez az egész? Nem értem... Mondjuk eddig is voltak kisebb fagyások gyári ICS alatt. Meg más problémák is. ( néhány oldallal előbbi hozzászólásom, amire még nem érkezett válasz )
Szóval semmiképp nem volt egy jóféle rom ez a samsungos, bugos ICS. -
sniphoe
aktív tag
Ilyenre érdemes "költeni" vagy inkább kerüljem?
-
-
killmix
tag
válasz
c-parts-2010 #24778 üzenetére
És a programok?
A számok, smsek és jegyzetet nem érdekesek, mert a számok google acc.-ban vannak, smsek nem fontosak ( annyira ), és a jegyzetek sintén google accal szinkronban vannak.
Szervizzel jól járnék, vagy sem?A teló rootolva van, cwm-es, sdre rárakom és onnan telepítem módon.
-
killmix
tag
válasz
c-parts-2010 #24776 üzenetére
Azaz ?
Akkor elvesznek az adatok? -
killmix
tag
Nah srácok, segítség kéne.
Délután nézegetem a Google Readeremet, olvasgatok, de amikor bemegyek az alkalmazásváltóba, hogy visszalépjek a readerbe, ( mert megnyitottam a linket ; tudom úgyis vissza lehet menni, hogy csak a vissza gombot nyomom, de vmiért nem így csináltam - mindegy) azt egyszercsak lefagy. Mondom szokott ilyen lenni a sz@r Samsungos bugos ICS ( gyári 4.0.3 ) alatt, tehát a nyomom a home gombot, semmi. Tapicskolom a kijelzőt, semmi. Na jólvan mondom kiveszem az akksit. Vissza teszem és NEM KAPCSOL be. Csak a Samsung Galaxy S II, GT-I9100 felirat látható, és nem is lép tovább. Gondoltam lehet hogy lemerült( mert 8-10%-on volt amikor lefagyott ) , rárakom töltőre. Na ittis agyf***t kaptam, mert még el sem indul a töltés jelzése, csak a szürke kör betöltőikon látszódik,( illetve a háttérben az akksi sziluettje) de az sem "forog".
Próbálgattam megint az akksi kivevős módszert, töltőn is hagytam másfél-két órát, és nincs változás.
Ha meg a Samsungos bekapcsolásnál lévő feliratnál kapcsolnám ki a készüléket hosszan nyomva a kikapcs gombot, csak újraindítja.
Mit lehet ilyenkor tenni? Mi a f**** baja van??????????
A custom rom betöltő cucc mükszik ( download mode??[bekapcs+hangle+home]), a recovery ( hangfel+home+bekapcs) viszont nem................. -
barnaki
aktív tag
válasz
Something_ #24772 üzenetére
sejtettem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű.
Okés köszönöm
-
barnaki
aktív tag
Sziasztok.
Azt, hogy tudom beállítani, hogy a mem.kártyára másolja pl egy adott játéknak a fájlait? Az apk-t át tudom másolni, de amit leszed hozzá azt a teló belső memoriájába pakolja.
Köszi a segítséget.
-
sgs123456
tag
válasz
Something_ #24712 üzenetére
Kis javítás:
2.1.x Eclair
2.2.x Froyo
2.3.x GB -
zack
nagyúr
Azt tudjátok hogy a gyári hívásszűrés hogy müxik sms elutasítással?
Csak mert a VK ROM-ban hiába állítottam "minden hívást elutasít"-ra, kipróbáltam, de azon kívül hogy elutasított minden hívást, nem küldte az sms-t.Érdekes egyébként mert az "elutasítás sms"-ben alatt csak sablonok vannak, és nincs olyan hogy akkor azt választom ha elutasítom a hívást. Ha rákattintok, a szerkesztésbe megyek bele, és gőzöm nincs hol kell ezt aktiválni.
Esetleg jó lenne olyan progi a Market-ről ami ezt fullosan tudja. -
C.Brigante
veterán
-
lajki7
senior tag
válasz
kopi73 #24742 üzenetére
Köszi ! Igazábol nem zavar a háromszög
Ha meg eladom akkor ugy is le fogom gyalulni ahogy volt gyárilag =) Mst azért nem fogok ilyen ronda buzi ikonokat nézni a menüben csak azért h ne lássam a háromszöget 3havonta egyszer ha kikapcsol a telefon
Azért gondoltam is h hagyom a fenébe
Azért köszi szépen.
-
Varszegig
veterán
válasz
Something_ #24737 üzenetére
mondom én, hogy legjobb a gyári, a többi csicsa
a chrome az tényleg néha megáll, dehát béta. Viszont az nagy királyság, hogy a gépemen nyitvahagyott füleket olvasom a telefonon tovább
-
Rotate
veterán
persze, kérdezzenek, mindenki szívesen segít, de tényleg olyan alapvető kérdések vannak, és meg sem próbálnak utánanézni... ennek nem így kéne működni... elhiszem, hogy egyszerűbb mindent megkérdezni, de felcsesz mikor sokszor megválaszolt kérdések jönnek egymás után, aztán már az embernek nincs is kedve segíteni...
aztán még jó, hogy lett csinálva első hsz...
-
Goldmen75
őstag
válasz
Something_ #24741 üzenetére
Igyekszem én is teljesen normálisan kérdezni/válaszolni sztem
Azért totál gáz nem vagyok hozzá, csak ugye sokminden máshol van máshogy műkszik, de nem is az alapokra vagyok kíváncsi, mert azt vagy megkeresem vagy tudom...hanem már kicsit az extrákra, illetve azért is kértem/kérdezek tanácsokat, mielőtt hülyeségeket csinálok.
De ígérem ha lesz időm a leírást is átfutom! -
Something_
őstag
válasz
Goldmen75 #24740 üzenetére
Amikor a Sensation-t s-offoltam és raktam fel főzött romot, akkor kb 2 hétig olvasgattam és nem csak az első hsz-t a topikban, hanem neten keresgéltem magyar leírásokat, elolvastam mindet többször, külföldi leírásokból "kitaláltam" a dolgokat, mert nem a legjobb az angolom.
Természetesen amikor elkezdtem a folyamatot, inkább kérdeztem és mivel látták rajtam, hogy értem, ezért normálisan válaszoltam.Amúgy te most az android rendszerrel "szenvedsz". Meg kell szoknod, próbálgatnod. Mivel első androidos telefonod, ezért ismerkedj vele, a főzött romokat felejtsd el és az ilyen "hol tudom beállítani az ébresztőt androidon, a badán teljesen máshogy volt" hozzászólásokra pedig javaslom a készülék kézikönyvét elolvasni. Minden benne van.
Samsung Galaxy S II Felhasználói kézikönyv
160 oldal, nem unalmas, mivel egy fasza telefon leírása, ami főleg újdonság a számodra, mivel sosem volt még androidos telefonod. Olvasd el.
-
Goldmen75
őstag
Na azért azt ne mondjátok nekem hogy ti itt mind úgy születtetek hogy kisújjból root-oltatok stb?!........
Nekem a bada kiismeréséhez is kellett jópár hét....s akkor ne is besz. arról, hogy a droid SOKKAL nagyobb falat a badához képest! -
Szelley
senior tag
Jézus..mi van itt?! Mindenki írja hogy első hozzászólással kezdjétek, de úgylátom beleszartok a világba...
-
Something_
őstag
válasz
lajki7 #24735 üzenetére
A sárga háromszögre szedd le azt a programot, amit már mondtak, elindítod és nincs háromszög.
Én 2 napig használtam a Salmon romot, nem tudtam telefonálni, pedig full wipe és reset volt, aztán nyomtam gyári visszaállítást, 1 napig tökéletes volt, kisebb FC-kkel, de 1 nap után megint nem tudtam telefonálni, megszakadt vagy egyáltalán ha hívásra nyomtam, akkor eldobta a hálózatot. Amikor nyomtam a gyári visszaállítást és 1 napig ment, semmilyen programot nem raktam rá.
Most gyárival élek, belaktam és nagyon tetszik.
A chrome beta néha picit megfagy 1-2 mp-re (eddig 3-4szer fordult elő), de ezen kívül tökéletesen meg vagyok elégedve a gyári rommal. Stabil, gyors, természetesen a főzött romos apróságok hiányoznak.hdman: azért ez sem mindenkire igaz. 7 hónapja 120ért vettem meg a Sensation-t, pár napja eladtam és így vettem S2-t. Mindenhol annak amatőrök, lelkes amatőrök és bénák. Ezzel jár, inkább kérdezzenek, minthogy elbasszák. De hogyha 10 hsz-szel feljebb van a megoldás, amit már egyszer ő vagy egy sorstárs megkérdezett, de nem jut el az agyáig, az már aberráltságnak minősül, ebben egyetértek.
-
hdman
őstag
válasz
kecsetihunor #24656 üzenetére
Igen, mert már eléggé lement az ára, és boldog-boldogtalan megveszi
-
lajki7
senior tag
Ezt hova kell beillesztetem Odinban ??? Kernel_I9100XWLP7.tar.md5
A sárga háromszöget kiszeretném szedni -
lajki7
senior tag
válasz
Something_ #24730 üzenetére
Nagyon rendes vagy !!!!!!! Köszönöm szépen
Mindenki térjen át Salmanra aztán jó van
-
Something_
őstag
válasz
lajki7 #24728 üzenetére
Feltöltöm neked dropboxra: https://dl.dropbox.com/u/51694180/EXTRACT%20ME%2C%20DO%20NOT%20FLASH.zip
10 perc múlva kezd el letölteni, addig felkúszik.
-
lajki7
senior tag
Srácok valaki nem tudna adni egy Extra.zip fáljhoz egy linket mert a Salmanromhoz nem elérhető az xda file server :S
-
vagyula
senior tag
MIUI 2.6.22 tölthető
-
-
lajki7
senior tag
válasz
lsebestyen #24715 üzenetére
te felpakoltad ezt ???
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1715533 Ha igen akkor hogy csináljam ? Odinbol vagy csak simán mint a romot "install zip"
Extras.zip-et eltudod küldeni nekem ? :S mert az orosz verzioban nincsen mst raktam fel =) szuper köszi
-
Goldmen75
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
-
Goldmen75
őstag
válasz
MunezXBK #24713 üzenetére
Tudod mennyit olvastam ezek után? De sokkal gyorsabb itt feltennem a kérdést s gyorsan reagáltok, s nekem most mint kezdő droidos a belakás s első infók sokkal fontosabbak, mint elkezdenem keresgélni s órákig olvasni amire sem időm sem energiám most...otthon meg szigorúan a család van!
De azért köszi!
Más : Szilikon tok, vagy lyukacsos?! Gondolom a melegedés miatt nem mind1...a szilikon nagyon esztétikus s megmarad a kézbe.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lajki7 #24714 üzenetére
Nem kell kernelekk vacakolni, triangle away progi megoldja.
Amit meg kiemeltél félkövérrel azt jelenti, hogy ezt a romot, nem az s3 gyári romjáról portolták, hanem csak egy sgs2 romot témáztak, hogy s3 kinézete legyen. Ettől még ICS.
Az extrákat meg úgy kell ahogy mondod, kicsomagolod, és az apk. fájlokat feltelepíted. -
lajki7
senior tag
válasz
lsebestyen #24711 üzenetére
Sgs3 rom is android 4.0.4 release it is no 4.0.3 so that means this is a s3 themed rom not a s3 ported rom
If the rom was ported it would be in s2 android original development section as the framework of s3 is different than the framework of s2So u have to port the whole s3 frame work to s2 to get s3 rom to run on s2 i too am waitn fr that port too if its possible and we dont have to buy another expensive samsung device only fr software upgrades
Ezt értem csak rosszul fejeztem ki magam
Ezt a sárga háromszöget ti is kiszedtétek a megfelelő kernerlel ?
Gondolom ezt felpakolhatom nem --> Kernel_I9100XWLP7 -
Something_
őstag
-
BDave
őstag
-
Rotate
veterán
ó te jó ég... tényleg nem rosszból, de miért romol aki alapvető fogalmakat nem vág, és nem is olvas utána? tényleg, én szívesen segítek, ha úgy van, de ez így nem pálya
-
Goldmen75
őstag
Bakker....root nélkül nem találok olyan apps-t amivel a resolutiont vagy a karakterek méretét lehet állítani??? mindenképp buherálnom kéne hozzá?? (amit egyenlőre nem akarok)
-
lajki7
senior tag
válasz
lsebestyen #24703 üzenetére
Az meg van olvastam,sima Andro nem ICS a dolog ...
Egyébként az Extra.zip fáljt ki csomagoltad és beraktad sd kártyára és onnan raktad fel az apk. fálj ugye ? -
lajki7
senior tag
válasz
lsebestyen #24699 üzenetére
Egyébként ez nem ICS,ugye??
Simán csak a S3 skin aztán annyi :p
Ennél jobb nyelvezetet nem is foghattál volna ki
nincs valami kinai ???
Majd ha esetleg ki jött valami újabb ezzel kapcsolatban rámdobhatnál egy privit vagy jelezed forumban,aztán azt látom,mert nem tudom nézni sajnos gyakran,edzésem van többnyire :S
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Automata kávégépek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest