Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Na megvan a telóm
Pár kérdés gyorsba
- névjegyeknél lehet állítani hogy kisebb betűkkel jelenjen meg?
- van egy halom futó alkalmazás, kell mind???
tanácsok esetleg ?Köszönöm!
Még valami:
- gyorshívás lista?
- ha vissza akarom hívni aki hívott akkor ezt honnan kukázom elő? Mert ugye nincs hívás gomb....?! -
zack
nagyúr
SwiftKey-t frissítettem én is...Jó ez az új, csak eltüntek az ékezeteim.
Semmi beállítást nem változtattam, és mégis a betük hosszú nyomására nem adja be az ékezeteket.
-
killmix
tag
válasz
Rotate #24489 üzenetére
Igen telepítve van.
(#24490) csabám :
Azt már próbáltam, alapból igény szerint van, de mindig bekapcsolva opcióval sem ment.
Egyébként az 'igény szerint'-nél meg kéne jelenjen sötétszürke háttéren egy zöld lefele mutató nyilacskának, amit meg lehet nyomni, hogy betöltődjön az adott tartalom, nem?
Mert nálam olyan nincs... -
killmix
tag
Sziasztok!
Az lehet hogy gyári ICS (4.0.3) alatt az alap böngészőben nincs flash?
Mert nekem pl.: a Mobilarena felső hirdetését nem tölti be. Nektek? -
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Esetleg nincs meg nektek az S3-ból portolt Photowall elő háttér ??
Nagyon korrekten néz ki....Laca
-
t-real
tag
válasz
doongoo #24474 üzenetére
az lehet hogy a listán rajta van de az én system/app könyvtáramban biztos hogy nincs
szerk.: data/app -ban viszont megtaláltam...
DSMForwarding.apk (Seems to be something to do with pen input for Galaxy Note as read from a china website.. removing it will cause the pen input to be out of calibration..)
DSMLawmo.apk (same as DSMForwarding.apk)ezt olvastam én is, de sok minden nem derül ki belőle
-
kecsetihunor
aktív tag
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Ebben a CM9-ben van FM-rádió és call rec,valalmint Siyah 3.3.2-kernelel dual boottal lehet telepiten?
-
t-real
tag
válasz
Rotate #24471 üzenetére
azért valaki ezeket csak leírta összefoglalva egyszer...
amúgy ami fontos lenne az a hangvezérlő eltávoltítása (ez ami folyamatosan fut a háttérben, amikor megnyomod kétszer a home gombot akkor jön elő vlingos voice command), érdekes módon nem találtam meg hogy melyik lehet ez... -
znagy69
őstag
dancsur Nálam CM-nek is van egy nagy bibije automata fényerő nem működik. Ez
ismert hiba? -
Valaki használ valami olyan fm transmitter-t a kocsiba ami s2höz jackezve nyomja a zenét normálisan?
-
kecsetihunor
aktív tag
-
Rotate
veterán
válasz
kecsetihunor #24464 üzenetére
akkor menj a Play Store-ba frissíteni
ingyen
jó a Cobalt téma, meg ilyesmi, javítottak pár dolgon, más dolgok megújultak... lesd meg
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Rotate #24463 üzenetére
Miben más, mint a Swiftkey X? Nekem az van megvásárolva és nagyon szeretem
Most látom, hogy a Swiftkey X Pro-ból lett Swiftkey 3, a trial meg maradt Swiftkey X Free.
Legalábbis azt írja nálam, hogy a Swiftkey 3 telepítve(#24465) Rotate
Tényleg tudok frissíteni
Nagyszerű, egyik legjobb billentyűzet amit valaha láttam
-
Rotate
veterán
kinn a végleges Swiftkey 3
egy darabig fél áron van... végre rászántam magam, hogy ezt is megvegyem
-
kungzi
veterán
válasz
bika77427 #24461 üzenetére
beregisztrálsz ide és itt van a összes gyári rom
-
bika77427
csendes tag
Üdv mindenkinek!T-Mobilos S2 met szeretném lefrissíteni gyári ICS re és szeretnék egy linket kapni a letöltéséhez!Köszönöm a bármilyen segítséget!
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Ebben a CM9-ben van FM-rádió és call rec,valalmint Siyah 3.3.2-kernelel dual boottal lehet telepiten?
-
t-real
tag
válasz
lsebestyen #24429 üzenetére
Azert mert szeretnek minel szorosabban a gyari romom mellett maradni. Semmi problemam nincs a gyarival kiveve hogy ki kene csupalni a samsungos appokat...
Megtalaltam mar a gyari kernelt, vissza is tettem, de most meg nem talalom azt a listat ami leirja mely alkalmazasok tavolithatoak el biztonsagosan... -
Szelley
senior tag
válasz
kecsetihunor #24455 üzenetére
Nekem 2napot elmegy 2óra kijelzőidővel, 1-2óra játék, folyamatos netkapcsolat 1órás synccel. Egyszerűen amiatt a falnak tudnék menni az az, hogy néha gondol egyet és elkezdi szívni az akksit az AudioOut! Hiába rebootolom, amíg 100%-os töltöttség mellett nem kalibrálok egyet az akksin, addig szar lesz az üzemidőm
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Varszegig #24454 üzenetére
Köszi. megnézem.
(#24452) Szelley
Ezeket a merüléseket ki lehet csiszolni, sajnos nem tudtam egy mérvadó tesztet mutatni, de az éjjel közepén 100%ról lehúztam a telefont, 3 és fél óra alatt merült ennyit, megjegyzem, nálama wifi meg a 3g mindig be van kapcsolva.
Kicsit off: feltettem tegnap az s voice-t és szórakoztam vele.
Amikor nagyon felmérgesített, a következő szituáció állt elő. Elég vicces volt így lefekvés előtt -
Varszegig
veterán
válasz
kecsetihunor #24440 üzenetére
Jkay topicjában van pár téma, kb. 5
-
Szelley
senior tag
Kezd kurvára elegem lenni ebből a kókány androidból!
éjszakai merülésem: egyik, másik...hogy mi a faszomért kezd el szarakodni az audiout..
nem volt szar az akkuidő estig, akkor letettem 30%al aludni (hajnal fél 2kor), és reggel 7kor 13%al fogad...most nyomnom kell majd egy rekalibrálást mert ha nem, akkor ugyanígy fog szarakodni...
-
Weeman1
veterán
válasz
edgelaszlo #24423 üzenetére
A 4.6-ot már használtam 2 hétig,az is jó volt.
Lehet hogy kipróbálom. -
Rakeem
aktív tag
Én marketről letöltött aksi fogyasztásfigyelő progival nézegettem az fogyasztást és R2D2 romjával (természetesen mindent kiheréltem belőle ami nem kell) nekem volt nem egyszer hogy 0,2%-ot írt ki. Most vagy a progi hazudik amit kicsit kétlek mert az aksi merülése is ezt támasztja alá, vagy én csinálok valamit jól.
Only GSM (WCDMA-t feleslegesnek tartom) háló semmi szinkron, napi 3-4 alkalommal wifis marketről frissítés, fél óra edge-s online pókerezés, napi 3-4 sms és 10-15 perc telefonálással nagyjából 4,5 napot bír a telefonom.
Természetesen extrém használat mellett max 1 nap.
-
zack
nagyúr
Erről a progiról tudtok valamit?
Nem derült ki számomra, hogy az ingyenes mennyivel tud kevesebbet a fizetős Pro-nál.
Hőfok monitorozó progi kellene, és ezt ajánlották. -
zack
nagyúr
válasz
kecsetihunor #24443 üzenetére
(#24444) Rotate
Jó lett.
Frász bukkon fent vagy? Feltettem egy képet a csajomról, amit AfterFocus progin toltam át. Megmutatnám...
-
Rotate
veterán
Camera ICS+ + Afterfocus + Instagram + halálraeffectezés
a szemgolyhóm
[link]
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Varszegig #24430 üzenetére
Igen, fel is tüntettem a második listában
Lehet nem voltam teljesen egyértelmű, de igen, ez pl tetszik Jkayben, meg hogy dupla home-ra lehet appokat beállítani, stbElég jól bírja a gyári ICS is, ki szeretném próbálni ezt a cpu-s appot gyári kernellel
(#24438) Shummo
Szerintem nem lesz jó, mert a framework alapból felülírja a systemui-t meg a framework-res-t, tehát az AOKP-s statusbarból egy gyári ICS kinézetűt varázsol, és szerintem tele lesz FC-vel, nem olyan egyszerű ám ez a dolog
Kérdés: JKayhez vannak témák? Mert alapból csak a gyári ICS-t tudja
Tényleg jó, megéri megvenni, slideme.org oldalon olcsóbb és lehet paypal-el fizetni
-
Shummo
senior tag
JKAYt AOKP-ra lehet tenni?
-
zack
nagyúr
válasz
Varszegig #24430 üzenetére
Jogos. Mi már megvettük, és nekem be is van állítva, hogy "hosszú back"-re bezárja az alkalmazást.
Jkay alapból csomó olyat tud, ami más romban fícsörként szerepel...Ezért vettem meg, mert így nem rom függő a dolog.Más:
Nem tudom ki hogy van vele, de azért megkérdeznék egy S3 tulajt, hogy hány fokos a telója Mass Effect Infiltrator alatt...A játék szerintem bitang szép, sanszos, hogy a legszebb amit eddig Androidon láttam. Ez pedig csak egyet jelenthet, hogy jobban használja a hardvert, mint bármi más. Nekem még alul is van feszelve, és még így is forró, pedig ez csak 2 mag. Töltés közbeni játékról meg mindenki mondjon le, kipróbáltam ezt is, és 10p után kellemetlen volt az ujjaimnak a forróság, tehát nevezhetjük játszhatatlanul forrónak is akár.
Azt hiszem be is írom ezt az S3, HOX topikokba, mert frankón kíváncsi lettem, mit művel ilyenkor egy 4 magos teló.
Aki nem vette meg eddig, ne hagyja ki, akciósan 200ft nem pénz érte! -
guni
tag
válasz
lsebestyen #24432 üzenetére
Tudom, csak én is úgy voltam vele, amikor visszavittem, hogy ki tudja, hogy nincs-e benne valami lokalizáció vagy akármi szolgáltatófüggő beállítás ami nincs benne az odinos változatban és a Cordonnál meg kiszúrják és tépik össze a garilevelet. Úgyhogy inkább visszaraktam a gyári backupot és flasheltem rá egy kernelt.
-
Rotate
veterán
válasz
lsebestyen #24432 üzenetére
nekem valamiért nagyon merült mikor rootoltam, szal visszaraktam én is a gyárit, aztán megjavult... most megint cf van fenn, mert kellett cwm... most hagyom így egy darabig...
-
guni
tag
válasz
lsebestyen #24429 üzenetére
Gondolom a garancia miatt... Egyébként szerintem kiszedni nem tudod, de innen tudsz letölteni.
-
Varszegig
veterán
válasz
kecsetihunor #24426 üzenetére
"* hosszú back: zárja az alkalmazást"
ehhez elég egy jkay
-
t-real
tag
Sziasztok!
Gyári telenoros xwlp7-ből hogy tudnám kiszedni a kernelt? Mert xda-n nem találom ennek a romnak az eredeti kernelét (rootolni szeretném és utána visszatenni a gyárit)... -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
rauley #24394 üzenetére
Most még egy picit én s hozzászólnék a témához, teljes mértékben igazat adok, azok amik vannak a CM9-ben azok nagyon profik:
* hosszú back: zárja az alkalmazást
* beállítható, hogy képernyő kikapcsoláskor wifi kikapcs, 2g-re vált stb
* kezdőképernyőre számos dolog kitehető
* a GPS nálam nagyon kényes pont (R2 tudna erről mesélni), lényeg, h megy
* számos egyéb dolog is beállítható, témák, kernel, tweakek, kijelző.
CM9 alapút használtam: Omegát, Dragon ICS-t, Hydra H20De nem tetszett a:
* phone apk, számomra felfoghatatlan volt a Dragon ICS-ben, hogy nem lehet kiszűrni azokat a névjegyeket, amelyeknél nincs telefonszám
* képeket nem húzott le
* nincs home gomb felvevés, kikapcs gomb letevésMost Wanamot használok stock kinézetűt Jkay-el, és van:
* AOSP Email apk
* hosszú back-re alkalmazás bezárása
* dupla home-ra feladatkezelő
* a GPS nagyon gyors
* wifi, 2g-t nem kapcsol ki, de nagyon keveset eszik -
lsebestyen
addikt
wifi erősségét lehet valahogy növelni? kernel/modem segítségével? most siyah 3.3.2 kernel van fennt, de az előzővel is elég gyengus volt...
-
Something_
őstag
Köszönöm, megoldódott.
A biztonság kedvéért azért bemegyek egy samsung boltba lecsekkoltatni a készüléket. -
Rotate
veterán
kipróbálom ezt a CPU Editor scriptet, kíváncsi vagyok mire képes ez a Battery saver mode
-
guni
tag
válasz
dancsuri #24413 üzenetére
Sziasztok!
Kb egy éves a telefonom és mostanában mintha kevesebbet bírna az akkum. Minimális használattal estére olyan 30-40% körül marad benne (3g, szinkron be van kapcsolva, kijelző kevesebb mint egy óra, pár perc beszélgetés) Gyári ics romom van. Nektek mennyit megy? Úgy rémlik régebben ugyanilyen használattal 70-80% körül volt esténként. A battery health továbbra is "good".
Köszi!
-
dancsuri
veterán
válasz
Something_ #24410 üzenetére
ha semmi képp nem megy esetleg egy 3 fájlos rom repartitionnal tuti legyalul mindent ami esetleg bekavarhat, és utána csinálhatod a procedúrát ujbol 3 fájlos + a .pit
-
lsebestyen
addikt
válasz
Something_ #24410 üzenetére
felesleges azzal szórakozni szerintem..
-
Arween
senior tag
holap megyek a fehér s2-ért
speedshop-os samsungos garilevéllel rendelkezővel elméletben nem lehet gond ugye?
-
Something_
őstag
válasz
lsebestyen #24409 üzenetére
Az oké, hogy régebbi gyári romot szedtem le, szerintem nincsen jelentősége, a leírás alapján lévőt szedtem le, csak régebbit, mert az újabb lassú volt.
"3, letöltjük a megfelelő romot: [link] pw.: samfirmware.com"Pontosabban ezt: http://www.pdafanclub.hu/download/Samsung%20Galaxy%20S%20II/Romok/F%fcggetlen%20-%20Vodafone/I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5
De most akkor töltöm azt az április 12-eit, amit linkeltél, szerintem nem ez lesz a gond a Sales Code-dal, de reménykedem.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Something_ #24408 üzenetére
Regisztrálj be, utána látni fogod. vagy keresővel rákeresel h hungary.
ha így nem megy, akkor sammobile->firmware->i9100 (néha nem siekrül rámenni, iylenkor mésik modellre rákatt, aztán i9100- > ctlr+f hungary-> és megkeresed ami simán hungary, nem szolgáltatós, utána download. ennél szájbarágósabban nem tudom...
-
Something_
őstag
válasz
lsebestyen #24407 üzenetére
Én ezt raktam fel, úgy ahogy mondtad, azaz dancsuri által linkelt oldalon lévő leírás alapján csináltam.
I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5Amit te linkeltél oldal, ott nem találom azt a romot, amit bemásoltál.
Ahh, most meg van.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Something_ #24405 üzenetére
Innen letöltöd ezt : I9100XWLP7 4.0.3 2012 April I9100OXXLPH Hungary odinba betallózod a pdahoz, felrakod, ha nem indulna, akkor akku ki, cwm-> wipeok, és van eredeti fullos romod.
-
dancsuri
veterán
válasz
Something_ #24405 üzenetére
hogy honnét származik a teló tökmindegy a romnak. IDE regisztrálj ha még nem tetted volna.
-
Something_
őstag
válasz
dancsuri #24404 üzenetére
Ezt a print screen.
Nem lehet kiválasztani semmit. Nah szóval most derül ki, hogy át lettem verve és nem magyar piacos a telefon?
https://dl.dropbox.com/u/51694180/SC20110101-001437.png -
dancsuri
veterán
válasz
Something_ #24403 üzenetére
és lehet választani XEH-t?
ha nem akkor a felrakott rom nem jó -
Something_
őstag
Hmm, már majdnem végeztem a gyári visszaállításra, itt tartok:
"7, Első indításnál angol nyelven fog bejelentkezni a telefon, nem baj ellenőrizzük le a product kódot: *#272*imei# link, XEU lesz a kód, de válasszuk ki az XEH kódot, majd install"
Viszont nem XEU, hanem NEE a Sales Code.
Gondolom gáz van.
-
Rotate
veterán
válasz
vitezlejszlo #24401 üzenetére
neken a fehérben nem tetszik a csillogós hátlap
-
vitezlejszlo
őstag
Koszonom a hozzaszolasokat!
GSM boltoso 0%-os jatekkal mar talalkoztam, tudom mirol szol, soha tobbet afacsalos telefont...
Akkor azt hiszem ma felteszem a telomat ide az aprora, aztan ha elmegy vadaszok egy S2-est.
Mondjuk meg azon is gondolkozom, hogy 80-ert hasznaltat, vagy 120 -ert rendeset, jo 40e nem keves, de megiscsak zsir uj telo, akku, garancia... velemeny?
Fekete - feher kozott van valami elteres minosegben?
Laca
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Automata kávégépek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest