Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ppancser

csendes tag

Sziasztok.

S20FE-ről vàltottam S25plus-ra. Saját topikot nemtaláltam igy ide raknám a gondomat 😊 Persze egy review-ban sem emlitették h mennyire "csúszósra" sikeredet a telónak a burkolata de ezt leszámítva nagyon bejövős 😀

Volna pàr kèrdèsem amire keresem a válaszokat:

Fòlia: voltam a SES storban ès az ottani fóliára - tökrözödés gátló - az eladó azt mondta h kicsit sötétiti a kijelzőt, akinek ez van megtudná erősíteni milyen mértékű a sötétedés ha van és az ujjlenyomatokat mennyitre gyüjti a fólia.
    Róluk olvastam még jókat.
    [Spigen]
    [Ringke]
    [Benks]
    Jólenne ha a fólia/üveg nem tükröződne mert a jelenlegi kijelzőben, fólia nélkül akár borotválkozni tudnék 🤣

Tok: na itt van több jelölt is a lényeg az lenne hogy ne legyen tőle bumszli a teló és amiről szinte semmi infot nemtalálok hogy billeg-e a telefon ha kijelzővel felfele van lerakva. Az összes review-ban kijelzővel lefelé tesztelik :F
    Az S20FE-n Ringke Onyx van 3sarkában kicsi "lábakkal" igy nembilleg, imádtam de szeretnék változtani és az ehez a telóhoz tarozó Onyxnak nincsenek "lábai" 😭
    Ezeket néztem:
    [Spigen - Liquid air]
    [Nillkin - super frosted pro]
    [ESR]
    [Torras]
    [Casekoo]
    [Benks - Lucid Armor]
    [Benks - Armor pro] Ő az ami az első helyen van a listámon de szeretném tudni ha van vkinek hogy csuszik-e a kézben és lerakva billeg-e a telefon.
    Néztem a Pitaka tokokat is de azoknak a merev oldalsó perem kikészítene.

Válaszokat előre is köszönöm
    P

Új hozzászólás Aktív témák