Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ppancser
csendes tag
Sziasztok.
S20FE-ről vàltottam S25plus-ra. Saját topikot nemtaláltam igy ide raknám a gondomat 😊 Persze egy review-ban sem emlitették h mennyire "csúszósra" sikeredet a telónak a burkolata de ezt leszámítva nagyon bejövős 😀
Volna pàr kèrdèsem amire keresem a válaszokat:
Fòlia: voltam a SES storban ès az ottani fóliára - tökrözödés gátló - az eladó azt mondta h kicsit sötétiti a kijelzőt, akinek ez van megtudná erősíteni milyen mértékű a sötétedés ha van és az ujjlenyomatokat mennyitre gyüjti a fólia.
Róluk olvastam még jókat.
[Spigen]
[Ringke]
[Benks]
Jólenne ha a fólia/üveg nem tükröződne mert a jelenlegi kijelzőben, fólia nélkül akár borotválkozni tudnék 🤣Tok: na itt van több jelölt is a lényeg az lenne hogy ne legyen tőle bumszli a teló és amiről szinte semmi infot nemtalálok hogy billeg-e a telefon ha kijelzővel felfele van lerakva. Az összes review-ban kijelzővel lefelé tesztelik
Az S20FE-n Ringke Onyx van 3sarkában kicsi "lábakkal" igy nembilleg, imádtam de szeretnék változtani és az ehez a telóhoz tarozó Onyxnak nincsenek "lábai" 😭
Ezeket néztem:
[Spigen - Liquid air]
[Nillkin - super frosted pro]
[ESR]
[Torras]
[Casekoo]
[Benks - Lucid Armor]
[Benks - Armor pro] Ő az ami az első helyen van a listámon de szeretném tudni ha van vkinek hogy csuszik-e a kézben és lerakva billeg-e a telefon.
Néztem a Pitaka tokokat is de azoknak a merev oldalsó perem kikészítene.Válaszokat előre is köszönöm
P
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest