Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
padam92 #13266 üzenetére
Ez azért elég furcsa. Tehát használod, lassan tölt és ha lezárod, akkor egyből elkezdi normálisan tölteni és kevesebb töltési időt is ír a lezárt kijelzőn? Nincs valami ilyen funkció bekapcsolva, rutin, bármi, esetleg valami akkus applikáció, ami ilyenkor belenyúl a dolgokba?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
padam92 #13264 üzenetére
Ahogy írták előttem is, szerviz.
Csináltál FR-t (gyári visszaállítás), azzal kb. kizártad a szoftveres problémát, ha közvetlenül utána is ugyanaz a töltési probléma van, ahogy írod.
Írod, hogy (valamitől) melegszik (vagy legalábbis ezt írja), valószínűleg a töltés is azért nem megy. Lehet az a szenzor szart be, ami a hőmérséklet figyeli. -
DeFence
tag
válasz
padam92 #13268 üzenetére
Szerintem ne vidd még szervizbe. Fogkefe vagy valami sörtés kefével a csatlakozót takarítsd ki a lényeg hogy érjen be teljesen
Majd pedig utána fújj bele rendesen.
Ez lehet marhaság. Nekem egyáltalán nem volt gyorstöltésem azért kezdtem el ezekkel próbálkozni, szintén úgy hogy előtte jól töltött majd egyik napról a másikra belassult.
Hozzáteszem hogy takarítás után sem működött csak egy-két töltés erejéig, később jó pár nap múlva tért észhez... Voltam szervizben is vele, de bemérték és azt mondták hibátlan.. hát mondom pedig előtte majdnem fele ennyi idő alatt töltődött fel.
Végül le rendelt egy töltőcsatlakozót mondta hogy 3naptól lehet 2 hét is mire megérkezik, küldenek sms-t ha vihetem a telót. Ez 3 hónapja volt azóta is küldik az sms-t.. kb hülyének néztek szerintem.Mindegy azok után hogy helyre állt a töltés, azóta is hibátlanul működik.
Simán lehet hogy valami olyat érzékel a telefon használat közben amiért le lassítja a töltést, elég adaptív már ennek a telónak a töltése, nem csak annyi hogy be dugod és felvereted 100%-ra. Azt én is észre vettem hogy nem tölt végig ugyanazzal a sebességgel viszont 85-90% körülre korrekt, utána van hogy 92%nál írja hogy a teljes töltésig 22 perc van
.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
padam92 #13264 üzenetére
Az a gond, hogy annyira informatív a hsz-od, hogy erre nem lehet érdemben válaszolni!
pl. ami hiányzik: milyen töltővel, be vagy kikapcsolt gyorstöltéssel, milyen kábellel próbálod tölteni a telefon?
Sajnos ezek nélkül csak levegőbe beszélés van a részedről.
Mondjuk lehet még teló probléma is, de ennyiből ember legyen a talpán, aki ezt egyértelműen ki tudja következtetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged