- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP147
friss újonc
Azt megtaláltam, de nekem nem igazán erre van szükségem. Ha például valakinek a kezébe adom a telefonom, hogy nézzen meg egy üzenetet viberen, de nem akarom hogy meg tudja nyitni a fotókat, vagy egy másik appot. Akkor a biztonságos mappa nem megoldás, mert bármihez hozzáfér, ami abban van. Külön külön szeretnék beállítani appokat, hogy mind kérje az azonosítást. Nem csak egy mappát akarok titkosítani.
-
Capella
senior tag
-
Capella
senior tag
Hacsak úgy nem.
De tényleg, más nem lehet, csak kicsit félreérthető volt nekem.
Szóval két energiatakarékos opció van, ahogy újra megnéztem. Az egyik mindjárt az Akkumulátor menüben legfelül a kapcsoló. Ez átváltja energiatakarékos módba, és jelzi is az állapotsoron.
A másik a további beállítás Teljesítményprofil alatt. Itt normál és energiatakarékos opció van, és tényleg az utóbbi lesz a light, amit másmilyen ikonnal jelez.
Én itt ezen a helyen vártam volna a 3 opciót, ami közül választani kellene, és az energiatakarékost gondoltam a fullosnak, így a light nekem hiányzott. -
Teal'C
veterán
De volt különbség de nem az idő hosszában volt számottevő hanem a töltés közbeni sebességben.
De ebbe beleszól a telefon épp aktuális hőmérséklet, az aktuális akku %, be van-kapcsolva a kijelző, fut-e valamilyen program ami terhel és hőt generál.
Ha minden adott akkor azért elég látványos volt a különbség ezen most tovább javítottak.A 23u val is ki fogom próbálni ha egyszer végre annyira lemerült a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest