- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Technoman #9675 üzenetére
Biztos unalamas a garis téma, de azért megértem akiknek nem fontos, én is inkább ez utóbbiba tartozom.. persze jó, ha van, de csak azért mert nincs, vagy nem "olyan", nem fogok elállni egy jó üzlettől..
Ha valaki 200e-et tud spórolni egy készülék vásárlásán, azon már érdemes elgondolkodni, hogy megér e pusztán a garancia megléte ennyi pluszt. Ezek a készülékek tesztelve kerülnek ki a gyártósorról, elég kis százalékú a hibaarány. Ha hiba van, a dobozbontást követően úgyis kiderül, ilyenkor a 14 napos elállás hatalmas előny egy online rendelésnél..
Én sohasem törtem össze egyik készülékem, sőt leejteni sem sikerült még józanul, így inkább adok kevesebbet a telefonért. Ha önhibámból keletkezik a kár, úgysem javitják garanciában. (A biztosítás más, és ilyen amúgyis köthető hazai forgalmazású, de nem garis telefonra is.)
Illetve ha hiba keletkezik, nyílván nem kell egyből a kukába dobni a készüléket. A kijelzőhiba a legdrágább, igen..de ez sincs 200e (tmx árakkal sem, ami pedig gyári alkatrészekből dolgozik, [általában gyári minőségben]) Bár én máshová nem is vinném, ha gond adódna.
Ha egy mikrofon megy tönkre, vagy usb csatlakozó, az pár ezresből javítható, ilyenkor is anyagi előnyben leszünk a garanciáshoz képest.
(Szintén tmx, nem sufni)Érdemes mérlegelni. Főleg a mostani helyzetben, ahol még a tehetősebbek is árérzékenyebbek lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged