- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
Sumptuous #9690 üzenetére
Igazad lehet (a te szemszögedből) és meg is értelek. A felfogásunk ezzel a dologgal kapcsolatban, feltételezem, az életkor különbséggel magyarázható (én még emlékszem a Lenin krt-ra:)
Viszont te is hallhattál a fogyasztótársadalom rákfenéjéről, a "tervezett elavulásról" Na, én meg ebben hiszek. Korom okán bizalmatlanabb vagyok, mint a jelenlegi Y/Z generáció.
Bár már nem konkrétan szervizbe dolgozom, de azzal kapcsolatos vonalon. Látom, mit hoznak be (meglepődnél, 60%-ban nem a szar, noname márkákat) és hogy mennyi telik el a vásárlás és az első gariztatás között.
Sajnos, már el kell engednünk a 2 nagymamát is kiszolgáló szovjet Sokol rádiót, Junoszty TV-t és a szomszédnéninek még mindig működő, 35 éves Energomat mosógépét. Ilyenek már nincsenek.
Hiba esetén, ha mondjuk (ne lovagoljunk állandóan a kijelzőn) csak mondjuk az USB port hal be, egy nem kókány szervizbe uszkve egy 20-as. Igen, tudom a szomszéd "kocka" Józsika is megcsinálja, aztán a sörét én fizetem a köv. buliba. De Józsika rendelkezik-e kellő szerszámokkal, szaktudással, vagy ő is lejutyubozza az egész szervizelési folyamatot, mint oly sokan? Kivihetem-e ezután őszi párás, esős időben? Uez lehet akár a plázás mobilshoposoknál is.
A szarabb, ha kicserélendő alkatrész rá van integrálva az alaplapra, akkor vagy lelehet szedni (vannak erre szakosodott cégek) vagy nem. ilyenkor jönnek a kukázott alaplapok. (szerinted itt, a HA-n hirdetett törött mobilokat, 80%-ban kik veszik?)Persze a fenti soraim érvényét veszítik abban az esetben, ha a fenti szürke importból származó készüléket csak rövid időre veszed, pld. kipróbálásra, vagy a köv. , újabb típusig. Egy évet csak kibír a teló. Sajna én nem ilyen vagyok. Naponta, így is túl sok konzumrabszolgát látok.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged