Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én megpróbálok hozzászokni az ujjlenyomatolvasóhoz,főleg ha már kifizettem 22e forintot.
Meglátjuk hosszabbtávon mennyire barátkozok meg vele.
Én a fóliákat nem szeretem,erre az íves kijelzőre meg normális üveget találni...
Ebből a szempontból kicsit hiányzik a szifon és a teljesen sík kijelzője.Nem is értem miért kellett az Ultrát ívesre csinálni ha már a 2 kisebb testvér sík.Haszna semmi sincs,max elcsalja a kávát.Bár engem az sem zavarna.Most tesztelgettem az ujjlenyomatolvasót.
Nem feltétlen kell nyomni,de így meg lassabban old fel.Nem tragikusan lassan,de lassabban mint az üveg előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Topikgazda
Téma tudnivalók
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest