Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
BusinessGuy #8465 üzenetére
Az a baj, hogy az érveid 90%-a lufi. Leírhatom én is, hogy a xiaomi sokkal megbízhatóbb, mint a samu, meg jól össze van szerelve, attól még, mert én mondom, nem lesz igaz feltétlenül. Mit jelent ez, hogy megbízhatóbb? Mutass valami statisztikát, vagy egyebet, mert ez is csak vaktában ellőt lövedék. Nem mondom, hogy nincs igazad, de azért mert ezt mondod, még nem lesz automatikusan igaz. Meg optimalizáltabb. Lehet, hogy így van, de mit jelent ez? Akadozik a másik teló ehhez képest? Nem gondolnám.
Én imádom az infrát, rengetegszer jól jött. Nem 20 perccel tölt fel előbb, hanem 40-nel.
200k-val olcsóbban jó teló lenne ez. De legjobb telefonnak kikiáltani gyorstöltés és gyengélkedő kamera mellett elég erős. Mondom ezt úgy, hogy szerettem volna egy ilyet, de ennyi pénzért nem kell olyan teló, ami rosszabb képeket lő beltérben, mint a 3 éves jelenlegi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest