- Google Pixel topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Plazmacucci #19849 üzenetére
Igen, tudjuk....
Mégis érdekes, hogy próbaként leszedtem a cube acr t, és hibátlanul rögzít. Ugyan sokan panaszkodnak az áruházban, hogy egy ideig megy csak....
De, vannak olyanok is, akik samu telefonnal is 5* adtak az appnak, vagyis megy nekik. Én azért egyelőre megtartom, kíváncsi leszek meddig megy jól, ha beválna fizetek is érte. Nekem fontos lenne, mert megkedveltem, hogy mikor pl hibákat adnak le amire mennem kell, nem kell jegyzetelnem, hanem csak visszahalgatom aztán kész. Arról nem beszélve, hogy szeretett családtagom, aki már nincs köztünk sajnos...szóval az ő hangja is megvan, több beszélgetésünk is. Még huawei telómmal rögzítettem, mert azzal ment tökéletesen. Szóval azt akartam csak kihozni ebből, hogy eu s telefonnal, androidon sem tűnik olyan egyértelműnek ez a tiltás, mert ahogyan egyikünk látja a win intézőben a storage mappát, a másik meg nem, úgy itt is ez látszik, hogy van akinek rögzít régiókód csere nélkül is, a másiknak meg nem."Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest